Ahmeti: Nuk kam qenë kurrë bashkëpunëtor i sherbimeve
Lideri i BDI-së e cilësoi sot publikimin e dosjeve që Valon Bela i konsideron origjinale, si letra mbi të cilat është hedhur ngjyrë. Sipas Ahmetit, ai as nuk ka qenë dhe as nuk e ka ndërmend të jetë ndonjëherë bashkëpunëtor i strukturave të ndryshme sekrete.
Ahmeti shtoi se Bozhidar Sqasiq u mund nga UÇK-ja dhe Lidhja për Bashkim Shqiptar.
Lideri i BDI-së, u bëri apel partive politike që qëndrojnë pas publikimit të këtyre dosjeve, që paratë që shpenzojnë për këto afera, më mirë t’ua ndajnë familjeve në nevojë se sa Bozhidar Spasiqit.
“Inçizoni ju lutem ju televizionet, Bozhidar Spasiqi e ka humbur luftën me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, Bozhidar Spasiqi e ka humbur luftën me Lëvizjen Kombëtare Shqiptare që është quajtur Lëvizja Popullore e Kosovës. Unë nuk kisha dashur që shqiptarët tanë të jenë argatë të Bozhidar Spasiqit“ tha Ali Ahmeti, kryetar i BDI-së.
Duke folur rreth zgjedhjeve të parakohshme, Ali Ahmeti theksoi se zërat e tillë janë si ‘gjeli në mëngjes’. Ai paralajmëroi kundërshtarët politik, se kur BDI-ja të vendosë për zgjedhje, do t’i njoftojë ato pesë muaj para mbajtjes së tyre.
“Bashkimi Demokratik për Integrim projekton program qeverisës për zgjedhjet e ardhshme, nuk do të dalim më me pjesë vetëm që tangojnë një pjesë ku jetojnë shqiptarët, por do të dalim me program qeverisës edhe për Strumicën edhe për Dibrën, Tetovën edhe për Deve Bairin. Pse se ky është shteti jonë dhe do i dalim zot edhe me program qeverisës, le të urdhëroj kujt i pëlqen çfarëdo përkatësie që është le të votojë”, tha Ahmeti.
BDI synon që të jetë sërish pjesëmarrëse në mandatin e ardhshëm të qeverisë, duke i premtuar elektoratit, program më të mirë zgjedhor.
Këto komente Ahmeti i bëri në një tubim me banorët e komunës së Çairit.(alsat-m)
Lideri i BDI-së e cilësoi sot publikimin e dosjeve që Valon Bela i konsideron origjinale, si letra mbi të cilat është hedhur ngjyrë. Sipas Ahmetit, ai as nuk ka qenë dhe as nuk e ka ndërmend të jetë ndonjëherë bashkëpunëtor i strukturave të ndryshme sekrete.
Ahmeti shtoi se Bozhidar Sqasiq u mund nga UÇK-ja dhe Lidhja për Bashkim Shqiptar.
Lideri i BDI-së, u bëri apel partive politike që qëndrojnë pas publikimit të këtyre dosjeve, që paratë që shpenzojnë për këto afera, më mirë t’ua ndajnë familjeve në nevojë se sa Bozhidar Spasiqit.
“Inçizoni ju lutem ju televizionet, Bozhidar Spasiqi e ka humbur luftën me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, Bozhidar Spasiqi e ka humbur luftën me Lëvizjen Kombëtare Shqiptare që është quajtur Lëvizja Popullore e Kosovës. Unë nuk kisha dashur që shqiptarët tanë të jenë argatë të Bozhidar Spasiqit“ tha Ali Ahmeti, kryetar i BDI-së.
Duke folur rreth zgjedhjeve të parakohshme, Ali Ahmeti theksoi se zërat e tillë janë si ‘gjeli në mëngjes’. Ai paralajmëroi kundërshtarët politik, se kur BDI-ja të vendosë për zgjedhje, do t’i njoftojë ato pesë muaj para mbajtjes së tyre.
“Bashkimi Demokratik për Integrim projekton program qeverisës për zgjedhjet e ardhshme, nuk do të dalim më me pjesë vetëm që tangojnë një pjesë ku jetojnë shqiptarët, por do të dalim me program qeverisës edhe për Strumicën edhe për Dibrën, Tetovën edhe për Deve Bairin. Pse se ky është shteti jonë dhe do i dalim zot edhe me program qeverisës, le të urdhëroj kujt i pëlqen çfarëdo përkatësie që është le të votojë”, tha Ahmeti.
BDI synon që të jetë sërish pjesëmarrëse në mandatin e ardhshëm të qeverisë, duke i premtuar elektoratit, program më të mirë zgjedhor.
Këto komente Ahmeti i bëri në një tubim me banorët e komunës së Çairit.(alsat-m)
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Ali Ahmeti bashkëpunëtor i UDB-së jugosllave
» Kënaqësia ime është se kam qenë bashkëpunëtor i dr. Ibrahim Rugovës
» Daci: Kosova ekonomikisht kurrë nuk ka qenë më keq se sot
» Pasqyra e zezë e trojeve shqiptare
» Ismail Kadare: Shqipëria dhe Greqia nuk kanë qenë kurrë fqinj të mirë
» Kënaqësia ime është se kam qenë bashkëpunëtor i dr. Ibrahim Rugovës
» Daci: Kosova ekonomikisht kurrë nuk ka qenë më keq se sot
» Pasqyra e zezë e trojeve shqiptare
» Ismail Kadare: Shqipëria dhe Greqia nuk kanë qenë kurrë fqinj të mirë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi