Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011

Shko poshtë

Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 Empty Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 16, 2011 1:22 am

Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011

Bota Sot

Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 Aferdita
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 1_AferditaDreshaj__286_29
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 3_16
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 4_16
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 Kshtjella%20me%20aferditen_16
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 Afer_16

Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 Aa_16
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 -aferdita-
Në një spektakël të bukurisë e të elegancës shqiptare të mbajtur në Prishtinë, u zgjodh bukuroshja e Kosovës që kësaj radhe fati i takoi Afërdita Dreshajt.
Në një konkurencë të fortë në të cilën morën pjesë 15 vajza nga Kosova por edhe trojet e tjera shqiptare,
juria profesionale zgjodhi më të bukurën ndër më të bukurat, e kjo është Afërdita Dreshaj. Përcjellësja e parë u zgjodh Gentiana Cana, përcjellsja e dytë Heroina Bajra dhe e treta Fitore Berisha.
Në këtë spektakël u dhanë edhe çmimet e tjera siç janë Miss interneti, Miss press, Miss Miqësia dhe për herë të parë u nda çmimi Miss Teen që e mori më e reja 14 vjeçarja Agnesa Bahtiu.
Kurorën e bukurisë shqiptare e dorëzoi Kështjella Pepshi e cila deri më tash e mbante titullin e Miss Univers Kosova 2010. Përfaqësuesja e Kosovës do të marrë pjese në spektaklet e bukurisë botërore duke e përfaqësuar Kosovën si shtet të pavarur e të barabartë.
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 1_16
Afërdita Dreshaj u zgjodh Miss Univers Kosova 2011 2_16
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: