Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prizren: Thaçi e shtyn Kuvendin e degës më të fuqishme të PDK-së

Shko poshtë

Prizren: Thaçi e shtyn Kuvendin e degës më të fuqishme të PDK-së Empty Prizren: Thaçi e shtyn Kuvendin e degës më të fuqishme të PDK-së

Mesazh nga Agim Gashi Sun Dec 16, 2012 8:41 pm

Prizren: Thaçi e shtyn Kuvendin e degës më të fuqishme të PDK-së

Prizren: Thaçi e shtyn Kuvendin e degës më të fuqishme të PDK-së Largea_thaqi151355673696
Kuvendi Zgjedhor i degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Prizren i caktuar për t'u mbajtur, të dielën, më 16 dhjetor, është shtyrë për një afat ta pacaktuar me kërkesën e kryetarit të këtij subjekti politik, Hashim Thaçi. Përderisa burime brenda degës shprehen se ky veprim është ndërmarrë për të evituar përçarjet e mundshme për shkak të ambicies së shumë kandidatëve për të marrë udhëheqjen e degës, zyrtarët e degës theksojnë se prolongimi lidhet vetëm me pamundësinë e Thaçit për të qenë i pranishëm në këtë datë në Kuvendin e degës.

"Dega e PDK-së në Prizren e ka shtyrë Kuvendin e saj Zgjedhor për një afat të pacaktuar. Besojmë që brenda disa ditësh do të mbahet Kuvendi, i cili është shtyrë për shkak të agjendës së ngjeshur të kryetarit të PDK-së dhe kryeministrit të vendit, Hashim Thaçi, i cili ka shprehur dëshirën që të jetë i pranishëm në Prizren", ka thënë zëdhënësi i degës së PDK-së, Samir Hoxha.

Sipas tij, pretendimi i disa kandidatëve për të marrë udhëheqjen e degës nuk ka qenë shkas për prolongimin e procesit zgjedhor brenda partiak.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi