Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nazim Bllaca kërkon statusin e veteranit, aplikoi

Shko poshtë

Nazim Bllaca kërkon statusin e veteranit, aplikoi Empty Nazim Bllaca kërkon statusin e veteranit, aplikoi

Mesazh nga Agim Gashi Mon Nov 26, 2012 12:54 pm

Nazim Bllaca kërkon statusin e veteranit, aplikoi

Nazim Bllaca kërkon statusin e veteranit, aplikoi Largea_bllaca1353886405
Nazim Bllaca, i njohur ndryshe si dëshmitar bashkëpunues në procesin gjyqësor “Bllaca I” dhe “Bllaca II”, ka aplikuar për pranimin e statusit të veteranit të UÇK-së.
Bllaca, i cili pretendon që ka qenë pjesë e ish Shërbimit Informativ të Kosovës (SHIK) ka konfirmuar se ai ka aplikuar më 21 nëntor pranë shoqatës së veteranëve të luftës, dega në Lipjan. “E kam dorëzuar aplikacionin më këtë datë”, ka thënë Bllaca. Ai ka thënë se nuk beson që do të ketë ndonjë problem me statusin e tij prej veterani. “Nuk ka asnjë pengesë lidhur me statusin tim. Nuk besoj se Çeku dhe komandanti i Batalionit, Ramiz Qeriqi bijën në nivele te ulëta që mua mos të më njihet ky status”, ka thënë Bllaca, duke shtuar se “komandanti i Batalionit tim ka dëshmuar edhe në procesin ‘Bllaca I’ ku ka deklaruar se Bllaca me pseudonimin ‘Gjeografi’ ka qenë nder të parët në UÇK, në rajonin e Lipjanit”, “Numri i formularit që unë kam plotësuar është 000858”, ka thënë tutje Bllaca.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi