Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lediana Kapaj: Një natë në ëndrrën time...

Shko poshtë

Lediana Kapaj: Një natë në ëndrrën time... Empty Lediana Kapaj: Një natë në ëndrrën time...

Mesazh nga Agim Gashi Sun Nov 29, 2009 7:57 pm

Lediana Kapaj: Një natë në ëndrrën time... N744374599_2405

Lediana Kapaj: Një natë në ëndrrën time...

Te kam para syve dhe ne te vertete ti nuk je ketu.
Nuk mendoja para se te te njihja qe nje dite do mund te mendoja per dike kaq shume...
Do te desha vetem me nje peshperitje te te thoja ate qe ndjej aq fort...ne njeren dore kerkoj ne jastek,mmmmmmm.....ti nuk je ketu!!!
Dhe terhiqem,mendohem dhe fantazma jote me merr ne krahe,e ndjej eren tende qe rreshket te une sepse te kam ne vete...
A e di ti qe vetem me te menduar mund te ndertojme dhe katedralet me te larta?
GJithmone ne dhomen time ky kundermin qe rreshket te une..te kam brenda meje ne shpirt...
Te kam para syve dhe per cudi asnjeri tjeter nuk te shef dot,,flas me ty papushim...ti je gjaku im,ti je trupi im,kembet e mija,krahet...
Mora doktorin dhe me tha...nuk te jap ilace,mos derdh lot,eshte thjesht semundja e dashurise!
Kthehem ne gjumin e nates neper krevat dhe gjumi nuk me ze...
Ti me hape porten e cila me solli tek ty,te therras per ndihme dhe ti me jep cdo gje ne emrin e dashurise..
Perkulem pak para dhe hidhem ne eterin dehes te pasionit,rreshkas ne nje bote ku ne te cilen lekura digjet ,balli eshte i rende dhe ku ne te cilen trupat jane te ngjitur pa patur nevoje per ndihme,ne nje deshire dhe kenaqesi te perjetshme...
Te tjeret flasin pa ditur gje,ata flasin po nuk thone gje!!
Preki gishtat e mij,ndjeje sesi ndjehem une!!
Flit gjithmone per ndjenjat e tua pa menduar per te keq dhe mos i ndalo kurre ekspresionet e ndjenjave te tua...
Shikoje historine tone si dicka qe asgje nuk mund ti opozohet,ndjeje edhe ti qe jemi vetem nje!!
Nuk po celebrojme asgje tjeter pervec kesaj dashurie te mrekullueshme qe ne ndjejme per njeri tjetrin..dhe siper kesaj qetesie qe thote me shume se fjalet vete ndjej forcen qe mban duart tona te shtrenguara per te gjithe eternitetin...
Shiko statujat qe na pershendesin ne rrugen tone dhe qe lumturohen per lumturine tone...
Shiko faktin qe jeta ime nuk i ngjan me asnje lloj gjeje!!
Nuk kam besim me ne asgje tjeter pervec kesaj dashurie..dhe sikur te bjere termeti ne qytet do te rrija me zemer te qete..dhe sikur toka te cahej ne dysh,do te te prisja aq sa do mundesha!!
Njerezit me flasin per ty po degjoj vetem zemren time,dashuria ime rritet dhe me ushqen me besim ne vetvete..
Ti me ndihmove me dashurine tende qe te jetoja dhe te gjeja paqe ne vetvete...ti me kupton duke pranuar te mirat dhe te keqijat qe une kam..
Prej teje sot ndjehem e forte dhe e pamposhtur perballe nje vullkani..
Me ty nuk do beja asnje lloj pyetje sepse cdo gje eshte transparente dhe origjinale...
Nje nga nje ti me dhe celesat e historise tende dhe nje nga nje ti me dhe edhe celesat e vuajtjeve te tua...

Ndjeje tani qe te dy jemi vetem nje!!

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi