Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mustafa: “Kuadrot” që braktisën LDK-në s'vlejnë as pesë pare

Shko poshtë

Mustafa: “Kuadrot” që braktisën LDK-në s'vlejnë as pesë pare Empty Mustafa: “Kuadrot” që braktisën LDK-në s'vlejnë as pesë pare

Mesazh nga Agim Gashi Thu Apr 16, 2015 12:09 am

Mustafa: “Kuadrot” që braktisën LDK-në s'vlejnë as pesë pare

Kryetari i LDK­së, Isa Mustafa, ka mohuar se ka pasur përleshje mes anëtareve të partisë në nëndegën e LDK­së në lagjen `Tophane` të Prishtinës, ashtu siç është raportuar në media sot gjatë ditës.

Mustafa: “Kuadrot” që braktisën LDK-në s'vlejnë as pesë pare 562X315771426_1

Përmes një postimi në FB, Mustafa ka siguruar se nuk ka ndodhur asnjë përleshje në nëndegën e Tophanes. `Nuk kam marrë pjesë në këtë takim, sepse më kanë informuar se po shtyhet për një ditë tjetër, me qëllim të organizimit më të mirë. Edhe lajmet qëllimkëqija veç sa e forcojnë dhe e masovizojnë LDK­-në" , ka shkruar Mustafa.
Ja postimi i plotë:  Lidhja Demokratike e Kosovës po kalon një proces të thellë demokratik në zgjedhjet e brendshme të saj. Interesimi tepër më i madh i anëtarësisë për të marrë pjesë në procesin zgjedhor, është ajo çfarë në veçanti i karakterizon këto zgjedhje. Kjo flet në mënyrën e vet për besimin e shtuar të qytetarëve dhe simpatizantëve në LDK-në si forcë politike me demokraci të brendshme dhe qasje vizionare për të ardhmen. LDK dhe anëtarësia e saj, e ka të qartë se kush mund të flet në emër të saj, se kush e ka besimin e degëve dhe të anëtarësisë.
Disa “kuadro”, që moti e kanë braktisur LDK-në, që kanë vallëzuar e bërë dashuri me shumë parti dhe aleanca tjera, nuk vlejnë as pesë pare për LDK-në e sotme. Predikimet e tyre, vlejnë vetëm për shitësit e “lajmeve” dhe ata që ia bëjnë qejfin veti.
Në Prishtinë, Gjakovë, Podujevë, Vushtrri, Mitrovicë, sikurse edhe në çdo degë dhe nëndegë anembanë Kosovës, udhëheqja e LDK-së po drejton proceset zgjedhore me legjitimitet dhe përkushtim të plotë. Një LDK e fortë dhe me demokraci të zhvilluar është në interes të Kosovës dhe të gjithë qytetarëve të saj. Të atyre që e duan dhe nuk e duan. LDK është në qendër të vëmendjes. Një fjalë popullore thotë: pas atit të mirë ngritët pluhur.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi