Kujdes: Vaksina kunder gripit te derrit
Faqja 1 e 1
Kujdes: Vaksina kunder gripit te derrit
Kujdes: Vaksina kunder gripit te derrit?
B.U.M. Church
messiahchurch1994@yahoo.com
Tungjatjeta jeta të gjithëve,
Këtu më poshtë është një letër nga Artoni prej Avganistani.
Është një paralajmerim i një mjeku suedez, që tregon se pse duhet pasur kujdes nga marrja e vaksinës kundër gripit te derrit.
Femi Cakolli
++++++++++++++++++++
Të nderuar,
E ndjej për obligim t'ua dergoj këtë tekst të cilin e kam përkthyer për ju. Është tekst i një mjeku suedez, i cili u tërheq vërejtjen njerëzve lidhur me vaksinimin kundër gripit të derrave.
Tani mbetet tek ju të vendosni për këtë.
Jam farmaceut i kualifikuar. Kam bërë hulumtime të vaksinës së gripit të derrave të cilën qeveria jonë e ka blerë për ne dhe e cila është njëqind herë më e rrezikshme se gripi i derrave. A e dini se prodhuesit e vakcinës së gripit të derrave kanë kërkuar të lirohen ligjërisht nga paditë e mundshme në rast se vakcina u shkakton dëmtim njerëzve.
Nëse e keni prodhuar vakcinën për të cilën e dini se vepron, atëherë pse do t’iu nevojitet përjashtimi ligjor në rast të pasojave të padëshirueshme? Virusi i gripit të derrave ka mbytur gjithsej 2/3000 njerëz. Gripi i rëndomtë mbyt 40 000 njerëz në vit, e pse ne atëherë mbrohemi nga gripi i derrave e jo nga gripi i rëndomtë? A ka kjo logjikë? Për çfarë arsye atëherë shkaktohet aq shumë panik?
Vaksina kundër gripit të derrave përmban dy gjëra shumë të rrezikshme – njëra quhet thimerosol. Në përbërjen e tij ka 50% zhivë. Thimerosoli lidhet me receptorët në tru dhe kështu shkakton dëmtim të trurit. A është mençuri të injektohet thimerosoli dhe të shkaktohet dëmtimi i trurit, duke zvogëluar IQ e njerëzve për 10 pikë, si dhe dëmtime tjera të shumta, në mënyrë që të evitohet marrja e gripit i cili vret 95% më pak njerëz se gripi i rëndomtë?
Përbërësi tjetër i rrezikshëm i vaksinës kundër gripit të derrave quhet squalene. Squalene e mashtron sistemin tuaj të fillojë të vret qelizat tuaja, gjë që shkakton sëmundje auto-imune siç janë: astma, multipël skleroza, dijabeti dhe një varg sëmundjesh tjera, të cilat nuk kanë ende emra. A është mençuri të injektoni në vetvete ato gjëra, për t’iu shmangur gripit të lehtë, siç është gripi i derrave.
Nëse jeni shtatzënë, pyeteni veten edhe këtë – pse të merrni Panvax, kur ai përmban Neomicin sulfat dhe polymyxin B – prej të cilave të dyja paraqesin rrezik për fëmijën tuaj të palindur – për t’iu shmangur çkafit? Gripit të lehtë, i cili vret 95% më pak njerëz se gripi i rëndomtë?
Unë jam ekspert për analizë kirtike të barërave dhe efektin e tyre në njerëz.
Kjo gjë është helm. Mos e merrni atë. Mos lejoni që miqtë tuaj ta marrin. Nëse ndonjë idiot në laborator iu pyet: a dëshironi ta merrni këtë vaksinë, pyeteni për thimerosol, squalene dhe pse kompanija e cila e ka prodhuar don të ketë lirim ligjor nga paditë e mundshme dhe pastaj shikojini fytyrat e tyre të cilat do ta kenë pamjen e llojit: O Zot, ju më keni bombarduar me aq shumë pyetje në të cilat nuk kam përgjigje!
Dërgoi:Kadri Mani
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Në SHBA zhvillohet vaksina kundër kancerit
» Vaksinë e re kundër gripit të derrave
» Gripi i derrave:Historia e gripit
» Masat kundër gripit të derrave në Shqipëri dhe Kosovë
» Dy raste te dyshuara me H1N1 ne Vlore
» Vaksinë e re kundër gripit të derrave
» Gripi i derrave:Historia e gripit
» Masat kundër gripit të derrave në Shqipëri dhe Kosovë
» Dy raste te dyshuara me H1N1 ne Vlore
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi