Sherri për biftekun, pronari klientit:Jam shqiptar, ta pres fytin
Faqja 1 e 1
Mediat italiane kanë mbushur faqet prej dy ditëve me një ndodhi të rrallë, sipas tyre në vendin e tyre. Është fotoja e një pronari kompanie, që në Itali ishte si turist dhe fati i tij i keq e kishte çuar drejt restorantit të një shqiptari për të drekuar.
Një gabim i kamerierit të restorantit dhe kërkesa e gruas që ishte në krah të turistit, ka bërë që klienti te shqiptari të dhunohet barbarisht nga pronari. Turisti, që sipas policisë dhe medias vendase ka dalë në media ashtu siç është larguar nga lokali i shqiptarit me fraktura dhe me sy të ënjtur. Bashkë me gruan, i dhunuari, ka treguar gjithçka ka ndodhur me shqiptarin.
Il Giornale dhe një sërë mediesh të tjera e rrëfejnë kështu pamjen e të dhunuarit belg nga pronari shqiptar: “Me sytë e nxirë, dhëmbët r thyer dhe fraktura në fytyrë, turisti Gunther Van Eyck, tregon se këto janë pasojat e përballjes me pronarin shqiptar të një restoranti në Itali”. 42-vjeçari belg, pronar i një kompanie që merret me riparimin e anijeve në Itali, u ka thënë medieve se është rrahur nga një shqiptar në restorantin “Casanova”.
Ngjarja ka ndodhur të martën, rreth orës 14:00, kur Eyck së bashku me bashkëshorten kanë shkuar në restorant për të drekuar. Duket se gjithçka ka nisur me ngatërrimin e porosisë pasi gruaja ka kërkuar një biftek me salcë berneze, ndërsa kamerieri ka harruar dhe i ka sjellë ushqimin me piper. “Kamerieri pranoi se ka gabuar porosinë dhe shkoi të sillte një tjetër. Dhjetë minuta më vonë, na vjen i njëjti biftek, por i pastruar në pjesën e sipërme dhe me një salcë sipër, po jo atë që kishim kërkuar.
Ishte një salcë e keqe, e hidhur. Ime shoqe nuk mund ta hante. Atëherë kërkova llogarinë dhe më thanë që kushtonte 28 euro. U thashë se kjo nuk ishte korrekte dhe bifteku që më kishin sjellë nuk ishte ai që kërkoja. Kamerieri u përgjigj se në Venecia ai lloj bifteku quhej me salcë berneze. Unë kundërshtova. Në atë moment, një burrë, që mendoj se ishte pronari, më pa shtrembër. - Mbylle, ule zërin në lokalin tim, më tha. - Unë jam klienti, - i thashë. - Ti nuk e di kush jam unë. "Unë jam shqiptar".
Dhe mund të ta pres fytin këtu, - më tha duke më bërë me dorë gjestin për këtë veprim. Më pas më gjuajti një grusht të fuqishëm në sy. Rashë përtokë. Erdhën të tjerë dhe më gjuajtën me grushte e shkelma. Nuk e di sa ishin, aq sa zgjati e gjithë kjo histori". Mediat vendase janë marrë vetëm me rrëfimin e belgut, ndërsa ende nuk bëhet me dije se çfarë mase është marrë për shqiptarin dhunues dhe kërcënues.
Mediat italiane kanë mbushur faqet prej dy ditëve me një ndodhi të rrallë, sipas tyre në vendin e tyre. Është fotoja e një pronari kompanie, që në Itali ishte si turist dhe fati i tij i keq e kishte çuar drejt restorantit të një shqiptari për të drekuar.
Një gabim i kamerierit të restorantit dhe kërkesa e gruas që ishte në krah të turistit, ka bërë që klienti te shqiptari të dhunohet barbarisht nga pronari. Turisti, që sipas policisë dhe medias vendase ka dalë në media ashtu siç është larguar nga lokali i shqiptarit me fraktura dhe me sy të ënjtur. Bashkë me gruan, i dhunuari, ka treguar gjithçka ka ndodhur me shqiptarin.
Il Giornale dhe një sërë mediesh të tjera e rrëfejnë kështu pamjen e të dhunuarit belg nga pronari shqiptar: “Me sytë e nxirë, dhëmbët r thyer dhe fraktura në fytyrë, turisti Gunther Van Eyck, tregon se këto janë pasojat e përballjes me pronarin shqiptar të një restoranti në Itali”. 42-vjeçari belg, pronar i një kompanie që merret me riparimin e anijeve në Itali, u ka thënë medieve se është rrahur nga një shqiptar në restorantin “Casanova”.
Ngjarja ka ndodhur të martën, rreth orës 14:00, kur Eyck së bashku me bashkëshorten kanë shkuar në restorant për të drekuar. Duket se gjithçka ka nisur me ngatërrimin e porosisë pasi gruaja ka kërkuar një biftek me salcë berneze, ndërsa kamerieri ka harruar dhe i ka sjellë ushqimin me piper. “Kamerieri pranoi se ka gabuar porosinë dhe shkoi të sillte një tjetër. Dhjetë minuta më vonë, na vjen i njëjti biftek, por i pastruar në pjesën e sipërme dhe me një salcë sipër, po jo atë që kishim kërkuar.
Ishte një salcë e keqe, e hidhur. Ime shoqe nuk mund ta hante. Atëherë kërkova llogarinë dhe më thanë që kushtonte 28 euro. U thashë se kjo nuk ishte korrekte dhe bifteku që më kishin sjellë nuk ishte ai që kërkoja. Kamerieri u përgjigj se në Venecia ai lloj bifteku quhej me salcë berneze. Unë kundërshtova. Në atë moment, një burrë, që mendoj se ishte pronari, më pa shtrembër. - Mbylle, ule zërin në lokalin tim, më tha. - Unë jam klienti, - i thashë. - Ti nuk e di kush jam unë. "Unë jam shqiptar".
Dhe mund të ta pres fytin këtu, - më tha duke më bërë me dorë gjestin për këtë veprim. Më pas më gjuajti një grusht të fuqishëm në sy. Rashë përtokë. Erdhën të tjerë dhe më gjuajtën me grushte e shkelma. Nuk e di sa ishin, aq sa zgjati e gjithë kjo histori". Mediat vendase janë marrë vetëm me rrëfimin e belgut, ndërsa ende nuk bëhet me dije se çfarë mase është marrë për shqiptarin dhunues dhe kërcënues.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Dalip Greca:Avokati shqiptar i mundëson klientit fitimin e 1 milion e 680 mijë...
» Tetë të plagosur pas një sherri në “Rinora 4”
» Pronari i “Kosova Model Agency” arrestohet për drogë
» Gjak i vertetë në teatrin e Vjenës, aktori pret fytin me thikë në rol
» Turqi, arrestohet edhe pronari i kompanisë Limak&Calik
» Tetë të plagosur pas një sherri në “Rinora 4”
» Pronari i “Kosova Model Agency” arrestohet për drogë
» Gjak i vertetë në teatrin e Vjenës, aktori pret fytin me thikë në rol
» Turqi, arrestohet edhe pronari i kompanisë Limak&Calik
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi