Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kadri Mani:PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN

Shko poshtë

Kadri Mani:PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN Empty Kadri Mani:PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jun 18, 2009 2:41 pm

PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN
/Fshatarët e Koliqit (Kolaj) kur duan ta shajnë dikë fort, thonë: filanit nuk duhet me i thanë- lopë, po- kravë!!/
(Kadri Mani)

Nga Kadri Mani

Ai Ismeti që i këndonte këngë lavdie Stafit, sot e fyen Udhëheqjen e Stafit!?! Ai Ismeti që na pati lodhë me urime e falënderime, sot me paturpësi më gjen dhe mua do gabime!?

Meqë Zemrashqiptare më nuk do t’ia botojë shkrimshkaravinat e tija, për hir të opinionit vendosëm që në tjetër vend ta botoj këtë përgënjeshtim, të atij të sëmuri psikik.

E pata fut edhe në librin tim: “FALË TË QOFTË GJAKU!”, në f. 35:

“Mustafë Hasani

Këshillon të birin, Ismetin:

në mos u bëfsh i përsosur

bëhu biro i vendosur!”- dhe Ismeti vendosi të na e nxijë jetën!?! Ismeti nuk e kupton se ai në gazetari është vrima më e fudnit e kavallit?- e kemi mbajtur në gisht të dorës, kisjhim vullnet t’i ndihmonim, i ra shqelm dhe e derdhi qumshtin, si lopa e Axhës Bajram te FAMILJA MODERNE!

Na ka lodh me përsëritjen monotone: bëhu i sinqetë, bëhu i sinqertë!! Ai daltonist, edhe plisin tim të bardhë, e sheh- të zi!!

Ismet Hani:

KËRKESË PËR PUBLIKIM?

1. REDAKSIA E "zemrashqiptare.net"
2. REDAKSIA E "shqiperiaetnike"
3. z. Gëzim Marku,
4. z. Kadri Mani

Duke qenë totalisht i zhgënjyer me veprimet e fundit ndaj meje nga ana e Gëzim Markut dhe Kadri Manit, të cilët, veq tjerash, nderin dhe respektin që ua kam kushtuar, shkruar e botuar publikisht, ma kthyen me të keq... në shumë mënyra vepruan që të më nënulin, nëvlerësojnë, poshtrojnë, bile, bile duke ua lejuar edhe të tjerëve shkrimet dhe publikimet më poshtruese e më jonjerëzore ndaj meje, nga se nga padituria e tyre, duke mos më njohur sa kërkohej nga ta, i përkrahën, I NXITËN DHE I "USHQYEN" DUKE
ju dhanë inspirim, prandaj,

K Ë R K O J

1. Që të gjitha publikimet e mia në webfaqen "Zemrashqiptare" dhe "Shqipëriaetnike", qënë afat MENJËHERË ( max. në afat prej 24 orësh) TË HIQËN NGA ATY THUA SE NUK KANË EKZISTUAR FARE;

2. Ju jam mirënjohës të gjithë publikuesve dhe lexuesve që me komentet e tyre me nderuan shumë; Ju kërkoj falje të gjithë lexuesve dhe publikuesve të urtë e të sinqertë po që se ua kam shkatuar ndonjë shqetësim, por jo atyre që nga padituria, në mënyrat më poshtruese shkruan dhe u deklaruan ndaj meje, e as atyre që të njejtin i përkrahën;

3. Kjo kërkesë /pika 1 dhe 2/ të publikohet nga Redaksitë e theksuara më lartë në të dyja webfaqet;

me respekt,
Ismet M. Hasani

¨PS: KJO MË POSHTË NUK ESHTË PËR PUBLIKIM

Kërkoj nga G. Marku që të veproj(ë) si i ka hije njeriut dhe si e ka obligimin dhe përgjegjësinë si "i zoti i shtëpisë për publikim", e jo të veproj(ë) fshehurazi si me shumë shkrime e komente deri me tash, të dërguara vetëm unë, por të dërguara edhe të shumë publicistëve të ndershëm të ksaj webfaqeje! G. Marku, NUK DUHET T'I VLERËSOJ(Ë) ME SHUMË LETRAT PRIVATE përmes e-mailit, sepse del shumë i koritun... nderkaq deri me sot asnjëherë me asnjë të vetmen fjali nuk e pa të udhës dhe nuk publikoi një falënderim të vetmin jo vetëm ndaj meje, që publikisht e nderova, e respektova, veprova si asnjë tjetër publicistë, por ndaj asnjë publicisti, që e kemi nderuar e respektuar aq shumë dhe ja kemi zbardhur fytyrën edhe "Zemrës shqiptare", përkundrazi, përsonalisht mua ma ktheji me te keq, krejt duke u mbeshtetur në ato fare të parëndësishme e duke i lënë të pavlera ato shumë më rëndësi e me vlerë shumë të madhe për te si "zot shtëpie", dhe kur kerkova "mbrojtjën" e tij, përmes letrave private m'u pergjigj: "ata(!?" shkruajnë eger, por janë shqiptarë të mirë, andaj mos m'i nguc... i shkruan Kadri Manit të bisedoj(ë) me mua, duke i shkruar që për "atë "/Ismetin/ nuk mund t'i hedh "ata të dy"..., e Kadri Mani, krye në veti, e "qendisë" letren e Gëzimit duke ia shtua: "Qortim/paraperjashtimi, pra kërcënim i pashoq! të cilën Kadriu ma dergon mua, thua se të isha "i huaj"!? dhe prej asaj letre Kadri Mani ka ndryshuar krejt, i harroi të mirat, njashtu si G. Marku, i cili permes disa leterave paraqitet edhe me avokat se "kadia" i atyre "të dyve", e në fund vepron duke mos publikuar asgjë për mjua. Marri! Marri! Publicistët shperblehen dhe denohen PUBLIKISHT e jo tinëzisht, përmes letrave private siq vepron ti!!!
Mendoj se ti si i krishterë duhet të njohesh edhe gjuhët sllave - serbishtën, dhe unë si ekspert gjyqësor i kam pasë thënë/NË V. 1991? Prokurorit të Prokurorisë së Qarkut në Kosovë,në njërën nga seancat gjyqësore, ku ishin preznetë 5 gjyqtarë, 2 porotë, 4 avokatë dhe rojet - gardianet e burgut dhe të sigurimit: "svak mozhe kako hoqe, ali nemozhe dokle hoqe",/pra në gjuhën e tij, meqë ai ishte sllav-i krishtërë serb, por duhet mësuar edhe gjuhën e armikut për t'u mbrojtur nga të këqijat e tij); në se nuk e kupton po ta përkthej ( se unë njoh nja 6 gjuhë të "huaja"): "qdokush mundet si të dojë, ama nuk mundet derisa (ai) të dojë!" Dhe prapë se prapë mbeta eksperti më i dalluar,më i pranuari, pa asnjë pasojë, sepse isha profesionalist dhe me titull shkencor, por edhe i drejtë dhe shumë i sinqertë, dhe krejt gjer në fund punova dhe punoj edhe sot si ekspert, kam detyra të caktuara, por ti je i vockël të më kuptosh, (je i ri, nipi im është afër moshës sate) anispe te dhashë mjaft raste, por u tregove i keq ndaj meje, dhe ke gabuar shumë, ke humbur shumë, mos kurgjë një mik të vërtetë që të kanderua publikisht ma shumë sesa me të dashurit tu, por deshtove keq. Të ne thonë: "mos prejë degën në të cilën vet(ë) je i ulur, dorën e fortë, pasi s'muj e then, puthe. Ti mua nuk me ke bërë aq keq, përkundrazi. Unë kam nxjerrë shumë të vërteta qe më sherbejnë për publikime. Ama ti rave shumë ulët, Marre.

Unë marr shumë letra nga europa,SHBA, Kanadaja, Kosova, Shqiperia për "meritat" dhe meritat e G. Markut, nga ata që e njohim shumë, shumë më kthjellët së unë, poshtu edhe për Kadri Osman - manin e të të tjerë, pra marr letra nga ata që janë njerëz, intelektualë, kanë tituj të lartë, janë të ditur,të menqur, dijnë ta vlerësojnë thelbësisht të mirën dhe të keqën, nderin, repsketin, dhe realisht kanë vlerësuar edhe meritat dhe "meritat" e mia, por është kënaqësi e veqantë për mua kur më nderojnë E MË NDEROJNË AQ SHUMË, bile njëri nga ata më shkruan: "si nuk turpërohen ata që udhëheqin "Z shqiptare..." e lejojnë të botojnë ofendime, poshtërime, kercënime, diagnoza psiko...edhe ndytësira, dmth të tillë janë edhe vet(ë),dhe po ja qesin faqen e zezë ksaj webfaqe... i ruaj letrat e tyre se kanë vlerë të madhe, përndyshe do të kisha sharruar edhe ma thellë në ndytësirë, ama unë jam si rrezet e diellit, të cilat biejnë edhe në pleh, por prapë se prapë mbesin të pastërta. Jam si lisi me rrënjë të thella e me shumë degë. Jam shumë mirënjohës për ato publikime ne z.Sh, nuk jam bukëpërmbysët, por në fund e prishe vet(ë), u mundove të tregohesh, siq thonë: "ma katolik se papa!"

Besoj se pas meje shumë kanë me i braktisur webFAQET tUA. kJO ËSHTË "MERITA" E JOTE DHE A TYRE SI TI!!!, mbi shka do të shkruhet e shkruhet.

Kerkoj na ti G. Marku, që mos të hyjsh më thellë me letra e shkrime deri të ato private si deri me tani, se do bëhesh horr e gazi i dheut...shka kishte shkrime per ty, nga ata që të njohin fort mirë.

Tung!(bung-cung!!- nga Kadri Mani)

----------------

Nga Selim Hasanaj

selimhasanaj@hotmail.com

Mirë mengjesi idashtun baca Kadri
Ja se cka më shkruen ky far psikopat islamisti Ismet Hasani.
Unë ja këtheva ketë pergjigje dhe posa të kam kohë, sepse tash jam në pregatitje per pushimet e veres dhe do jem me krejtë familjen në Dardani dhe Shqipni që nga mesi i qershorit e deri në fund gusht, pra kur këthehem do shkoj ta vizitojë këtë EXPERT TË GJYKATAVE SERBE. Të lutem futu në GOOGLE dhe kerko biografinë e tij. Kam të dhana se ky kur ka ardhë per të kerkue azil në Suedi me 2004 ka dhanë deklaratë se ka ik nga shqiptaret sepse dojnë ta vrasin. Me deklarata të tilla ka poshtersue kombin dhe UCK-në. Ai vertetë asht i smutë por unë personalisht nuk kamë asnji dyshim se ai asht në sherbime pise të ruso-islamistëve. Vetem letra që ma dergoi mue tregon se cka mendon ai dhe kujt i sherben.
Posa të hapet ZSH do shkruej dhe do e bajë horë sa do e detyrojë të vetvritet idioti nese ka vetem pak fytyrë. Nese jo tregon se ai asht edhe i pa fytyrë.
Të pershendes dhe urojë shëndet.
Falë me shëndet
Selim Hasanaj

vijon
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kadri Mani:PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN Empty Re: Kadri Mani:PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jun 18, 2009 2:43 pm

PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN

Lexo me kujdes
Vargje nga poezia:

"SHUMË MË PARË SE KATEDRALJA"
...
Ata që kanë vetëm pak shkollë,
por që janë mendjehollë,
e dinë mirë edhe shumë hollë:
-Aty dikur ishte një mollë,
afër mollës patën ndërtuar shkollë.
Me qëllim ua rrënuan themelët e shkollës,
për t'ia zhdukur prejardhjën e mollës!
... (vargje nga një poezi e huazuar, por e botuar, autori publicist i njohur dhe me shumë tituj të botuar)
--------------------------------------------

Kadri Mani
KATEDRALJA NË PRISHTINË

Katedrale, katedrale
Hidhe shtatin dalëngadale
Ti na mbush me ideale
Sa e bukur sa e hijshme
Sa e këndshme sa e shijshme
Me ty e kemë hovin e rritës
Në ty (... )bazën e traditës
Me ty shkronjat e Alfabetares
Në ty rritën e Abetares
Katedralja "Nënë Tereza"
Qofshim të lumtur ndër breza!
Katedralja e Shën Nikolllës në Lezhë
Historisë shqiptare i pati dhënë peshë
Tëhu tutje larg i pati shkuar jehu
Aty pushon Gjergj Kastrioti ( -)Skënderbeu
Kështu e deshte koha edhe vendi
Aty u pat mbajtur edhe Kuvendi
Monumentin e bërën objekt të xhamisë
Që të na i zhduknin gjurmët e historisë
Edhe këtu në Prishtinë na lehën prapë
Do furraxhinj edhe do kasapë
Që e kanë zanatin me pjekë e me therë
Edhe me llomotit kot e me bë poterë
Armatura Fi tridhjetë (!!!???)
Faltorja jonë ti rrnofsh përjetë!

Duke të përshëndetur, të lutëm për mirëkuptim.

me respekt,

Ismet Hasani

PS: Të kërkoj falje që me rastin e kopjimit të poezisë nga "ZSH" u fotokopjue edhe fotografia jote.

“Esperti”: në gjyqësi, në letërsi, në gjuhësi!?! Le të më falin lexuesit që po më duhet të debatoj me lavdaçin e çmendur:” ama unë jam si rrezet e diellit, të cilat biejnë edhe në pleh, por prapë se prapë mbesin të pastërta. Jam si lisi me rrënjë të thella e me shumë degë.”- me këtë fjalor flasin në çmendinë: njëri është zot i diellit, tjetri është zot i shiut...

Kurse për:

"Furraxhinj"
7. "kasapë"
8. "Armatura Fi tridhjetë"
9. "rrnofsh"
10. "Faltorja jonë...
",- eksperti le t’i pyes fëmijët e fillores!!! Në katundin e tij, vallë, si po i thokan- kasapit, furraxhiut, armatiurës, rrnofsh dhe faltore!?! O rrezja e diellit, si po lëshon kaq vrushkuj errësire!?!

-Për “dallimet” që bën “eksperti”: lutje-falje, sërish do ta citonim Fjalorin e njëjtë, f. 316 dhe f. 710, por po ia këndoj një këngë kapuçash: a ta falim a mos ta falim/hapja derën e marrtë malin!!

E marrtë mortja po ku e katandisi veten!?! “Myslimani” e dreqit, nuk na e thotë hapur pse nuk ia kam ksuhtuar një vjershë xhamisë së tij, ku i lutet zotit me bythë përpjetë!!
Drejtori ynë, zotni Gëzim Marku vërtet është zot shtëpie, s’di përse “eksperti” e vë në dyshim e në thonjëza!?!

Zotni Drejtori edhe mund t’ia lotësojë kërkesën, e t’ia zhduk çdo gjurmë?

------------

A je gjallë o Kadri Osmani?!‏

Von:

Ismet Hasani (ekspertih@hotmail.com)

Gesendet:

Dienstag, 9. Juni 2009 21:39:13

An:

kadrimani@hotmail.com; ekspertih@hotmail.com

Prit me muej e prit me vjet'..."

Prita e prita, or miku im jo i kahershëm, po ti humbe, s'i mos t'ishte i gjallë!?

Të parët tanë na kanë lanë amanet: " as mos e nxa' as mos u prish me mik veq për interes e për mende t'madhe!"

Tungjatjeta Kadri Mani!
A je gjallë o burrë?
Të rrallë janë njerëzit që mbajnë huj' prej gabimeve te veta.
Të shkrova disa herë, a mirë a keq, ti e di, por ti nuk m'u përgjigje as mirë as keq.
Ti e di mirë se "e shkruar mbetet, fjalët i merr era" - letrat që t'i kam dërguar janë te ti e të unë. Unë i ruaj.
Po ja nisi prej fillimit, por shkurt:

1. Ti je ai që shkrimet e mia, i ke nxjerrë nga Webfaqja ime dhe vet i ka botua në "zemrashqiptare.net"/ në vijim"ZSH"/
natyrisht me lejen tënde por nen emri e zonjës s'ate, mbi shka t'u kam falënderuar ty dhe asaj. Unë, përveq ksaj kam vazhdua me publikime në "ZSH" dhe kam dëshmua se jam krijues i mirëfillët, shka deshmojnë shumë komente e falënderime nga shumë krijues, por më së paku nga ti?!.

2. Pas reagimeve të mia në disa shkrimeve tendencioze (antikombëtare dhe antinjerëzore) nga nofka "ilir dardani" dhe selim hasanaj dhe komenteve të tyre e shumë të tjerëve, kërkova "mbrojtje" nga Drejtori yt, G. Marku, i cili të shkroi letër ty që të bisedosh me mua (citat: "... bisedo me at mikun tënd Ismet H...), ndërkaq ti, le që nuk bisedove as nuk më shkrove hiq kurgjë, por me dorën tënde e ke "qëndisur" titullin e letrës se G. Markut me: "Qortim"parapërjashtim" dhe ma ke dergua mua. Pra, ti Kadri më dënove, krye në veti me "Qortim..." në vend që të bisedosh me mua ashtu siq të ka urdhëruar eprori yt. Kjo nuk të falët!

3. Kur t'u lajmërova pas ksaj letre, permes internetit ia nise me komunikua me mua në gjuhën serbe, bile edhe me shkronja serbe, e pastaj u arsyetove se mjeshtri i ka instalua, këto janë shkronja kroate, e kroatët nuk i kemi armiq, e tash në "ZSH" vet ti po dergon shkrime me alfabetin serb, bile qirilicë, he mazamakeq!

vijon
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Kadri Mani:PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN Empty Re: Kadri Mani:PO DETYROHEMI TA NDËRPREJMË ME ISMET HASANIN

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jun 18, 2009 2:44 pm

4. Ti, në një letër time, m'i ke korrgjuar 4 gabime përshka të shkronjës C me bisht, të unë "q", e unë i shkreti, në një gjysëm faqe shkrim tëndin t'i korrigjova hiq më pak se 46 gabime të pafalshme, i ke aty.

5. Të dërgova disa letra, e ti hiq.

6. Pasi unë i thashë Lamtumirën e fundit drejtorit tënd G. Markut, se nuk do publikoj më në "ZSH", bile i kam kërkuar rrept qe t'i heq nga ty të gjitha publikimet e mia, e vërejta një nga publikimet tua, poezinë "Katedralja..." dhe ta dërgova letrën me reagimin tim dhe korrigjimet e gabimeve të pafalshme tuat dhe ta dergova ty, ti hiq se hiq.

7. Në fund me mbetet të pyes: Pse kështu, pse të mirat po m'i kthen me të keq, pse...? Këto pyetje lidhen me ato fjalët që t'i shkrova në fillim: vet(ë) me fute në "ZSH" ku unë e tregova veten, por ti? Të na thojshin: "...me preve në besë!"

8. Nejse, të mbetët krejt në ndërgjegjën tënde, o burrë me plis të bardhë!

9. Të lutëm, mos m'u prek, tek e fundit këto janë fjalët e mia dhe unë qëndroj mbi to, por ti ke oblgimin të përgjigjesh, jo gjithësesi, unë nuk jam eprori yt (G. Marku) me të urdhëruar, ende kam konsideratë ndaj teje, as të mirat e të kqijat nuk duhet harruar, të unë po mbetësh borxhli.

Ende e kam respektin,

Ismet Hasani - Suedi

PS: Mbaje në mend: "Më shumë ka vleftë një mik i mir sesa gjysma e botës!" Përveq meje ke me humbë edhe shumë miq. Për mua kurrnjëherë miqt e vërtetë nuk janë tepër. Miku i vërtetë ta thotë haptas të mirën dhe të keqën. Unë kështu veproj ndaj secilit mik dhe pres nga secili mik.

Tung! (cung-bung=Nga Kadri Mani)
Të lutëm k(ë)saj here MOS M'I KORRIGJO GABIMET, SIQ E KE SHPREHI!!!

(Ai i cili kinse m’i “gjeti”-“ në një gjysëm faqe shkrim tëndin t'i korrigjova hiq më pak se 46”- 46 rrena të bëfshin mirë!!!!)

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi