Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...”

Shko poshtë

Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...” Empty Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...”

Mesazh nga Agim Gashi Sat Oct 24, 2015 1:28 am

Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...”

Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...” Largea_veseli1445638128

Kryetari i Kuvendit duket se ka shpërthyer pas hedhejs së gazit lotësjellës. Ai duke iu kundërpërgjigjur deputetëve të opozitës ka fyer rëndë ata. “Ma hongsh”, ishte fjala e tij, derisa kishte harruar të lëshuar mikrofonin.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...” Empty Re: Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...”

Mesazh nga Agim Gashi Sat Oct 24, 2015 1:37 am

​Veseli i kërkon falje Albulena Haxhiut për fjalorin banal

Veseli si bandit, deputetëve: “Ma hongshi...” Largea_k-euml-rkon-falje-kadri-veseli-video_hd1445638805
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, menjëherë ka kërkuar falje për fjalët e thëna sonte në seancën e Kuvendit.
Kadri Veseli nëpërmjet një postimi në Facebook ka kërkuar falje për fjalorin e përdorur gjatë seancës së vonshme.
Ai e ka fyer me fjalë banale deputeten Albulena Haxhiu pasi që kjo iu kishte drejtuar me fjalët “Ti je kriminel”. Veseli ia kishte kthyer “Ma hangsh…”.
“Në Seancën plenare të mbajtur sonte, në një moment gjatë përpjekjeve për të qetësuar situatën e krijuar jam shprehur në mënyrë joadekuate, shprehje me të cilën mund të preken nënat dhe motrat tona. Dëshiroj t’ju kërkoj falje atyre nga thellësia e zemrës, duke filluar nga nëna ime, bashkëshortja ime dhe të gjitha nënave dhe motrave të Kosovës sonë”, ka shkruar Veseli në Facebook
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi