Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Martini godet keq Kosovën: Kam njohur vetëm gjeneralë dhe asnjë ushtar në Kosovë!

Shko poshtë

Martini godet keq Kosovën: Kam njohur vetëm gjeneralë dhe asnjë ushtar në Kosovë! Empty Martini godet keq Kosovën: Kam njohur vetëm gjeneralë dhe asnjë ushtar në Kosovë!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Oct 07, 2016 3:43 pm

Martini godet keq Kosovën: Kam njohur vetëm gjeneralë dhe asnjë ushtar në Kosovë!

Martini godet keq Kosovën: Kam njohur vetëm gjeneralë dhe asnjë ushtar në Kosovë! Auto_10885329_883336068364059_2085592232863872198_n1475837882

Edi Martini

Ish futbollisti i mirënjohur shqiptar, Edi Martini, në një postim të tij në facebook godet keq kombëtaren e Kosovës. Sipas tij, futbollistët e  Kosovës duhet të jenë me të disiplinuar në lojë. “Në një status që kam shkruar në fsb në kohën kur Kosova u pranua në UEFA dhe FIFA si të gjithë u gëzova edhe unë, por e kam theksuar më të madhe që Kosova e ka shumë të vështirë rrugën për të bërë një kombëtare të mirë. Nuk mjafton vetëm dëshira, duhet rregull, disiplinë në lojë dhe shumë profesionalizëm. Ka lojtarë shumë të mirë, por ajo që fiton në futboll është grupi dhe vetëm grupi. Një gjë më ka bërë përshtypje në Kosovë që kam njohur vetëm gjeneralë dhe asnjë ushtar të ushtrisë së nderuar UÇK, pra miq po ju them se lufta fitohet me ushtarë, duhen 11 ushtarë në fushë dhe jo 11 gjeneralë...”, shkruan Martini.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi