Letra prekëse e një turisti çek: Shqiptarët e tu çfarë bënë? Na prenë në besë…
Pronarja e një agjensie ka publikuar në rrjetin social facebook një email të dërguar nga një turist çek pas vrasjes në Dukagjin.
Ja çfarë shkruan ajo:
U nisa nje email ngushellimi miqve te mi çek, te cilet i kam njohur gjate guidave qe kemi bere.
Miq, te cilet na kane promovuar me mire se shteti jone! Zak, njeri prej tyre, me ktheu kete email i cili me me beri te qaj e ndjehem shume keq per vendin tim.. “Pershendetje Mati, Guida jone shqiptare ne Sarande dhe Gjirokaster! Te te them faleminderit per ngushellimin? Joooo, se pranoj kurre nje gje te tille.
Shqiperine permes syve dhe fjaleve te tua e pame ndryshe.. Na genjevee? Te lumte! Ne te besuam dhe ua rekomanduam dhe miqve tane. Sot ndihem fajtor Matild se fjalet e mia dhe te gjithe atyre qe rekomandojne vendin tuaj, sollen aty dhe kete cift. Po, ndihem fajtor se te besova ty… Matild te mbaj mend shum qarte: “Miresevini ne vendin tone”.
Une jam guida juaj… Shqiptari shquhet per mikpritje dhe bese prandaj ndihuni rehat. Keni BESEN time… Fundi udhetimit tone dhe perseri fjalet e tua: “ishte kenaqesi per mua te isha guida juaj. Ju uroj udhetim te mbare dhe ftojini miqt tuaj te vijne e ta shijojne Shqiperine..” Ti e mbajte fjalen tende se udhetimi jone shkoi shkelqyeshem. Dhe une e mbajta fjalen time, i rekomandova miqt e mi, çeket e mbajne fjalen. Ju vizitojne dhe promovojne. Shqiptaret e tu cfare bene? Na prene ne bese..
”
Turistët janë ambasadorët më të mirë për një vend, por ngjarja e fundit me dy turistë çek të cilët u vranë barbarisht kanë vënë në hall jo vetëm shtetin por edhe Agjencitë turistike në vendin tonë.
Pronarja e një agjensie ka publikuar në rrjetin social facebook një email të dërguar nga një turist çek pas vrasjes në Dukagjin.
Ja çfarë shkruan ajo:
U nisa nje email ngushellimi miqve te mi çek, te cilet i kam njohur gjate guidave qe kemi bere.
Miq, te cilet na kane promovuar me mire se shteti jone! Zak, njeri prej tyre, me ktheu kete email i cili me me beri te qaj e ndjehem shume keq per vendin tim.. “Pershendetje Mati, Guida jone shqiptare ne Sarande dhe Gjirokaster! Te te them faleminderit per ngushellimin? Joooo, se pranoj kurre nje gje te tille.
Shqiperine permes syve dhe fjaleve te tua e pame ndryshe.. Na genjevee? Te lumte! Ne te besuam dhe ua rekomanduam dhe miqve tane. Sot ndihem fajtor Matild se fjalet e mia dhe te gjithe atyre qe rekomandojne vendin tuaj, sollen aty dhe kete cift. Po, ndihem fajtor se te besova ty… Matild te mbaj mend shum qarte: “Miresevini ne vendin tone”.
Une jam guida juaj… Shqiptari shquhet per mikpritje dhe bese prandaj ndihuni rehat. Keni BESEN time… Fundi udhetimit tone dhe perseri fjalet e tua: “ishte kenaqesi per mua te isha guida juaj. Ju uroj udhetim te mbare dhe ftojini miqt tuaj te vijne e ta shijojne Shqiperine..” Ti e mbajte fjalen tende se udhetimi jone shkoi shkelqyeshem. Dhe une e mbajta fjalen time, i rekomandova miqt e mi, çeket e mbajne fjalen. Ju vizitojne dhe promovojne. Shqiptaret e tu cfare bene? Na prene ne bese..
”
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Kërcënohet gjyqtari i Dritan Dajtit, Zbulohet letra: Kujdes se çfarë bën
» Letra prekëse e një nëne polake për Edi Ramën
» Letra prekëse e 11-vjeçares për babain e saj të sëmurë (FOTO)
» Letra prekëse e djaloshit 6 vjeçar për Obamën (Foto)
» Gani Qarri: Çfarë bënë shtetet muslimane për Kosovën?
» Letra prekëse e një nëne polake për Edi Ramën
» Letra prekëse e 11-vjeçares për babain e saj të sëmurë (FOTO)
» Letra prekëse e djaloshit 6 vjeçar për Obamën (Foto)
» Gani Qarri: Çfarë bënë shtetet muslimane për Kosovën?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi