Lediana Kapaj: Një natë në ëndrrën time...
Faqja 1 e 1
Te kam para syve dhe ne te vertete ti nuk je ketu.
Nuk mendoja para se te te njihja qe nje dite do mund te mendoja per dike kaq shume...
Do te desha vetem me nje peshperitje te te thoja ate qe ndjej aq fort...ne njeren dore kerkoj ne jastek,mmmmmmm.....ti nuk je ketu!!!
Dhe terhiqem,mendohem dhe fantazma jote me merr ne krahe,e ndjej eren tende qe rreshket te une sepse te kam ne vete...
A e di ti qe vetem me te menduar mund te ndertojme dhe katedralet me te larta?
GJithmone ne dhomen time ky kundermin qe rreshket te une..te kam brenda meje ne shpirt...
Te kam para syve dhe per cudi asnjeri tjeter nuk te shef dot,,flas me ty papushim...ti je gjaku im,ti je trupi im,kembet e mija,krahet...
Mora doktorin dhe me tha...nuk te jap ilace,mos derdh lot,eshte thjesht semundja e dashurise!
Kthehem ne gjumin e nates neper krevat dhe gjumi nuk me ze...
Ti me hape porten e cila me solli tek ty,te therras per ndihme dhe ti me jep cdo gje ne emrin e dashurise..
Perkulem pak para dhe hidhem ne eterin dehes te pasionit,rreshkas ne nje bote ku ne te cilen lekura digjet ,balli eshte i rende dhe ku ne te cilen trupat jane te ngjitur pa patur nevoje per ndihme,ne nje deshire dhe kenaqesi te perjetshme...
Te tjeret flasin pa ditur gje,ata flasin po nuk thone gje!!
Preki gishtat e mij,ndjeje sesi ndjehem une!!
Flit gjithmone per ndjenjat e tua pa menduar per te keq dhe mos i ndalo kurre ekspresionet e ndjenjave te tua...
Shikoje historine tone si dicka qe asgje nuk mund ti opozohet,ndjeje edhe ti qe jemi vetem nje!!
Nuk po celebrojme asgje tjeter pervec kesaj dashurie te mrekullueshme qe ne ndjejme per njeri tjetrin..dhe siper kesaj qetesie qe thote me shume se fjalet vete ndjej forcen qe mban duart tona te shtrenguara per te gjithe eternitetin...
Shiko statujat qe na pershendesin ne rrugen tone dhe qe lumturohen per lumturine tone...
Shiko faktin qe jeta ime nuk i ngjan me asnje lloj gjeje!!
Nuk kam besim me ne asgje tjeter pervec kesaj dashurie..dhe sikur te bjere termeti ne qytet do te rrija me zemer te qete..dhe sikur toka te cahej ne dysh,do te te prisja aq sa do mundesha!!
Njerezit me flasin per ty po degjoj vetem zemren time,dashuria ime rritet dhe me ushqen me besim ne vetvete..
Ti me ndihmove me dashurine tende qe te jetoja dhe te gjeja paqe ne vetvete...ti me kupton duke pranuar te mirat dhe te keqijat qe une kam..
Prej teje sot ndjehem e forte dhe e pamposhtur perballe nje vullkani..
Me ty nuk do beja asnje lloj pyetje sepse cdo gje eshte transparente dhe origjinale...
Nje nga nje ti me dhe celesat e historise tende dhe nje nga nje ti me dhe edhe celesat e vuajtjeve te tua...
Ndjeje tani qe te dy jemi vetem nje!!
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Lediana Kapaj:MOS U END NË BOTËN TIME!
» LEDIANA KAPAJ:PORTË E ZEMRËS TIME
» Lediana Kapaj: Motrës time...( Kushtuar motrës së një miku)
» Suzana Zisi: NË ËNDRRËN TIME…
» Lediana Kapaj: Dy poezi
» LEDIANA KAPAJ:PORTË E ZEMRËS TIME
» Lediana Kapaj: Motrës time...( Kushtuar motrës së një miku)
» Suzana Zisi: NË ËNDRRËN TIME…
» Lediana Kapaj: Dy poezi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi