Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Britanikët i gjuajnë UFO-t

Shko poshtë

Britanikët i gjuajnë UFO-t Empty Britanikët i gjuajnë UFO-t

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jan 27, 2009 12:45 am

Britanikët i gjuajnë UFO-t Ufo-490x320

Britanikët i gjuajnë UFO-t

Nga Express më 26.01.2009 në ora 16:53

Një ish zyrtar i Ministrisë së Mbrojtjes i Britanisë thotë se forcat ajrore britanike vazhdimisht kanë hapur zjarr kundër UFO-ve.

Deri tani, sidoqoftë, nuk kanë arritur të qëllojnë objekte të UFO-ve. Por kjo nuk e ndryshon faktin se Forcat Ajrore Mbretërore në fshehtësinë më të madhe, kanë marrë urdhër për t’i rrëzuar UFO-t.

Këto i pretendon ish zyrtari i Ministrisë së Mbrojtjes të Britanisë, Nick Pope, sipas gazetës angleze The Sun.
“Unë i di rastet kur janë dhënë urdhra për të hapur zjarr kundër UFO-ve,” tha për The Sun, Nick Pope.

Pope, 43 vjeçar, nga Londra, thotë se urdhrat për “t’i rrëzuar” UFO-t janë dhënë nën direktiva shumë sekrete, që kur kanë filluar në vitet 1980-ta.
Urdhrat janë dhënë nëse ne kemi vërejtur objekte që vlerësoheshin si kërcënime.

Por, akoma asnjë armë ajrore nuk ka arritur që ta rrëzojë ndonjë UFO, por është vetëm çështje kohe kur kjo do të ndodhë, thotë Nick Pope.
“Mendoj se do ta rrëzojmë ndonjë UFO. Ne gjithnjë e më shumë jemi duke zhvilluar armë të sofistikuara,” thotë ai.

Më herët gjatë këtij muaji, The Sun kishte shkruar rreth asaj që besohej se ishte një UFO që e kishte goditur një turbinë të ajrit në Conisholme, Lincs.
Banorët atje kishin parë “drita të çuditshme” që vinin nga turbina e ajrit e lartë 90 metra.

Por çdo betejë me alienët do të mbahet sekret, sipas z. Pope, i cili ka punuar për 21 vite në Ministrinë e Mbrojtjes.

“Publiku kurrë s’do t’i dijë këto gjëra, përveç nëse ndonjë objekt i UFO-ve rrëzohet në ndonjë zonë të populluar.”
(The Sun)
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi