Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trimat nuk vdesin kurrë! E pagëzon djalin me emrin Beg (Foto)

Shko poshtë

Trimat nuk vdesin kurrë! E pagëzon djalin me emrin Beg (Foto) Empty Trimat nuk vdesin kurrë! E pagëzon djalin me emrin Beg (Foto)

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 24, 2015 4:54 pm

Trimat nuk vdesin kurrë! E pagëzon djalin me emrin Beg (Foto)

Trimat nuk vdesin kurrë! E pagëzon djalin me emrin Beg (Foto) Largea_me-emrin-beg1432472397

Ende nuk i është dhënë lamtumira e fundit, por Beg Rizaj duket se nuk do të vdesë kurrë. Pinjolli më i ri i familjes Demaliaj, i lindur në Paris, ka marrë emrin e Komandant Begut.
"KOMANDANT...!!! Ende pa tu dhënë lamtumira e fundit të njoftoj se emri yt sot është Përtrirë. Sikur të kisha ty bashkëluftëtarë,shokë,vëlla dhe nipin më të mirë o Legjendari BEG M. RIZA nipi im i sapolindur me Krenari do ta bartë emrin tënd BEG M. DEMALIAJ...!!! U bëftë Trim si Ty...!!! KOMANDO...!!!", shkruan Demaliaj.
Beg Rizaj humbi jetën në Kumanovë gjatë një përplasjeje të armatosur me forcat policore dhe ushtarake maqedonase më 9 dhe 10 maj.
Trimat nuk vdesin kurrë! E pagëzon djalin me emrin Beg (Foto) Largea_shkumb1432471008
Trimat nuk vdesin kurrë! E pagëzon djalin me emrin Beg (Foto) Bedj2405
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi