Faik KRASNIQI:Po kush je ti, Berat Buzhala?
Faqja 1 e 1
''Tragjedia më e madhe e një kombi është kur tradhëtarët bëhen ''patriotë'', dhe patriotët nga tradhëtarët cilësohen ''tradhëtarë.''Newton: Çdo gjë është në gjendje ekuilibruese. Prandaj edhe numri i majmunëve dhe njerëzve do të duhej të ishte i njëjtë. Darvini: Në natyrë, çdo gjë ka pësuar evolucion. Prandaj edhe majmuni është shndërruar në njeri. Einstein: Çdo gjë është relative. Prandaj edhe çdo krijesë me pamje njeriu, jo medoemos duhet të jetë njeri. Kështu përmbushet edhe teoria e Newton-it edhe e Darvinit.
Ne shqiptarët, sikur e kemi në traditë që shumë shpejt t'i harrojmë vuajtjet tona, individuale apo kolektive qofshin ato, e sigurisht që gati-gati i harruam edhe ata shqipfolës që për shumë dekada i shërbyen armikut më të egër të popullit shqiptar që ka njohur ndonjëherë historia. Nuk është e nevojshme që të shkruajmë histori të gjata për bëmat e poshtra të spiunëve dhe tradhtarëve shqipfolës, por është mirë që kryesisht të demaskohen. Të demaskohen agjentët shqipfolës të UDB, e veçanërisht ata ish agjentë të UDB, që edhe sot e kësaj dite "notojnë" në ujëra të turbullta, bile disa nga ata janë të veshur edhe me pushtet, duke u pajisur kështu edhe me njëfarë imuniteti politik.
Kush është në të vërtetë Berat Buzhala?
Berat Buzhala, është shembulli më tipik dhe kësisoj më i keq i politikanit në Kosovë. Berat Buzhala, biri i një agjenti të ketë ndikim aq të madh në PDK, por edhe në politikën e Kosovës, është një turp i madh si për PDK-në po ashtu edhe për skenën politike të Kosovës, që i kanë mundësuar me vota të vjedhura të bëhet deputet dhe vetvetiu lind pyetja; kush është tradhëtar dhe kush është patriot në këtë vend?
Berat Buzhala, ky bir i bashkëpunëtorit të ish regjimit jugosllavo-serb. Fatkeqësi, si ka mundur PDK-ja t'a bëjë anëtar e pastaj deputet. Është e pakuptueshme një parti që themelin e ka nga lufta çlirimtare, t'a marrë një antishqiptar në mesin e vet. Pse po e përul veten PDK-ja me këtë person?
Njerëz si Buzhala dhe shumë të ledhatuar të tjerë duhet të kenë kujdes me prononcimet si kjo kundrejt kryeparlamentarit, z. Jakup Krasniqi. Në radhë të parë, z. Jakup Krasniqi ishte aktivist i vjetër i çështjes kombëtare, luftëtar i lirisë, ideator me të tjerët për krijimin e PDK-së, tani person i cili ka përgjegjësi në krijimin e rrethanave për shqyrtimin dhe finalizimin e ligjeve, duke e drejtuar institucionin më të lartë të shtetit, Parlamentin, në cilësinë e këshilltarit më të mirë të shtetit që të vendosë vlerat në shërbim të qytetarëve dhe shtetit.
Jakup Krasniqi ka qenë një ndër shtyllat kryesore të UÇK-së. Jakup Krasniqi ka qenë një ndër themeluesit e dy partive kryesore në vend, të LDK-së dhe të PDK-së. Jakup Krasniqi është njeriu që kaloi 10 vite nëpër burgjet më famëkeqe të Serbisë pa u gjunjëzuar për asnjë moment. Jakup Krasniqi është njeriu që më së shumti është keqtrajtuar nëpër burgje, dhe tani në Kosovën e ''lirë'', ka të drejtën që një bir spiuni, një matrapaz, një manipulator t'i thotë Jakupit ik në shtëpi. Dhe a e dini pse? Për të bërë çfarë të dojë me Kosovën, të bëjë çfarë të dojë me gjakun e derdhur për liri. Berat bubuzheli, kush ta dha atë drejtë të flasësh për Jakup Krasniqin, Hashim Thaçi apo kush? Kush je ti që mundohesh të njollosësh emrin e respektuar të Jakup Krasniqit? Kush je ti dhe ku e merr atë guxim t'i thuash z. Krasniqi, që të shkojë në shtëpi? Një prononcim i tillë është një pafytyrësi njerëzore, intelektuale dhe jomirënjohëse për situatën ku ju keni ardhur. Njerëzit që marrin pozita duke u ngritur nga të tjerët pa vlerat e krijuara vetë, janë të dëmshëm dhe të pacipë. Kufiri dhe pozita e secilit duhet të dihet. Jeni shumë i vogël në parti për t'u sjellë si kauboj, Berat Buzhala. Në radhë të parë nuk ke gjatësinë e trupit, pastaj dhe fuqinë. Kujdes dhe mos u fut aty ku nuk mund të dalësh. Ti pak e njeh Jakupin dhe PDK-në, se vonë je aty. Ke ardhur vonë ti, si parashutë me gjithë ata kullerat e tjerë si Petrit Selimi e Ilir Mirena. Faj ka Thaçi që ua ka dhënë mundësinë...
Berat Buzhala është njeriu i fundit i cili mund të flasë në emër të PDK-së. Ai është një përfitues dhe një njeri i cili është katapultuar si "deputet", sepse nuk ka asnjë votues të PDK-së, që me "dëshirë" do të votonte për të. Po ashtu, ky njeri nuk mund të konsiderohet as si "prurje" në PDK, sepse vetëm ka marrë vota në grupin e votave që ka pasur PDK-ja, që nga viti 1999. Prandaj ky nuk është "prurje", por është "marrje", sepse ky vetëm ka marrë vota nga PDK dhe nuk ka sjellë asnjë. Thaçi e solli Buzhalën në PDK, e ky po ua tregon të tjerëve derën e daljes nga PDK-ja. E kam pas thënë edhe një herë se me Buzhalën ka "fituar" shumë PDK-ja! Tani po vërtetohet kjo. Buzhala merr guximin t'i tregojë derën e daljes nga PDK-ja, Jakup Krasniqit! E ngre me një gisht e s'mund ta ulësh me dorë. Ky një ditë do t'ia tregojë edhe Thaçit derën e daljes nga PDK-ja, si Rama Fatos Nanos.
PS: A i duhet Kosovës, një parti me plot njerëz, me kryetarë komunash, zyrtarë të lartë të zhytur deri në fyt në korrupsion, në vjedhje, në krim të organizuar, që është brenga më e madhe e shoqërisë në Kosovë?! Me këta njerëz në pushtet si Buzhala, kurrën e kurrës nuk kemi për t'u bashkuar me Shqipërinë dhe as për të hyrë në Bashkimin Evropian, e ti Berat Buzhala, po promovon vjedhjen, shpifjet, shantazhin, zhvatjen, etj...!
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Faik Krasniqi: Kush duhet të komandojë?
» Faik Krasniqi:Kush dhe pse e vrane Bardhyl Ajetin
» Faik Krasniqi: Kush dhe pse e vrane Bardhyl Ajetin
» Berat Buzhala:Aleksandri ynë
» Berat Buzhala:Pse Ramushi bën, e Isa nuk bën për PDK'në?
» Faik Krasniqi:Kush dhe pse e vrane Bardhyl Ajetin
» Faik Krasniqi: Kush dhe pse e vrane Bardhyl Ajetin
» Berat Buzhala:Aleksandri ynë
» Berat Buzhala:Pse Ramushi bën, e Isa nuk bën për PDK'në?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi