Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bajrush Morina:Opozita po provokon “grusht-shtet” parlamentar!

Shko poshtë

Bajrush Morina:Opozita po provokon “grusht-shtet” parlamentar! Empty Bajrush Morina:Opozita po provokon “grusht-shtet” parlamentar!

Mesazh nga Agim Gashi Thu Oct 01, 2015 1:23 pm

Bajrush Morina:Opozita po provokon “grusht-shtet” parlamentar! Bajrushi-690x380

Opozita po provokon “grusht-shtet” parlamentar!

Krejt çka po shoh, përmes ekranit televiziv, është një përpjekje e opozitës për të provokuar një “grusht-shtet” parlamentar.
Unë po të siha deputet do të kërkoja që së paku koha e fjalës time e deputetit, e përcaktuar me rregullore të Kuvendit, të më lejohet që të flisja përmes foltores së Kuvendit. Këtë të drejtë do ta realizoja pa ndihmën e pjestarëve të sigurimit të Kuvendit. Do ta realizoja me “kaçikun” tim fizikik…”dy dyar për një kokë!
Pastaj, deputetët e tjerë të opozitës le të shfrytëzojnë kohën e tyre për bllokim të foltores së Kuvendit.
Fundja sa kanë të drejtë deputetët e opozitës që të bllokojnë foltoren e Kuvendit, aq kanë të drejtë deputetët e pozitës që të flasin prej foltores së Kuvendit.
Por, “shyqyr Zotit” që nuk jam në Kuvend, ndërkaq “foltoren” time të gazetarit nuk kanë mundësi të ma bllokojnë as Glauku e as Donika….

Gazetari e jo deputeti!
Bajrush Morina
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi