Geci: Baton Haxhiu shantazhon LDD-në, si dikur LDK-në e Rugovës
Ish deputeti i Lidhjes Demokratike të Dardanisë (LDD), Gani Geci.
Derisa dje kam qenë në shërbim dhe në mbrojtje të vendit dhe tërë qenjën time ia kam kushtuar interesave të kombit dhe shtetit të Kosovës, Sot në liri dhe në shtetin e pavarur të Kosovës, unë mision patriotik e konsideroj denoncimin publik të individëve, unë kam guximin njerëzor ta them publikisht atë çka edhe më parë e kam thënë, se njerëzit që deri dje kanë qenë bashkëpunëtor të ngushtë të Stanishiqit, sot në shtetin e Kosovës paraqiten patriot dhe po këta të njëjtit dikur mburreshin duke vozitur automjete me targa të Beogradit, sot kanë ndërruar kohërat dhe të njëjtit mbajnë targat e Tiranës në automjetet e tyre.
Në një deklaratë për media, ish deputeti i Lidhjes Demokratike të Dardanisë (LDD), Gani Geci akuzon për abuzim me mediat Baton Haxhiun. Në deklaratë thuhet: “Me anë të kësaj komunikate njoftoi publikun se sonte (e martë) me dt. 09. nëntor 2010 në ora 20:30 unë Gani Geci u paraqita në televizionin Klan Kosova në cilësinë e përfaqësuesit të LDD-së në debatin e udhëhequr nga Baton Haxhiu me përfaqësues të partive politike parlamentare.
Për hir të opinionit që të mos bie pre e shantazheve dhe dezinformimit, deklaroi se deri sa unë dhe kolegët e tjerë të partive tjera politike ishim gati për debat dhe fillim të emisionit, Drejtuesi i debatit Baton Haxhiu papritmas mu drejtua: “Ju nuk mundeni të merrni pjesë në debat me arsyetim se në debatin e mbrëmshëm nënkryetari i LDD-së, Lulzim Zeneli është vonuar 5 min dhe se LDD jeni të dënuar që të mos merrni pjesë më”. Opinioni i gjerë respektivisht të gjithë ata që kanë patur rastin të përcjellin debatin e mbrëmshëm e dinë fare mirë se nënkryetari i LDD-së, z. Zeneli ka qenë i pranishëm që nga fillimi i debatit dhe se pohimi i zotit Haxhiu nuk qëndron dhe është krejtësisht i pavërtetë.
Unë i kuptoj tendencat e vazhdueshme qëllimkëqija të njerëzve të tillë dhe varësve të tyre, të cilët kanë pasur dhe vazhdojnë të kenë mision të caktuar, unë them se misionet e tilla janë të sponsorizuar nga elementet e dyshimta dhe qarqet e caktuara, të cilat deri dje shantazhonin Presidentin Rugova dhe ish partinë e tij kurse sot një fat të tillë po e përjeton edhe vet LDD-ja.
Derisa dje kam qenë në shërbim dhe në mbrojtje të vendit dhe tërë qenjën time ia kam kushtuar interesave të kombit dhe shtetit të Kosovës, Sot në liri dhe në shtetin e pavarur të Kosovës, unë mision patriotik e konsideroj denoncimin publik të individëve, unë kam guximin njerëzor ta them publikisht atë çka edhe më parë e kam thënë, se njerëzit që deri dje kanë qenë bashkëpunëtor të ngushtë të Stanishiqit, sot në shtetin e Kosovës paraqiten patriot dhe po këta të njëjtit dikur mburreshin duke vozitur automjete me targa të Beogradit, sot kanë ndërruar kohërat dhe të njëjtit mbajnë targat e Tiranës në automjetet e tyre.
Për fund JU them se e kanë të kotë individët e tillë dhe se populli i Kosovës nuk bie pre e shantazheve dhe manipulimeve të Baton Haxhiut dhe individëve të tillë, ku besoj fuqishëm se shumë shpejt këta njerëz për veprimet e tyre do të pendohen dhe secili do të përgjigjet për punën e vet”, thuhet në fund të deklaratës për medie të ish deputetit Gani Geci.
Ish deputeti i Lidhjes Demokratike të Dardanisë (LDD), Gani Geci.
Në një deklaratë për media, ish deputeti i Lidhjes Demokratike të Dardanisë (LDD), Gani Geci akuzon për abuzim me mediat Baton Haxhiun. Në deklaratë thuhet: “Me anë të kësaj komunikate njoftoi publikun se sonte (e martë) me dt. 09. nëntor 2010 në ora 20:30 unë Gani Geci u paraqita në televizionin Klan Kosova në cilësinë e përfaqësuesit të LDD-së në debatin e udhëhequr nga Baton Haxhiu me përfaqësues të partive politike parlamentare.
Për hir të opinionit që të mos bie pre e shantazheve dhe dezinformimit, deklaroi se deri sa unë dhe kolegët e tjerë të partive tjera politike ishim gati për debat dhe fillim të emisionit, Drejtuesi i debatit Baton Haxhiu papritmas mu drejtua: “Ju nuk mundeni të merrni pjesë në debat me arsyetim se në debatin e mbrëmshëm nënkryetari i LDD-së, Lulzim Zeneli është vonuar 5 min dhe se LDD jeni të dënuar që të mos merrni pjesë më”. Opinioni i gjerë respektivisht të gjithë ata që kanë patur rastin të përcjellin debatin e mbrëmshëm e dinë fare mirë se nënkryetari i LDD-së, z. Zeneli ka qenë i pranishëm që nga fillimi i debatit dhe se pohimi i zotit Haxhiu nuk qëndron dhe është krejtësisht i pavërtetë.
Unë i kuptoj tendencat e vazhdueshme qëllimkëqija të njerëzve të tillë dhe varësve të tyre, të cilët kanë pasur dhe vazhdojnë të kenë mision të caktuar, unë them se misionet e tilla janë të sponsorizuar nga elementet e dyshimta dhe qarqet e caktuara, të cilat deri dje shantazhonin Presidentin Rugova dhe ish partinë e tij kurse sot një fat të tillë po e përjeton edhe vet LDD-ja.
Për fund JU them se e kanë të kotë individët e tillë dhe se populli i Kosovës nuk bie pre e shantazheve dhe manipulimeve të Baton Haxhiut dhe individëve të tillë, ku besoj fuqishëm se shumë shpejt këta njerëz për veprimet e tyre do të pendohen dhe secili do të përgjigjet për punën e vet”, thuhet në fund të deklaratës për medie të ish deputetit Gani Geci.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Baton Haxhiu:Për KPM dhe TV Publik
» Baton Haxhiu: Kriza vazhdon
» Baton Haxhiu: Në emër të Dugollëve
» Baton Haxhiu bir i një spiuni të Serbisë
» Baton Haxhiu:Gjuha e ashpër e ÇOHU
» Baton Haxhiu: Kriza vazhdon
» Baton Haxhiu: Në emër të Dugollëve
» Baton Haxhiu bir i një spiuni të Serbisë
» Baton Haxhiu:Gjuha e ashpër e ÇOHU
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi