Agim Gashi:PROPOGANDA E MULLA SALI KABASHIT
Faqja 1 e 1
Ose:mjerimi i njeriut me moral të dobët jetsor dëmton edhe rrethin ku jeton
Salih Kbashi i kohes së sotme
(Një thënje e Mulla Salihit: Edhe vëllau i (Du)shan Zefit dhe i disa peticionistëve,krimineli Ratko Mladiq u paska sha viktimave serbe "nënën turke".)
Sali Kabashi i cili akoma shetit boten me parat e vjedhura në emrin e Kosovës në Alternativën e Lubjanës, e i cili kohëve të fundit punon si zëdhënës i hoxhë Shefqet Krasniqit, tani më ka filluar ta thërrasin edhe Mulla Sali Kabashi.
Pasiqë parat e vjedhura filluan ti hargjohen, Mulla Salih Kabashi shiti nderin tek arabët dhe tani kah shkon e kah beteron ju qon „selam“ shqiptarëve duke harruar fjalen e bukur shqipe përshëndetje. Për tu bindur se a është kështu apo jo, mund ta vizitoni edhe në FB. Mulla Salih Kabashi e pi rakinë më shumë se ujin, ndersa për të fituar sa më shumë dollar e euro, ky shan sa mundet Nënen Tereze, shan Ismail Kadarenë, katolikët dhe priftërit e tyre, sidomos z.Shan Zefin, e madje kohët e fundit ka filluar të han me bythë e të dhjen me gojë.
Paraja haram në kurriz të atdheut ti ndërron organet e madje edhe mustaket ishin të ndërruara te Salihi, ku leshi i bythes tani ishte tek mustaket e tij e mustaket kishin zënë vend te bytha e ndytë e Mulla Salihit.
Mu për këtë arsye, një ditë nga xhelozia që kam folë me një kliente të tij më sulmoi duke shkruar në profilet e veta se gjoja mua ma paskan ndërruan melqinë time me një të derrit dhe se ekipi i mjekëve që ndërruan mëlqinë ishte ekipi i derrave.
Për tu bindur edhe ju se si tani po vjell Mulla Salihi me rrogë arapi, lexoni vetëm një pjesë të propogandes së tij antishqiptare.
Nuk do të doja të shkruaj asnjë fjalë për mjeranin Sali e as pë imoralitetin e tij, por ja që ai spo ndalet të haj në kurriz të atdheut dhe njerzëve tjerë!
Krejt në fund:Ndalu mulla Sali e mos merr njerz në b... tënde.Ndalu sa nuk të kam ndal.Do të jetë vonë atëherë!
Salih Kabashi
vor 22 Stunden
Zorani me sharki kish pyet gjermanët: a ta vras veten?
Ata i kishin thënë shkurt e gjermanisht: vraje!
Mëlqiderrit s'i ka mbetur gjë pa vrarë pos mëlqisë së re.
Jam para katedrales.
Me tespihe ne dore.
Ndertimi i kesaj katedraleje ne Köln po zgjat mbi dyqind vjet...
Katoliket gjermane nuk kane gjermane muslimane si katoliket shqiptare qe kane shqiptare muslimane me pare te te cileve ndertojne katedralen tyre ne Prishtine.
Zorane -hajvane!
Peticionizmi sot paraqet tendencën e rrezikshme të ristalinizimit të mbarë jetës shoqërore shqiptare.
Peticionizmi është thirrje e hapur që gjithçka tëvendoset lart.
Vetëm në Kosovë dhe në Shqipëri mund të shkruhen peticione me përmbajtje të tilla morbide siç ishte apeli i paradoditshëm që kërkonte rivendosjen e autoritetit të partisë e të shtetit në çështje arti, kulture e shkence, siç ndodhi së fundmi kur historishkrimit tjetërfare,
domethënë objektiv dhe joideologjik, bëhej thirrje t'i dilet në rrugë me fuqitë e instancat jokompetente joshkencore dhe brutale pushtetore.
Në cilin vend e shtet dhe brenda cilit komb me sadopak demokraci do të kërkohej NDËRHYRJE etatike në çështjet shkencore!? ASKUND!
Njëzetë vite nga shembja e madhe e sistemit totalitar duket se nuk kanë lënë asnjë gjurmë në mendjet dhe te një mori pleqsh
mendjeprishur e mendjebraktisur.
Besoj se Peticionit mund t'i jenë bashkuar me nënshkrimet e tyre edhe njerëz naivë e të pa faje, ndërsa jam i sigurt se atë e
kanë inicuar mendjet më të zeza staliniste e islamofobe të botës shqiptare.
Ky as nuk mund të fshihet se është stalinizëm i katolikëve radikalë të prirë nga BATALLI i letërsisë, I. Kadare, i cili, ndoshta edhe pas këtij skandali jodemokratik, totalitar dhe në thelb radikal religjioz, do të ëndërrojë Nobelin...
Ky dogmatizëm stalinist-religjioz ndryshon nga stalinizmi i mëparshëm vetëm në ngjyrë.
Më nuk është i kuq.
Është i zi.
Si futa.
Prandaj meriton refuzimin tonë me një JO të patundur dhe me një STOP kategorik.
Meriton të refuzohet dhe të shpartallohet baza e tij dogmatiko-religjioze-staliniste, primitivizmi, racizmi dhe injoranca e tij,
kryesisht nga pozicioni i demokracisë, shtetit demokratik, sistemit republikan dhe i të drejtës së secilit t'i takojë besimit që do.
(Në foto, Shan Zefi, një nga perturbatorët e provokatorët radikalë katolikë të Kosovës.).
Të gjithë duhet të bëjmë përpjekje që t'i shpëtojmë bashkëkombësit e bashkëqytetarët tanë katolikë nga megalomania qesharake si dhe nga indoktrinimi e fashistizimi i rrezikshëm në të cilin i ka futur rrenci dhe banditi fanatik Shan Zefi me disa mashtrues të tjerë.
Ma merr mendja se sa më shumë shkrime të publikon, aq më shumë para po i apin arabët.Kjo shifet nga titujt e shumë shkrimeve sa
vijon:
NJË PJESË E PETICIONISTËVE JANË KOMUNISTË TË ZINJ
https://www.facebook.com/mimoza.kamberi.14?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=10151601921376514&set=a.111067161513.121937.518196513&type=1&theater
PSE U BËNË BUDALLË pa nevojë peticionistët dhe BATALLI i letërsisë, Kadare?
PRIFTËRINJ E PETICIONISTË me histori personale të NDOTURA mbrojnë paprekshmërinë e
teksteve të historisë së epokës së komunizmit.
SHAN ZEFI KIM MEHMETIN, KIMI SE RRUAN PËR ATË PUNË
Ose:mjerimi i njeriut me moral të dobët jetsor dëmton edhe rrethin ku jeton
Salih Kbashi i kohes së sotme
(Një thënje e Mulla Salihit: Edhe vëllau i (Du)shan Zefit dhe i disa peticionistëve,krimineli Ratko Mladiq u paska sha viktimave serbe "nënën turke".)
Sali Kabashi i cili akoma shetit boten me parat e vjedhura në emrin e Kosovës në Alternativën e Lubjanës, e i cili kohëve të fundit punon si zëdhënës i hoxhë Shefqet Krasniqit, tani më ka filluar ta thërrasin edhe Mulla Sali Kabashi.
Pasiqë parat e vjedhura filluan ti hargjohen, Mulla Salih Kabashi shiti nderin tek arabët dhe tani kah shkon e kah beteron ju qon „selam“ shqiptarëve duke harruar fjalen e bukur shqipe përshëndetje. Për tu bindur se a është kështu apo jo, mund ta vizitoni edhe në FB. Mulla Salih Kabashi e pi rakinë më shumë se ujin, ndersa për të fituar sa më shumë dollar e euro, ky shan sa mundet Nënen Tereze, shan Ismail Kadarenë, katolikët dhe priftërit e tyre, sidomos z.Shan Zefin, e madje kohët e fundit ka filluar të han me bythë e të dhjen me gojë.
Paraja haram në kurriz të atdheut ti ndërron organet e madje edhe mustaket ishin të ndërruara te Salihi, ku leshi i bythes tani ishte tek mustaket e tij e mustaket kishin zënë vend te bytha e ndytë e Mulla Salihit.
Mu për këtë arsye, një ditë nga xhelozia që kam folë me një kliente të tij më sulmoi duke shkruar në profilet e veta se gjoja mua ma paskan ndërruan melqinë time me një të derrit dhe se ekipi i mjekëve që ndërruan mëlqinë ishte ekipi i derrave.
Për tu bindur edhe ju se si tani po vjell Mulla Salihi me rrogë arapi, lexoni vetëm një pjesë të propogandes së tij antishqiptare.
Nuk do të doja të shkruaj asnjë fjalë për mjeranin Sali e as pë imoralitetin e tij, por ja që ai spo ndalet të haj në kurriz të atdheut dhe njerzëve tjerë!
Krejt në fund:Ndalu mulla Sali e mos merr njerz në b... tënde.Ndalu sa nuk të kam ndal.Do të jetë vonë atëherë!
Salih Kabashi
vor 22 Stunden
Zorani me sharki kish pyet gjermanët: a ta vras veten?
Ata i kishin thënë shkurt e gjermanisht: vraje!
Mëlqiderrit s'i ka mbetur gjë pa vrarë pos mëlqisë së re.
Jam para katedrales.
Me tespihe ne dore.
Ndertimi i kesaj katedraleje ne Köln po zgjat mbi dyqind vjet...
Katoliket gjermane nuk kane gjermane muslimane si katoliket shqiptare qe kane shqiptare muslimane me pare te te cileve ndertojne katedralen tyre ne Prishtine.
Zorane -hajvane!
Peticionizmi sot paraqet tendencën e rrezikshme të ristalinizimit të mbarë jetës shoqërore shqiptare.
Peticionizmi është thirrje e hapur që gjithçka tëvendoset lart.
Vetëm në Kosovë dhe në Shqipëri mund të shkruhen peticione me përmbajtje të tilla morbide siç ishte apeli i paradoditshëm që kërkonte rivendosjen e autoritetit të partisë e të shtetit në çështje arti, kulture e shkence, siç ndodhi së fundmi kur historishkrimit tjetërfare,
domethënë objektiv dhe joideologjik, bëhej thirrje t'i dilet në rrugë me fuqitë e instancat jokompetente joshkencore dhe brutale pushtetore.
Në cilin vend e shtet dhe brenda cilit komb me sadopak demokraci do të kërkohej NDËRHYRJE etatike në çështjet shkencore!? ASKUND!
Njëzetë vite nga shembja e madhe e sistemit totalitar duket se nuk kanë lënë asnjë gjurmë në mendjet dhe te një mori pleqsh
mendjeprishur e mendjebraktisur.
Besoj se Peticionit mund t'i jenë bashkuar me nënshkrimet e tyre edhe njerëz naivë e të pa faje, ndërsa jam i sigurt se atë e
kanë inicuar mendjet më të zeza staliniste e islamofobe të botës shqiptare.
Ky as nuk mund të fshihet se është stalinizëm i katolikëve radikalë të prirë nga BATALLI i letërsisë, I. Kadare, i cili, ndoshta edhe pas këtij skandali jodemokratik, totalitar dhe në thelb radikal religjioz, do të ëndërrojë Nobelin...
Ky dogmatizëm stalinist-religjioz ndryshon nga stalinizmi i mëparshëm vetëm në ngjyrë.
Më nuk është i kuq.
Është i zi.
Si futa.
Prandaj meriton refuzimin tonë me një JO të patundur dhe me një STOP kategorik.
Meriton të refuzohet dhe të shpartallohet baza e tij dogmatiko-religjioze-staliniste, primitivizmi, racizmi dhe injoranca e tij,
kryesisht nga pozicioni i demokracisë, shtetit demokratik, sistemit republikan dhe i të drejtës së secilit t'i takojë besimit që do.
(Në foto, Shan Zefi, një nga perturbatorët e provokatorët radikalë katolikë të Kosovës.).
Të gjithë duhet të bëjmë përpjekje që t'i shpëtojmë bashkëkombësit e bashkëqytetarët tanë katolikë nga megalomania qesharake si dhe nga indoktrinimi e fashistizimi i rrezikshëm në të cilin i ka futur rrenci dhe banditi fanatik Shan Zefi me disa mashtrues të tjerë.
Ma merr mendja se sa më shumë shkrime të publikon, aq më shumë para po i apin arabët.Kjo shifet nga titujt e shumë shkrimeve sa
vijon:
NJË PJESË E PETICIONISTËVE JANË KOMUNISTË TË ZINJ
https://www.facebook.com/mimoza.kamberi.14?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=10151601921376514&set=a.111067161513.121937.518196513&type=1&theater
PSE U BËNË BUDALLË pa nevojë peticionistët dhe BATALLI i letërsisë, Kadare?
PRIFTËRINJ E PETICIONISTË me histori personale të NDOTURA mbrojnë paprekshmërinë e
teksteve të historisë së epokës së komunizmit.
SHAN ZEFI KIM MEHMETIN, KIMI SE RRUAN PËR ATË PUNË
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Re: Agim Gashi:PROPOGANDA E MULLA SALI KABASHIT
Dikur dashti të bëhej Papë por arriti të bëhej Muxhahedin!
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi