Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FAHRI XHARRA - DIÇKA PO ZIHET. UNË NUK PO KUPTOJ

Shko poshtë

FAHRI XHARRA - DIÇKA PO ZIHET. UNË NUK PO KUPTOJ Empty FAHRI XHARRA - DIÇKA PO ZIHET. UNË NUK PO KUPTOJ

Mesazh nga Agim Gashi Sat May 02, 2015 11:22 pm

FAHRI XHARRA - DIÇKA PO ZIHET. UNË NUK PO KUPTOJ 11127869_957738160926451_8290996357870087972_n

FAHRI XHARRA

DIÇKA PO ZIHET. UNË NUK PO KUPTOJ

FAHRI XHARRA - DIÇKA PO ZIHET. UNË NUK PO KUPTOJ 11208693_958783690821898_3324624_n

Kjo foto ishte shumë emblematike , në kohët e fundit . U trazuan shpirtërat  e huaj dhe ata shqiptarë . Frikë , reagime , sharje . … ndoshta më shumë se sa duhej  ose ndoshta më shumë se u bë pas saj . Ishte një prekje pulsi .
Diçka po zihet por unë nuk po kuptoj . Cdo shkronjë që e lexoni ta keni parasyshë këtë foto. Bashkimi i shqiptarëve në Europë po ia kallë dadon dikujt  Bashkimin modern  pa gjak , pa luftë nuk po e duan . Po duan diçka tjetër , por se  na nuk kemi  kaçik se jemi të vegjël . Bota është shumë e madhe në krahasim me ne , dhe …..

"Duke kaluar nga para ardhësit e shqiptarëve, Iliret, deri te Ismail Kadare, Skenderbeu, apo lufta ndaj turqeve, populli shqiptar pa diskutim eshte nje popull i madh..." u tha , por ne nuk po e themi , ne kemi frigë nga vetvetja . Dikush nga ne po i  trembet bashkimit tonë kombëtar në Europë !

Jam i bindur se do të jemi  krenarë që jemi shqiptarë kur  do të merrim vesh të vërtetën për stërgjyshërit tonë. Dhe në fund,mos të harrojmë: Përpara se të jemi musliman,katolik,komunist /ateist apo çfarëdo besimi tjetër jemi SHQIPTARË...

Diçka po ziehet ,   si diçka  po vjen era !

Pse mu tani Klosi , Mero Baze , Ben Blushi ? a mos është ky fare mesazhi ogurzi ?
Mos e dhasht zoti , se jemi të vegjël . Ndoshta unë nuk po nuhas mirë . Ndoshta ?

Fahri Xharra
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi