Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UÇK lajmërohet serish: Goditëm një tradhtar të popullit shqiptar

Shko poshtë

UÇK lajmërohet serish: Goditëm një tradhtar të popullit shqiptar Empty UÇK lajmërohet serish: Goditëm një tradhtar të popullit shqiptar

Mesazh nga Agim Gashi Wed Sep 30, 2015 10:12 pm

UÇK lajmërohet serishGoditëm një tradhtar të popullit shqiptar

UÇK lajmërohet serish: Goditëm një tradhtar të popullit shqiptar Largea_uck_bs-logo-svg1443629807
Një njoftim për media i lëshuar në emër të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK) merr përsipër sulmin ndaj Ministrisë së Brendshme të Maqedonisë.
Në komunikatën e cila i referohet Shtabit të Përgjithshëm të UÇK, thuhet se më datë 28 shtator 2015 është kryer një sulm me 12 predha si vazhdimësi e aksionit të realizuar më datë 27 gusht 2015 “ndaj inspektorit Arif Asanit – Tradhtarit të popullit shqiptar”.
Tutje komunikata thotë se “Nikolla Gruevski e Sasho Mialkov dhe të gjithë atyre që ndihmojnë kundër popullit shqiptar, tani më kanë arsye të shqetësohen për sigurinë e tyre dhe familjeve të tyre, nga Njësitet e UÇK-së shumë të afta për të realizuar çdo detyrë në çdo qytet të Maqedonisë”.
Ndër të tjera, aty kërkohet lirimi i të gjithë ushtarëve të UÇK-së që janë burgosur sipas tyre në procesin e montuar nga viti 2001 e deri në rastin e fundit në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

UÇK lajmërohet serish: Goditëm një tradhtar të popullit shqiptar Uck%20komunikat
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi