Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull

Shko poshtë

Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull Empty Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull

Mesazh nga Agim Gashi Thu Apr 23, 2015 2:47 pm

Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull

Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull Largea_fisi-620x4151429722119

Nga lart ky ishull duket një mrekulli mbi tokë, me plazhe përrallore dhe me një pyll të pashkelur. Por turistët dhe peshkatarët nuk guxojnë që të shkelin atje.
Ky ishull, Sentieli Verior në Oqeanin Indian, nuk ka asnjë kontakt me botën e qytetëruar. Atje jeton një popullsi tribale që prej 60 mijë vjetësh.T ribalët aty kanë vrarë çdo njeri që ka shkelur në ishullin e tyre.

Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull Ishulli-620x620ol

Rasti më i fundit i regjistruar ka qenë ai i vitit 2006, kur dy peshkatarë po peshkonin ilegalisht pranë ishullit dhe u vranë nga fisi tribal misterioz. Juridikisht, ky ishull i përket Indisë, por ai ka mbetur enigmë më vetë, edhe pse ka 60 mijë vjet që popullohet. Pothuajse asgjë nuk dihet për ta.

Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull Ishulli2-620x500

Këta njerëz janë më të vetmuarit dhe më të izoluarit në planet dhe qeveria indiane kurrë nuk i ka shqetësuar. Në vitin 1990, një roje bregdetare indiane kaloi afër ishullit dhe xhiroi një video të njerëzve atje, por u përball me një pritje shumë armiqësore. Gjithsesi, autoritetet indiane kanë nxjerr një ligj që i ndalon shtetasve të saj t’i afrohen më shumë se 3 milje ishullit në fjalë.

Askush nuk ka dalë gjallë nga ky ishull Ishulli-tre-620x405iok
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi