Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin: Më jepni Krimenë, ja ku e keni Kosovën (FOTO)

Shko poshtë

Putin: Më jepni Krimenë, ja ku e keni Kosovën (FOTO) Empty Putin: Më jepni Krimenë, ja ku e keni Kosovën (FOTO)

Mesazh nga Agim Gashi Sat Sep 10, 2016 7:07 pm

Putin: Më jepni Krimenë, ja ku e keni Kosovën (FOTO) Auto_Vladimir_Putin-6-640x3801449179680
Putin: Më jepni Krimenë, ja ku e keni Kosovën (FOTO)

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putinë, në një interviste dhënë gazetës Bloomberg, dy ditë më parë kishte krahasuar Krimenë më Kosovën, duke thënë se po luhet me standard të dyfishtë dhe vendet perëndimore në njërën anë kur bëhet fjalë për Kosovën thonë se duhet dëgjuar vullneti i popullit, kurse për Krimenë nuk e dëgjojnë atë vullnet.
E kjo ka bërë që sot të mbushet ballina e gazetës serbe “Blic”.
Në ballinën e “Blic”citohet Putin: Më jepni Krimenë, ja ku e keni Kosovën, transmeton “Zeri.info”.

Putin: Më jepni Krimenë, ja ku e keni Kosovën (FOTO) Auto_14331778_10210410304597699_144876698_n1473521577
Putin gjatë kësaj interviste po ashtu kishte thënë se derisa në Kosovë mund të merret parasysh vullneti i popullit, në Krime jo.
“Perëndimi nuk do ta shohë se në Krime vullneti i popullit – që është 70 për qind i nacionalitetit rus – është që të bashkohet me Rusinë. Disa thjesht mundohen të mos e shohin këtë”, ka thënë Putin.
“Ndërsa në Kosovë mund të merret parasysh vullneti i popullit, në Krime jo. Kjo është tërësisht lojë politike. Megjithatë mund të them se Rusia ka shtyrë përpara dhe e ka në planë të shtyjë përpara vetëm politika paqësore dhe drejt bashkëpunimit”. /ZERI/
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi