Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zef Ndrecaj: Letër drejtuar Kadri Manit

Shko poshtë

Zef Ndrecaj: Letër drejtuar Kadri Manit Empty Zef Ndrecaj: Letër drejtuar Kadri Manit

Mesazh nga Agim Gashi Fri Dec 18, 2009 3:29 am

Letër drejtuar Kadri Manit:

I nderuari zotëri Kadri Mani.

Dikur thuhej qe trim është ai qe nuk i bjen kujt ,por edhe qe nuk e bën veten ti bjer askush.

Ju ne komentin qe i bëni temës se Fritz Radovanit me titullin “ Leni nanë Terezën te pushoi ne paq “ keni ofenduar dhe lënduar qe te dy , dhe atë vet autorin e temës dhe komentuesin Xhenc Bezhin . Dhe ta sulmosh një njeri sikurse Xhenc Bezhin ,qe është shpirt dhe ideal i kombit ju keni lënduar arterien e kombit dhe keni prek shumë rend zotëri.

Ju e dini se konflikti me i tmerrshëm është ai po qe se vjen ne mes te dy ideatorëve , apo shokëve me te ngushte te idealit.

Ju keni ofenduar Xhenc Bezhin dhe jo për herë te par zotëri. Ketë jua them zotëri nga se çdo gjë ka edhe kufij. Qe te dy sulmet e para i kemi mbyllur dhe atë jo për hir e asgjë tjetër por për hir te mikut tënd dhe ton Selim Hasanajt i cili na dha shumë te dhëna për jetën dhe veprimtarin tuaj për komb dhe liri qe meriton çdo lëvdate zotëri. Ketë na kërkoi Selim Hasanaj dhe Xhenc Bezhi e tregoi , e dha, dhe mbajti fjalën e tij.

Por ofendimi i juaj pa asnjë arsye ,pas ndërhyrjes se Selim Hasanajt ,shqip tek ne quhet prerje ne besë dhe edhe tradhti ,dhe ketë nuk e quan ndryshe as një njeri. Sepse ju jeni shqiptar dhe mirë e dini ketë zotëri.

Një fjalë popullore thotë ( ne ju bacë dhe ju ne ne emër nuk shkon gjithnjë) , dhe ne vend qe ne si te rinj po qe se ngatërrohemi ,ju te na sugjeroni , këshilloni dhe jo , ju ne te kundërtën e kësaj vet na ofendoni dhe atë shumë rend zotëri . Ju jeni edhe prind , por prindi ne asnjë momente nuk i ven poshtë dhe poshtëron fëmijët e tij . Ketë jua them nga se ju keni emër, keni moshe dhe histori . Por një fjalë popullore thotë se askush s’mund ta humb ma shumë njeriun se sa ai vet qe humb veten e tij. Dhe ketë ju po e bëni çdo dite dhe ne rastin e Xhenc Bezhit pa asnjë te vetmen arsye. Ketë jua them unë si mik por jua kanë thënë edhe te tjerë dhe qe te gjithë miq te vërtet qe ju nuk ju dojn këtu ku jeni dhe me këto veprime qe bëni.

Ju duke ofenduar njerëz , për çdo dit po e vritni kombin dhe veten zotëri .

- Dhe te gjithë kasapët nuk janë bij te qenit (zotëri).

Ju e dini Kadri Mani se nëse njeriu ka një pik gjak shqiptari ,burri nuk i thotë burrit as te vetmen fjale as ofendim sepse burrin po e shtyre shqip i ke borxh zotëri. Dhe edhe pse larg vendlindjes O... Kadri Mani nuk e kem humbur gjakun ton Shqiptar dhe se nuk kem ren aq poshtë te poshtërohemi me fjale , nga askush dhe as nga ti. Sepse çdo fjalë e thënë tek ne si Shqiptar është e lidhur me vend dhe me kry.

Unë duke ju njohur ju sugjeroi , dhe atë sa me par, me as te vetmin kërcenim ,por ketë jua kërkoi si mik ,si Shqiptar dhe unë e beje ketë kërkesë ndergjegjejes se juaj si shqiptar, si burrë , ti kërkoni falje publike ashtu siç e ofenduat publikisht. Dhe ketë do ta le ne moral dhe ndërgjegjeje te juaj , dhe kjo nuk është aspak ligësi ,por ju bën me te fort edhe me te mprehtë ,sepse gabimi është natyrë e njeriut zotëri.

Ketë jua kërkoi nga se unë e njoh Xhenc Bezhin , me te kam ndare shumë gjera ne jete për kombe dhe liri .Ju them edhe një se po ta njihnit ju …do ti thoje vetvetes …ketë s´është dashtë ta bej kurrë dhe atë çast te gabimit,ta shënoni ne kalendar dhe ta ngjyrosni me te zi.

Zef Ndrecaj
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi