Prezantohet Kristiano Ronaldo, 70.000 tifozë të pranishëm në “Bernabeu”
Faqja 1 e 1
Madrid, 6 korrik - Cristiano Ronaldo është prezantuar zyrtarisht si futbollist i Real Madridit, para 80 mijë tifozëve, të pranishëm në stadiumin Bernabeu. Aktualisht, futbollisti më i mirë në botë, kaloi testin mjekësor gjatë paradites para se të kompletonte transferimin në vlerë 94 milion euro nga Manchester United. Tifozët e klubit mbretëror kanë pritur gjatë gjithë ditës në Bernabeu, në mënyrë që të sigurojnë një ulëse për ta parë Ronaldon, i cili do të bart fanellën me numër 9. (Foto: Marca)
“Bernabeu” në delir...
U prezantua edhe thesari i fundit i projektit të Florentino Perezit, portugezi Cristiano Ronaldo, i cili përjetoi një eksperiencë të paharrueshme në zyrtarizimin e tij. Stadiumi “Santiago Bernabéu” ishte i mbushur deri në të dendur, rreth 70.000 shpirtëra të ngjitur me njëri-tjetrin. Ai shpërtheu në ovacione të papara teksa Florentino Perez, pasi falënderoi turmën e tifozëve për ndihmën e tyre, tha në mënyrë lineare këto fjalë: “Ka ardhur dita dhe ora tashmë që ne të mirëpresim banorin më të ri në shtëpinë tonë. Sot kemi marrë tek Reali Cristiano Ronaldon.”
Dhe në cast del nga tuneli i mitikut madrilèn, i veshur me fanellën e bardhë merenguese, me numrin “9” në anën e pasme, Kristiano Ronaldo, emri i të cilit jehoi gjatë, nëpër koret e tifozëve të pranishëm në stadium, që bërtisnin: “Po, po, po, Ronaldo tashmë është këtu.”
Pasi takohet me dy nga legjendat e njohura të Realit të Madridit, Di Stefano dhe Eusebio, lojtari më i ri galaktik merr fjalën, tepër i emocionuar, jo vetëm për faktin se është lojtari më i paguar në historinë e futbollit, por edhe nga mikpritja. “Jam shumë i lumtur që ndodhem këtu. Tashmë shoh që m’u përmbushush ëndrra e fëmijërisë, e cila ishte që të luaja me Realin e Madridit. Unë nuk e prisja që stadiumi të mbushej plot vetëm për mua, kjo është e mahnitshme, nuk gjej fjalë ta përshkruaj.”
Në këtë mënyrë, për portugezin, fituesin e “Topit të Artë” në vitin që shkoi, historia filloi të shkruhet! Dje, Kristiano Ronaldo ka kaluar me sukses vizitat mjekësore dhe është prezantuar si blerja rekord e Realit të Madridit, që shpenzoi 93 milionë euro (130 milionë dollarë) për ta marrë nga Mançester Junajtid. 70.000 tifozë të Realit ishin të pranishëm në “Santiago Bernabeu” për t’i dhënë mirëseardhjen portugezit, i cili do të përfitojë 13 milionë euro në vit për gjashtë sezonet e ardhshme. Kristiano Ronaldo do të mbajë fanellën me numrin 9 dhe vjen si mbajtësi në fuqi i “Topit të Artë”.
Prezantimi i 24-vjeçarit është krahasuar me atë të Diego Armando Maradonës, i cili u prit nga 75 mijë tifozë të Napolit kur shkoi nga Barcelona në vitin 1994. Klubi që dëshiron të paguajë klauzolën për blerjen e Ronaldos do të duhet të paguajë 1 miliardë euro.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Re: Prezantohet Kristiano Ronaldo, 70.000 tifozë të pranishëm në “Bernabeu”
Tabela e lojtarëve më të shtrenjtë në botë
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Në Derviçan shpaloset Flamuri i Aneksimit të Jugut të Shqipërisë, i pranishëm edhe Kryepeshkopi Anastas Janullatos
» “Kanuni i Labërisë” prezantohet në Vlorë
» Prezantohet video-klipi i Bashës për Tiranën
» Prezantohet porosia e përvjetshme e Papës për paqe
» Tiranë: Prezantohet përbërja e kabinetit të ri qeverisës
» “Kanuni i Labërisë” prezantohet në Vlorë
» Prezantohet video-klipi i Bashës për Tiranën
» Prezantohet porosia e përvjetshme e Papës për paqe
» Tiranë: Prezantohet përbërja e kabinetit të ri qeverisës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi