Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NJË URIM NGA FESTIM AVDYLI PËR 28 NËNTORIN

Shko poshtë

NJË URIM NGA FESTIM AVDYLI PËR  28 NËNTORIN Empty NJË URIM NGA FESTIM AVDYLI PËR 28 NËNTORIN

Mesazh nga Agim Gashi Sat Nov 28, 2015 12:07 pm

NJË URIM NGA FESTIM AVDYLI PËR  28 NËNTORIN 12294801_1652617171679877_4841086008757252069_n

NJË URIM NGA FESTIM AVDYLI PËR  28 NËNTORIN

Sot e 103 vjet më parë, të cilin vit sa herë e kujtojë, më bënë ta kuptoj se në Jetë gjithçka ndryshon, vetëm Dashuria ndaj Flamurit - Jo.
Kaloi më shumë se Një shekull kohë, dhe ne sikur jemi "personazh" të asaj kohe, të asaj dite të madhe, të papërsëritshme.
Fjalët e Eqrem Bej Vlorës, të shkruara në Vjenë, për ditën më të madhe shqiptare, i japin shembëlltyrë Vlorës së Ismail Qemalit, Isa Boletinit, Luigj Gurakuqit, Mit'hat Frashërit - e në tërësi 83 burrave që e shpallën më vete - Shypninë.
Nuk kishte rëndësi as thirrja e mbledhjes dhe as personat që merrnin pjesë në të. Cilido ikanak, por edhe cilido shqiptar tjetër që kishte mbetur në shtëpi, nën zgjedhen e armikut, po të ishte pyetur, nën trysninë e një gjendjeje tepër të trishtuar, do ta kishte dëshiruar atë që u vendos atë ditë në Vlorë.
Në një ditë si kjo, për një mik të mirë, një Protagonist që Dashurinë ndaj Flamurit e ka kryefjalë të të gjitha definicioneve, ne nënvizojmë;
Urimet më të sinqerta për Ty dhe Familjen Tuaj me rastin e Ditës së Flamurit, ditës së bekuar dhe të shënuar për të gjithë ne, ditë e cila ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit, unitetit, lidhjes, krenarisë, qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptarë.
Në një ditë kaq të veqantë zgjidhet miku i veqantë, për një urim modest ndaj Tij, si shenjë e respektit të palëkundur, mirënjohjes ndaj vlerave që i posedoni, dhe së bashku me këto edhe Lutjet ndaj Krijuesit që Juve dhe Familjes Tuaj të ju jap shëndetin, mbarësinë dhe gjitha të mirat e tjera që i posedon misteri i quajtur Jetë.
Njëri prej tyre, Jeni Ju.

Urime 28 Nëntori, Ditën e Flamurit!

Festimi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit: