Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bien poshtë “të mëdhenjtë”, militantët hyjnë në Parlament

Shko poshtë

Bien poshtë “të mëdhenjtë”, militantët hyjnë në Parlament Empty Bien poshtë “të mëdhenjtë”, militantët hyjnë në Parlament

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jan 31, 2011 10:12 pm

Bien poshtë “të mëdhenjtë”, militantët hyjnë në Parlament
Bien poshtë “të mëdhenjtë”, militantët hyjnë në Parlament Seanca%20e%20Kuvendit-
Shqipe Osmani – Bota sot
Gani Koci, Ramë Buja, Rrustem Mustafa e Hydajet Hyseni të PDK-së, Ramë Manaj, Alush Gashi e Ali Lajçi të LDK-së e Naim Maloku i AAK-së nuk janë më deputetë të Kuvendit.

Të gjithë kërkuam ndryshime, qytetarë dhe politikanë, dhe zgjedhjet e 12 dhjetorit legjitimuan këto ndryshime së paku në përbërjen e legjislativit e jo edhe në mandatarin e qeverisjes. Pra qytetarët kërkuan ndryshime dhe ato kërkesa i reflektuan me votëbesimin e tyre për përfaqësuesit e tyre në Kuvend. Zgjedhjet e 12 dhjetorit dhe rezultatet përfundimtare të publikuara nga Komisioni Qendror Zgjedhor qartësuan edhe përbërjen e Kuvendit të ri i cili ketë herë do të jetë i përbërë nga figura të reja. Këto zgjedhje të nivelit qendror përbërjen e Kuvendit, përveç me përfaqësim të partive, e ndryshon edhe përbërja e deputetëve. Pra Kuvendi i ri do të ketë krejtësisht një përbërje tjetër nga ajo e kaluara për faktin se janë shumë figura të reja të cilat kanë marrë votën e qytetarëve, kurse janë në numër më të vogël ata të cilët për katër vjetët e shkuar përfaqësuan popullin në legjislativ e që do jenë përsëri deputetë edhe në këtë legjislaturë.
(Më gjerësisht mund të lexoni në numrin e nesërm të “Botë sot” )
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi