Mustafa: SHIK-u nuk ishte organizatë legale
Kryetari i Komunës së Prishtinës dhe i LDK-së, Isa Mustafa, thotë se nuk e ka krahasuar me UDB-në gjithë policinë, por një pjesë të saj, duke qenë i bindur se kjo është pjesë e shantazhit politik.
"Këtu më së paku ka të bëjë me, themi në rastin e Prishtinës, veprime që janë thjesht ligjore. Unë i konsideroj këto që janë veprime politike, që janë shantazhe, të cilat po bëhen ndaj Komunës së Prishtinës dhe, për këtë arsye, e kam thënë edhe në media, sepse, nuk dëshiroj që elemente të shtetit policor të na lajmërohen tek ne", tha Mustafa në një intervistë për mediet.
Ndonëse ka akuzuar për infiltrimin e elementëve të SHIK-ut në polici, Mustafa thotë se iniciativa e deputetit të AAK-së, Burim Ramadani për të ngritur komision hetimor për SHIK-un nga Kuvendi i Kosovës, është e gabuar pasi kjo organizatë, sipas tij, nuk ka qenë legale dhe me të duhet të merren organet e drejtësisë.
Ndryshe, Mustafa beson në realizimin e marrëveshjes me PDK-në dhe AKR-në, kurse kritikat nga opozita i konsideron pjesë e luftës politike, pasi ato, duke qenë pjesë e komisioneve, po implementojnë marrëveshjen. Ndërkaq kritikat e paraardhësit të tij, Fatmir Sejdiu, Mustafa i sheh si e drejtë e shprehjes së mendimit.
"Ai ka thënë: 'me pas qenë unë e kisha bërë ndryshe'. Mirëpo nuk është, sepse unë kam fituar kësaj radhe, mua ma kanë dhënë besimin më shumë, prandaj unë e kam bërë ndryshe, gjërat janë shumë të qarta. Unë mendoj që është një marrëveshje shumë e mirë dhe unë prapë edhe nesër e kisha bërë një marrëveshje të tillë, edhe pasnesër, edhe nuk isha ndalë, është një marrëveshje në të mirë të Kosovës", theksoi Mustafa.
Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa thotë se partia e tij do të vazhdojë të luajë fuqishëm rolin e saj opozitar, ndërsa shprehet se ende është herët të flitet për punën e Qeverisë Thaçi 2. Ndërsa, për programin për zhvillim ekonomik të hartuar në Bullgari, ai thotë se nuk është program, por teza të një programi me parametra vështirë të arritshëm. Mustafa beson në realizimin e marrëveshjes me PDK-në dhe AKR-në.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Nehat Shaqiri:Ku je Isa Mustafa? A mos vallë Albini ishte vet SHIK-u dhe vrau njerëzit e LDK-së?
» Për EULEX-in, SHIK-u organizatë kriminale
» Skënder Zogaj:FARK-u ishte strukturë legale, e mirëfilltë ushtarake
» Mustafa: Edhe ju në Vetëvendosje e keni një SHIK
» Ku ishte dhe kush ishte Isa Mustafa në ket ket kohë
» Për EULEX-in, SHIK-u organizatë kriminale
» Skënder Zogaj:FARK-u ishte strukturë legale, e mirëfilltë ushtarake
» Mustafa: Edhe ju në Vetëvendosje e keni një SHIK
» Ku ishte dhe kush ishte Isa Mustafa në ket ket kohë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi