Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajmi i rremë!

Shko poshtë

Lajmi i rremë! Empty Lajmi i rremë!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 27, 2012 4:52 pm

Publikuar më: 25 Qershor, 2012
Politikë nga AMA-News

Ja lajmi i rremë!-Lajm i fundit/ Lulzim Basha dhunon dhe arreston të përndjekurit te sheshi

Lajmi i rremë! Basha-qytetaret-3_1

Forca të shumta të policisë dhe asaj bashkiake kanë dhunuar grupin e ish të përndjekurve dhe familjarëve të të pushkatuarve nga koha e komunizmit. Përplasja ka ndodhur pak minuta më parë në Sheshin “Skënderbej”, i shndërruar në një kullotë nga kryebashkiaku Lulzim Basha. Shkaku i përplasjes ka qenë pikërisht kryebashkiaku Basha, që nuk donte që në shesh të ekspozoheshin një set me fotografi në formë ekspozite të të pushkatuarve nga regjimi komunist. Mësohet se tre javë më parë ish të Përndjekurit në emër të shoqatës në rrugë zyrtare i kërkuan leje kryetarit të bashkisë, por Basha nuk u kthehu përgjigje. Mbrëmjen e sotme ka ndodhur edhe konfrontimi për shkak të mungesës së lejes nga bashkia, teksa disa prej të përndjekurve janë dëmtuar dhe morën plagë dhe të tjerë janë arrestuar.
---------------------------------------
Tirana: “I dashur mik, nuk e di kush eshte ajo agjensi qe ka perhapur ate lajm te rreme. Ekspozita eshte hapur ne lulishten e tre vellezerve Frasheri dhe vazhdon te qendroje e hapur. Nuk ka ndodhur asnje lloj incidenti dhe njoftimi juaj me habiti. Sigurisht qe jane keqdashesit qe e perhapin kete lajm. Pershendetje!”

- I dashur mik, lajmet e këtilla të rreme e thellësisht armiqësore i përhap agjencia e lajmeeve:moderator.lidhja_came@yahoo.com; alias Alber Rakipi (Albertino Rakipi1), të shitur, të përshitur e të përçitur te andartët grekë!

Për ribotim-Kadri Mani
/etnike@gmail.com/
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: