Elida Buçpapaj:Foto të Ditës nga Albumi Zyrtar i Shtëpisë së Bardhë
Faqja 1 e 1
Elida Buçpapaj:Foto të Ditës nga Albumi Zyrtar i Shtëpisë së Bardhë
Foto të Ditës nga Albumi Zyrtar i Shtëpisë së Bardhë
Presidenti Obama:
Përgatiti dhe përktheu: Elida Buçpapa
Presidenti Obama:
Presidenti Obama: Nuk është koha për qëndrime partiake, por për qëndrime qytetare
- koha për t'u bashkuar, për të punuar së bashku seriozë për qëllimin e përbashkët që kemi si kërkon siguria jonë kombëtare.
"Në vend të cinizmit dhe ndarjes, le të lëvizim drejt me besim dhe
optimizëm të bashkuar për ato që ne na bëjnë të jemi një komb. Nuk
është koha tani për qëndrime partiake. Koha është për qëndrime qytetare
– koha për t’u bashkuar, për të punuar së bashku seriozë për qëllimin e përbashkët që kemi ashtu si kërkon siguria jonë kombëtare.
Kjona bën që të jemi të fortë përballë ekstremizmit violent. Kështu ne do të dalim fitimtarë në këtë luftë. Dhe kështu ne do të arrijmë të mbrojmë vendin tonë për ta kaluar – më të sigurt dhe më të fortë – në duart e gjeneratës tjetër."
Presidenti Obama gjatë fjalës së tij për Sigurinë Kombëtare pas aktit terrorist
për të hedhur në erë avionin në Ditën e Krishtlindjeve. (Foto Zyrtare e
Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
President Barack Obama duke gërshetuar duart ndërsa është duke dëgjuar diskutimet gjatë takimit të 8 Janarit 2010. (Foto Zyrtare e Shtëpisë të Bardhë nga Pete Souza)
Një gotë ujë duket në podiumin në Dhomën Shtetërore të Ngrënies në Shtëpinë e Bardhë, më 7 Janar 2010, përpara se Presidenti Obama të mbante fjalimin mbi sigurinë pas sulmit terrorist të Ditës së Krishtlindjeve.
(Foto Zyretare e Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
Presidenti Barack Obama është duke vështruar në Lëndinën Jugore nga një dritare e Dhomës së Gjelbër në Shtëpinë e Bardhë, pak përpara se të mbante fjalën në nderim të mësimdhënësave më 6 janar 2010 (Foto Zyretare e Shtëpisë së Bardhë nga Pete Souza)
Presidenti Barack Obama duke ecur gjatë Hollit të Madh (Grand Foyer) të Shtëpisë së Bardhë për të paraqitur serinë e reformave pas një takimi me ekipin e tij të sigurisë kombëtare më 5 Janar 2010 (Foto Zyrtare e Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
Presidenti Barack Obama, bashkë me Familjen e Parë arrin në Luginën Jugore të Shtëpisë së Bardhë pas pushimeve të tyre në Havai më 4 Janar 2010. (Foto Zyrtare e Shtëpisë së Bardhë nga Lawrence Jackson)
Një punëtore e shërbimit duke pastruar me fshesë korenti halat e bredhit të pemës së Krishtlindjeve pas lëvizjes së saj nga Zyra Ovale, 30 Dhjetor 2009. (Foto Zyrtare e Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
- koha për t'u bashkuar, për të punuar së bashku seriozë për qëllimin e përbashkët që kemi si kërkon siguria jonë kombëtare.
"Në vend të cinizmit dhe ndarjes, le të lëvizim drejt me besim dhe
optimizëm të bashkuar për ato që ne na bëjnë të jemi një komb. Nuk
është koha tani për qëndrime partiake. Koha është për qëndrime qytetare
– koha për t’u bashkuar, për të punuar së bashku seriozë për qëllimin e përbashkët që kemi ashtu si kërkon siguria jonë kombëtare.
Kjona bën që të jemi të fortë përballë ekstremizmit violent. Kështu ne do të dalim fitimtarë në këtë luftë. Dhe kështu ne do të arrijmë të mbrojmë vendin tonë për ta kaluar – më të sigurt dhe më të fortë – në duart e gjeneratës tjetër."
Presidenti Obama gjatë fjalës së tij për Sigurinë Kombëtare pas aktit terrorist
për të hedhur në erë avionin në Ditën e Krishtlindjeve. (Foto Zyrtare e
Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
President Barack Obama duke gërshetuar duart ndërsa është duke dëgjuar diskutimet gjatë takimit të 8 Janarit 2010. (Foto Zyrtare e Shtëpisë të Bardhë nga Pete Souza)
Një gotë ujë duket në podiumin në Dhomën Shtetërore të Ngrënies në Shtëpinë e Bardhë, më 7 Janar 2010, përpara se Presidenti Obama të mbante fjalimin mbi sigurinë pas sulmit terrorist të Ditës së Krishtlindjeve.
(Foto Zyretare e Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
Presidenti Barack Obama është duke vështruar në Lëndinën Jugore nga një dritare e Dhomës së Gjelbër në Shtëpinë e Bardhë, pak përpara se të mbante fjalën në nderim të mësimdhënësave më 6 janar 2010 (Foto Zyretare e Shtëpisë së Bardhë nga Pete Souza)
Presidenti Barack Obama duke ecur gjatë Hollit të Madh (Grand Foyer) të Shtëpisë së Bardhë për të paraqitur serinë e reformave pas një takimi me ekipin e tij të sigurisë kombëtare më 5 Janar 2010 (Foto Zyrtare e Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
Presidenti Barack Obama, bashkë me Familjen e Parë arrin në Luginën Jugore të Shtëpisë së Bardhë pas pushimeve të tyre në Havai më 4 Janar 2010. (Foto Zyrtare e Shtëpisë së Bardhë nga Lawrence Jackson)
Një punëtore e shërbimit duke pastruar me fshesë korenti halat e bredhit të pemës së Krishtlindjeve pas lëvizjes së saj nga Zyra Ovale, 30 Dhjetor 2009. (Foto Zyrtare e Shtëpisë së Bardhë nga Chuck Kennedy)
Përgatiti dhe përktheu: Elida Buçpapa
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi