Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Të enjten bëhet çelja e trafikut në rrugën, Durrës-Kukës

Shko poshtë

Të enjten bëhet çelja e trafikut në rrugën, Durrës-Kukës Empty Të enjten bëhet çelja e trafikut në rrugën, Durrës-Kukës

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 24, 2009 8:56 pm

Të enjten bëhet çelja e trafikut në rrugën, Durrës-Kukës

Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, i Kosovës Hashim Thaçi dhe i Turqisë Rexhep Taip Erdogan, do të presin shiritin e inaugurimit të rrugës.

Të enjten bëhet çelja e trafikut në rrugën, Durrës-Kukës DURRE
Autoritetet shqiptare kanë vendosur që të përurojnë më 25 qershor, hapjen e trafikut të rrugës Durrës-Kukës-Morinë.

Tiranë– Autoritetet shqiptare kanë vendosur që të përurojnë më 25 qershor, hapjen e trafikut të rrugës Durrës-Kukës-Morinë, kur sipas kompanisë Bechtel-Enka, përfundimi i rrugës daton jo më parë se viti 2010. Burime zyrtare nga Këshilli i Ministrave, thanë se është parashikuar që festimet të nisin në orën 11.00 me koncertin festiv në fillim të rrugës në Rrëshen, pranë mbikalimit të parë të rrugës. Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, i Kosovës Hashim Thaçi dhe i Turqisë Rexhep Taip Erdogan do të përshkojnë së bashku një pjesë të rrugës në këmbë. Më tej, Kryeministrat Berisha, Thaçi dhe Erdogan, do të presin që të tre, shiritin e inaugurimit të rrugës. Zyrtarisht, qeveria thotë se ceremonia, për efekt performance dhe sigurie teknike do të transmetohet Live nga televizioni Klan, duke ftuar mediat e tjera të kontaktojnë për marrjen e sinjalit.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi