Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë ¸.•*´)

5 posters

Shko poshtë

(`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë  ¸.•*´) Empty (`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë ¸.•*´)

Mesazh nga Rrebele Wed Jul 01, 2009 3:06 pm

Keni mundesi te beni pershendetje ke ju deshiron zemra, e me c'te keni deshire
Kenge
Imazh
Poezi
.

pranoninje pershendetje ju qejeni ne linje.(`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë  ¸.•*´) Heart

Edituar për herë të fundit nga Rrebele në Sun Jul 05, 2009 2:42 am, edituar 1 herë gjithsej
Rrebele
Rrebele
Moderator
Moderator

Numri i postimeve : 484
Registration date : 06/01/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

(`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë  ¸.•*´) Empty Re: (`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë ¸.•*´)

Mesazh nga Rrebele Thu Jul 02, 2009 2:51 pm

pershendetje te gjitheve.....
(`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë  ¸.•*´) 37170301
Rrebele
Rrebele
Moderator
Moderator

(`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë  ¸.•*´) Empty Re: (`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë ¸.•*´)

Mesazh nga Rrebele Sun Jul 05, 2009 2:40 am

Naten e mire gjum t'amel.
Rrebele
Rrebele
Moderator
Moderator

Mesazh nga Dardani Mon Sep 07, 2009 1:56 am

Hajde edhe nga une nje pershendetje per te gjith si anetar i ri qe jam ju pergezoj per forumin dhe ju deshiroj shum suksese,nje pershendetje te veqant per Zt.Agim Gashin.

Dardani

Numri i postimeve : 1
Registration date : 07/09/2009

Mesazh nga Agim Gashi Mon Sep 07, 2009 2:39 am

Dardani shkruajti:Hajde edhe nga une nje pershendetje per te gjith si anetar i ri qe jam ju pergezoj per forumin dhe ju deshiroj shum suksese,nje pershendetje te veqant per Zt.Agim Gashin.

Të falemnderit i dashur Dardan dhe mirë se erdhe në forumin tonë. Kalo mirë i dashur dhe një përshëndetje të zjarrë e ke nga unë Agimi!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mesazh nga avni gashi - akllap Wed Nov 11, 2009 7:06 pm

Përshendetje nga Akllapi , tung zotri Agim Gashi ish mësuesi im në shkollën e Akllapit , ju dëshiroj shëndetë dhe sa mapak kg.në trupin tuaj , me respekt nga Avni Gashi ..

avni gashi - akllap

Numri i postimeve : 1
Registration date : 11/11/2009

(`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë  ¸.•*´) Empty Edhe Ty përshëndetje i dashur Avni

Mesazh nga Agim Gashi Wed Nov 11, 2009 7:39 pm

avni gashi - akllap shkruajti:Përshendetje nga Akllapi , tung zotri Agim Gashi ish mësuesi im në shkollën e Akllapit , ju dëshiroj shëndetë dhe sa mapak kg.në trupin tuaj , me respekt nga Avni Gashi ..

O të falemnderit i dashuri im.Po si je e si të kam o Avni. Ke qenë nxënës i shkëlqyer dhe shumë simpatik. Pothuaj se të gjithë që kan dalë nga dora ime sot jeni burra të mirë, të shkolluar mirë dhe mirë jetoni!
Thuaju kusherive e miqëve të antarsohen në forum sepse një të tillë e ka Akllapi.

Shëndet e lumturi Ty dhe familjes sate. Të fala edhe Elmiut shumë.

Agim Gashi-Ish mësuesi yt!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mesazh nga viola Fri Nov 27, 2009 10:20 am

ju pershendes te gjithve antareve te forumit dhe ju them s e ndihem e nderuar qe erdha ne kete forum se paska shum vlera (`*•.¸ Përshëndetje për të gjithë  ¸.•*´) Icon_biggrin
viola
viola

Numri i postimeve : 5
Registration date : 27/11/2009

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi