Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albin Kurti Dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë (Video)

Shko poshtë

Albin Kurti Dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë (Video) Empty Albin Kurti Dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë (Video)

Mesazh nga Agim Gashi Sun Nov 29, 2015 12:40 pm

Albin Kurti Dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë (Video)

Albin Kurti Dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë (Video) Largea_bildschirmfoto-2015-11-29-um-01-01-481448755367

Kur qe përuruar në vitin 2013, të gjithë e kishin menduar se Burgu i Sigurisë së Lartë në Dyz, në rrethinën e Podujevës, do të përbënte vend të rehatshëm për ata që akuzohen dhe dënohen për korrupsion dhe për të burgosur tjerë të rrezikshmërisë së lartë.

Ndërsa, sonte, në këtë burg është dërguar deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i arrestuar pas manifestimit të opozitës në qendër të Prishtinës, pasi qëndroi për më shumë se një javë në arrati.
Sapo i është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditëve, kolona e automjeteve policore e ka shoqëruar Albin Kurtin e Vetëvendosjes drejt burgut më të ri dhe më të sofistikuar në Kosovë.
KALLXO.com ka marrë xhirime nga momenti i hyrjes në mjediset e burgut të automjeteve policore që e bartnin Kurtin.
Kurti dyshohet për hedhje të gazit lotsjellës brenda sallës së Kuvendit të Kosovës.

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi