Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mbani mend fjalët e senatorit McCain

Shko poshtë

Mbani mend fjalët e senatorit McCain Empty Mbani mend fjalët e senatorit McCain

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jul 04, 2009 6:55 pm

Mbani mend fjalët e senatorit McCain

Ambasadori amerikan apelon te liderët shqiptarë

Mbani mend fjalët e senatorit McCain Ambasadori

Ambasadori amerikan në Tiranë, Xhon Uidhers, gjatë ceremonisë për 223-vjetorin e pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, u ka bërë thirrje politikanëve që të përfundojnë në mënyrë të rregullt dhe jo partiake numërimin e votave. "Shqipëria është tashmë në fazën përfundimtare të zgjedhjeve të rëndësishme parlamentare, numërimit zyrtar të votave dhe shpalljes së rezultateve përfundimtare. Unë u bëj thirrje drejtuesve politikë shqiptarë që të mbajnë mend fjalët e senatorit McCain, ndërsa siç edhe e pres, ky proces të përfundojë në një mënyrë të rregullt, jo partiake dhe profesionale. Pavarësisht se kush e fiton këtë garë, inkurajoj që të gjithë aktorët politikë në vend të tregojnë vullnet të mirë, që të ndërmarrin përpjekje të sinqerta, që dhe ju të gjeni kompromiset e domosdoshme për të kapërcyer dallimet tuaja. Të motivoheni nga dëshira për t'u lënë fëmijëve dhe nipërve tuaj një Shqipëri më të mirë, më të fortë se ajo që trashëgohet,"- theksoi ambasadori Uidhers në fjalën e tij.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi