Kimete Berisha Azem Syla, për gjynah
Faqja 1 e 1
Kimete Berisha Azem Syla, për gjynah
Kimete Berisha
Azem Syla, për gjynah
Dikujt po i dridhet buza e poshtme! 1. Dje foli Azem Syla, në Kuvend, për herë të parë pas luftës, para luftës dhe në jetën e tij, publikisht. Dhe, për temë të parë në jetën e tij "politike" e zgjodhi të "përlahet" me Melihate Tërmkollin. Çfarë zani e kish (të ultë), të hollë dhe "pa ngjyrë". Sa trema, sa pasiguria, sa beteri.
Më mirë kur heshtte, bile dukej serioz. E kështu, çka pamë ne e çka dëgjuam sot, gjynahi i Zotit, nuk dittke ta lexoj letrën që "e ka shkruar vet",
Kush s'e mori vesh ç'a tha, diçka për një helikopter foli, ju tek helikopteri, Zoti e dittë çka kish qenë puna e atij helikopteri, "Melihatja në helikopter"-tha, që më shumë tingëllonte si titull filmi indian.
Azem Syla i numëroi disa hotele e disa firma të mëdha, i tregoi popullit se ato pasuri nuk janë të tij (demek, janë të shokëve të tij me të cilët tash u idhnu'). Pra, nuk kish folë Azemi për këtë temë, nëse nuk e kish pasur për qëllim t'i ftojë njerëzit t'i publikojnë emrat e pronarëve të vërtetë të këtyre firmave e hoteleve, që janë bosat e partisë së tij.
Azem Syla, po ndjehet i tradhtuar nga PDK, së bashku me Fredy Krugerin, dhe kanë nisë të shpurdhin ngapak, ama vonë, tash, kur shkon maca afër teje, kot e ruan bishtin.
2. Vlen për t'u shënuar edhe forja më e re e Nuredin Ibishit-Komandant Lekës, i cili tha sonte se kurrë (gjatë luftës) nuk ka dëgjuar për FARK-un. Kjo e zbulon edhe arsyen e anëtarësimit të tij në LDK, për ta zbuluar (e pastaj për t'i spiunuar Remit) për së afërmi vendodhjen dhe historikun e legjendës së FARK-ut.
Më shumë se çka fliste, ishte interesant se si dukej Leka. Asnjë qime të bardhë n'kry', burri gati 60 vjeç. vetullat e tij krem banane, futë, zi korb. Lumi ai.
3. Shumë e çuditshme (dhe e tmerrshme) ishte edhe deklarata e ish-truprojes së Sali Berishës, sipas të cilit Berisha e ka helmuar Ibrahim Rugovën.
4. Një fjajë të çuditshme por edhe simpatike (u zbulua) se e kish folur (prapa grilave) dr.Shefqet Krasniqi, i cili gjatë qëndrimit në dhomën e përbashkët të burgut ia kishte shprehur një dëshirë hyjnore Gani Gecti. I kish thënë: "Dua të të shoh në xhenet, Gani", demek, ai patjetër e ka të garantuar xhenetin, po e ka rrokë gajla e të burgosurve, qysh t'i vetëdijësojë ata për rëndësinë e xhenetit.
Kurrë nuk është vonë me shku' n'xhenet, edhe pas shumë mëkateve, veç pendohesh, falesh, dhe u kry' puna (sipas kësaj logjike). Vazhdojmë me çudira!
Marrë nga bllogu i autores
Azem Syla, për gjynah
Nga Kimete Berisha- Dje foli Azem Syla, në Kuvend, për herë të parë pas luftës, para luftës dhe në jetën e tij, publikisht. Më mirë kur heshtte, bile dukej serioz. E kështu, çka pamë ne e çka dëgjuam sot, gjynahi i Zotit, nuk dittke ta lexoj letrën që
Dikujt po i dridhet buza e poshtme! 1. Dje foli Azem Syla, në Kuvend, për herë të parë pas luftës, para luftës dhe në jetën e tij, publikisht. Dhe, për temë të parë në jetën e tij "politike" e zgjodhi të "përlahet" me Melihate Tërmkollin. Çfarë zani e kish (të ultë), të hollë dhe "pa ngjyrë". Sa trema, sa pasiguria, sa beteri.
Më mirë kur heshtte, bile dukej serioz. E kështu, çka pamë ne e çka dëgjuam sot, gjynahi i Zotit, nuk dittke ta lexoj letrën që "e ka shkruar vet",
Kush s'e mori vesh ç'a tha, diçka për një helikopter foli, ju tek helikopteri, Zoti e dittë çka kish qenë puna e atij helikopteri, "Melihatja në helikopter"-tha, që më shumë tingëllonte si titull filmi indian.
Azem Syla i numëroi disa hotele e disa firma të mëdha, i tregoi popullit se ato pasuri nuk janë të tij (demek, janë të shokëve të tij me të cilët tash u idhnu'). Pra, nuk kish folë Azemi për këtë temë, nëse nuk e kish pasur për qëllim t'i ftojë njerëzit t'i publikojnë emrat e pronarëve të vërtetë të këtyre firmave e hoteleve, që janë bosat e partisë së tij.
Azem Syla, po ndjehet i tradhtuar nga PDK, së bashku me Fredy Krugerin, dhe kanë nisë të shpurdhin ngapak, ama vonë, tash, kur shkon maca afër teje, kot e ruan bishtin.
2. Vlen për t'u shënuar edhe forja më e re e Nuredin Ibishit-Komandant Lekës, i cili tha sonte se kurrë (gjatë luftës) nuk ka dëgjuar për FARK-un. Kjo e zbulon edhe arsyen e anëtarësimit të tij në LDK, për ta zbuluar (e pastaj për t'i spiunuar Remit) për së afërmi vendodhjen dhe historikun e legjendës së FARK-ut.
Më shumë se çka fliste, ishte interesant se si dukej Leka. Asnjë qime të bardhë n'kry', burri gati 60 vjeç. vetullat e tij krem banane, futë, zi korb. Lumi ai.
3. Shumë e çuditshme (dhe e tmerrshme) ishte edhe deklarata e ish-truprojes së Sali Berishës, sipas të cilit Berisha e ka helmuar Ibrahim Rugovën.
4. Një fjajë të çuditshme por edhe simpatike (u zbulua) se e kish folur (prapa grilave) dr.Shefqet Krasniqi, i cili gjatë qëndrimit në dhomën e përbashkët të burgut ia kishte shprehur një dëshirë hyjnore Gani Gecti. I kish thënë: "Dua të të shoh në xhenet, Gani", demek, ai patjetër e ka të garantuar xhenetin, po e ka rrokë gajla e të burgosurve, qysh t'i vetëdijësojë ata për rëndësinë e xhenetit.
Kurrë nuk është vonë me shku' n'xhenet, edhe pas shumë mëkateve, veç pendohesh, falesh, dhe u kry' puna (sipas kësaj logjike). Vazhdojmë me çudira!
Marrë nga bllogu i autores
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi