Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

R.I.P. Gani Azemit

Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Wed May 01, 2013 2:46 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Gani Azemit
R.I.P. Gani Azemit 923519_147243415457985_34666897_n
Gani Azemi me Reshat Sahitaj (majtas), Enver Hadri e Fitim Pagarusha (djathtas) në udhëtim e siper për Londër, ishte kjo vera e vitit 1989. Aty i takuan disa disident kroatë të cilët treguan admiratën që kishin për efikasitetin e vërprimtarisë së Shqiptarëve të Kosoves në mergim.
R.I.P. Gani Azemit 62676_146287078886952_169260758_nR.I.P. Gani Azemit 936251_146287008886959_2013529757_nR.I.P. Gani Azemit 601854_144383255744001_1973237535_nR.I.P. Gani Azemit 181021_132623310253329_201669540_n
Gjeni të bashkangjitur një fotografi të Ganiut në një manifestim ( ishte viti 1981 në Gjermani). Ishte vetëm 30 vjeqar, plotë energji e trimëri, dhe këtë energji ia kushtoj e ofroj plotësisht atdheut deri në fund të jetes së tij.
Me nderime, ju përshëndet Familja Azemi – Bruksel

R.I.P. Gani Azemit 12463_10151414549549077_474686359_n
R.I.P. Gani Azemit Largea_gani-azemi1353846116R.I.P. Gani Azemit DSC03406
R.I.P. Gani Azemit 409x32234338LDK,_ngushellon_familjen_AzemiR.I.P. Gani Azemit 31023_10151162666734077_2072553753_n
R.I.P. Gani Azemit 189932_10151162667689077_1553739599_n
R.I.P. Gani Azemit 403162_10151162667849077_390393087_n
R.I.P. Gani Azemit 600197_10151162663664077_1737280730_n
R.I.P. Gani Azemit 409x32235086Gani_Azemi,_ze_me_autentik_i_Kosoves_ne_EuropeR.I.P. Gani Azemit DSC03429
R.I.P. Gani Azemit Nestolberg
R.I.P. Gani Azemit 395030_4969812927007_56182972_n
R.I.P. Gani Azemit 28%2BNentor%2B2010%2BLuxR.I.P. Gani Azemit 28+Nentor+2010LuxR.I.P. Gani Azemit GaniAzemi-AgimGashi-JetonKelmendi
R.I.P. Gani Azemit 26+Nentor+2010Lux


Edituar për herë të fundit nga Agim Gashi në Tue Jun 25, 2013 9:53 pm, edituar 1 herë gjithsej
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Wed May 01, 2013 2:52 pm

R.I.P. Gani Azemit 391055_10200938959864652_1406478201_nR.I.P. Gani Azemit 391055_10200938959864652_1406478201_n
R.I.P. Gani Azemit 534703_496015030418669_2096116984_n
R.I.P. Gani Azemit 485188_604286856249568_2093371768_n
R.I.P. Gani Azemit 546022_601730536505200_815510862_n
R.I.P. Gani Azemit 46421_466720190038136_1607069434_n
R.I.P. Gani Azemit 148763_467374443306044_491274661_n
R.I.P. Gani Azemit 184941_461290210581134_865854534_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon May 06, 2013 1:29 pm

Bashkëshorti e babai i jonë, diplomati e verprimatari Gani Azemi, ishte shokë i ngushtë me Xhemail Mustafën qysh në rini kur ishin të dytë në grupin letrar të Fakulktetit Juridik. Kishin shumë respekt njëri për tjetrin. Bashkëpunimi ndërmjet këtyre dy arkitekta të çlirimit të Kosoves ishte shumë i mirë e efikas në kohen kur Xhemaili ishte këshillëtar për informim i Presidentit Rugova. Përkrahja e veprimtarisë së Shqiptarëve të Kosoves në mergimë u jepte vullnet krijuesve të demokracisë në Kosovë. Ashtu edhe aktivizmi me nivel demokratik shumë të lartë të Presidentit Rugova dhe të bashkëpuntorëve të vet u jepte argumente të forta veprimtarëve në Evrope për mbrojten e të drejtave të Shqiptareve të Kosoves. Ganiu ju thoshte të gjithëve politikanëve evropian e belg të cilët kishte rast t’i takonte se mbrojtja e Shqiptarëve të Kosoves është edhe mbrojtja e vlerave kryesore të Evropes. Ashtu që Kosova fitoj përkrahje të fortë në Parlementin evropian e në Belgjikë.

R.I.P. Gani Azemit 913969_148864008629259_149789525_o
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 12, 2013 11:45 am

R.I.P. Gani Azemit 283936_150372365145090_648221853_n

Kurr s’do ta harroj këtë ditë të lumtur të vitit 1998 kur Presidenti historik i Kosoves, Dr Ibrahim Rugova, e morri çimimin Sakharov nga Parlementi Evropian. Isha në Strasburg me bashkëshortin Gani Azemi, une si reportere evropiane për Agjencinë Belga (agjencia kombëtare e Belgjikës) ku punoja, e Ganiu si anëtar i delagacionit të Presidentit Rugova. Kur Presidenti i Parlamentit Evropian ia dorëzoj çmimin Presidentit Rugova, të gjithë deputetët u ngriten në këmbë e duartrokiten për disa minuta.
Rjedhshin lotët jo vetem në faqat e mija.
Ishte një moment me shumë emocione jo vetëm për neve, por edhe për deputetët evropian sepse ishin të vetëdijshëm se me këtë çimim Parlamenti Evropian i njohu pergjegjësitë e veta historike që kishte në Ballkan. Ky çmim ishte një përkrahje e fortë për Presidentin Rugova dhe politiken e vet që e udhëheqte me aq përkushtim. Ky çmim ishte edhe një vërejtje për Serbinë e Millosheviqit. Ky çmim ishte për neve një dritë shprese në atë natë pa fund ku Serbia e Millosheviqit e patë pushtu tërë Kosoven.
Jam krenare që e pata privilegjinë me e perkthye në gjuhen frenge tekstin historik që e lexoj Presidenti Rugova para Parlamentit Evropian atë ditë.


Mejreme Azemi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Tue May 14, 2013 7:10 pm

R.I.P. Gani Azemit 977739_151527651696228_1280556333_o

Mejreme Azemi shkruan:

Bashkëshorti, diplomati e veprimtari Gani Azemi me Presidentin e Komisionit evropian, Jacques Delors.
Z. Delors ishte Presidenti i Komisionit evropian (1985-1994) njëri ndër ma të fuqishmit në historinë e Unionit Evropian deri më sot.
Ai njifej mirë me Ganiun, sepse Ganiu ishte i pranushëm si gazetar në intitucionet evropiane edhe në secilën konference shtypi që lidhej me situaten në Ballkan,
i
bante pyetje lidhur me qështjen e Kosoves. Kjo ishte shumë e rëndësishme sepse rreth 250 gazetarë nga i gjithë rruzulli tokësor ishin prezent aty. Duhej ditur se Brukseli është vendi, pas Washingtonit, ku ka ma së shumti gazetarë në botë.
Ganiu gjente gjithnjë vend në rendin e parë të salles ku mbaheshin konferencat për shtyp. Ishte elegant e karizmatik se edhe kur kishin të drejtë vetëm 3 a 4 gazetarë me ba pyetje, Ganiu ishte njëri nder ata që e fitonte këtë të drejtë. Kryetarët e Unionit evropian e kuptonin se Ganiu do t'i detyrojë me bë pyetjet e veta që kishin të bënin gjithmonë në lidhje me Serbinë e cila ende nuk kishte marr denimin e meritum për shtypjen e Shqiptarëve të Kosoves. Edhe ashtu ndodhi, Serbia u bombardu, u terhoq nga Kosova,ngase një prej vlerave ma kryesore të Evropes është mbrojtja e të drejtave elementare të njeriut, siq është e drejta për të jetuar!
Shpesh më ka ra rasti me pa direkt strategjinë e Ganiut sepse isha prezente si reportere evropiane për Agjensinë Belga (Agjensia kombëtare e informimit në Belgjikë).


Edituar për herë të fundit nga Agim Gashi në Mon May 27, 2013 9:49 am, edituar 1 herë gjithsej
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon May 27, 2013 9:47 am

R.I.P. Gani Azemit 580324_4993255626070_797014034_n
Nje foto me Gani Azemin ne Bruksel, qe do te na mungoje te gjitheve...I perjetshem kujtimi i tij...
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 04, 2013 12:27 am

R.I.P. Gani Azemit 535834_317640468318065_361491774_n
R.I.P. Gani Azemit 598704_317639388318173_220692651_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 05, 2013 1:33 pm

R.I.P. Gani Azemit 922787_10200121656388858_244475547_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jun 06, 2013 5:06 pm

R.I.P. Gani Azemit 942032_10201243680917963_1501125258_n
Ahmet Musa, Heroi Sali Cekaj, Fatmir Zymberi, Hajdar Sadria, Pjeter Arbenori, Hafiz Gagica,Nexhmedin Rexhepi, Smajl Bytyqi, Gani Azemi ,Tiranë, 1995.

Nga albumi i Hafiz Gagicës
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Mejreme Azemi sjell edhe këtë foto interesante ku shifet Ganiu dhe Sali Berisha!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 19, 2013 12:47 pm

R.I.P. Gani Azemit 163575_137776643071329_187861621_n

Mejreme Azemi sjell edhe këtë foto interesante ku shifet Ganiu dhe Sali Berisha!

R.I.P. Gani Azemit 968925_163033983878928_1218574697_n
Bashkëshorti im, Diplomati e veprimtari, Gani Azemi, ka qenë gjithnjë përkrahës i paepur i Kryeministrit të Shqiprisë, Dr Sali Berisha. Ganiu thoshte se vetëm një Shqipëri e fortë e demokratike mundet me i ndihmuar dhe dalë zotë Kosoves në rrugen e saj drejtë pavarësisë e tani drejt forcimit të demokracisë dhe zhvillimit të ekonomisë. Në shumë demonstrata në Bruksel, në Gjermani e Zvicer, Ganiu e gjithë protestuesit s'bashku brohoritnin: Rugova - Berisha! Kosova - Shqipëria!

> Këtë fotografi të Gani Azemit me Sali Berishen e kam bë unë mbas një konference në Bruksel ku Kryeministri i Shqiperisë morri pjesë e ku isha e pranishme si reportere nga agjensia Belga, agjencia kombëtare e Belgjikes për të cilen punoja.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 25, 2013 9:54 pm

R.I.P. Gani Azemit 1017599_10200283556276254_1015921644_n
alkos, 25.06.2013

Miqë të nderuar !
Një fotografi, të rrallë,po ua prezantoj në shenjë të fitores së Demokracisë nga zgjedhjet në Shqipëri. Duke pritur lajmin e Fitores !

Nga e majta; Naim Dedushaj , Gani Azemi,Dr.Ibrahim Rugova dhe Hafiz Gagica ! Në rezidencën e Presidentit Rugova në Prishtinë —
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Mejreme Azemi

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 02, 2013 6:56 pm

 R.I.P. Gani Azemit 1012326_166736530175340_939167262_n


Në këtë ditë të pervjetorit të deklaratës së pavarësisë e Kosovës, po e publikoj një foto të Diplomatit e Veprimtarit të shquar, GANI AZEMI, si dëshmi se gjithmonë deri në fund të jetes së tij, bashkëshorti im i perkrahu Presidentin historik të Kosoves, Dr IBRAHIM RUGOVA, dhe Kryeministrin poashtu historik të Shqiperisë, Dr SALI BERISHA. T'i perkujtojmë sot këta dy kolosa të kombit shqiptar ashtu edhe Veprimtarët qi ia kushtuen jetësimit të pavaresisë së Kosoves, duke mos harruar në asnjë çast edhe dëshmorët e kombit që flijuan edhe jeten e tyre, për këtë ditë që populli shiptar e gëzon sot.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jul 15, 2013 8:59 pm

R.I.P. Gani Azemit 965667_170590419789951_1909253271_o
GANI AZEMI në zyre kur ishte drejtues i ZYRES SE REPUBLIKES SE KOSOVES PER BENELUKS DHE BASHKIM EVROPIAN në Bruksel (1995-2000). 
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jul 15, 2013 9:25 pm

R.I.P. Gani Azemit 971671_168792996636360_1366906238_n
Në këtë foto shifet bashkëshorti im, Diplomati e Veprimtari GANI AZEMI, dhe unë në shoqëri me kryetaren e Parlamentit Shqiptar, Zonjen JOSEFINA TOPALLI.
Kjo foto është marrë në Pallatin Presidencial në Tiranë në vitin 2007, gjatë festës me rastin e pranimit të presidencës së Bamir Topit, ku unë mora pjese si gazetare së Agjensisë Belga, agjenci kombëtare e lajmeve belge. —
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jul 20, 2013 12:41 am

R.I.P. Gani Azemit 1011951_171885722993754_1147786784_n

GANI AZEMI me AZEM HAJDARIN

Kjo foto, është bërë në Tiranë në vitin 1991, dhe është një dokument historik. 
Ajo ishte marrë pas një vizite të madhit Azem Hajdarit në Bruksel dhe Gjermani. Ne kishim privilegjin e shtëpisë mikpritëse në Bruksel, delegacioni i demokratëve të udhëhequr nga Azem Hajdari nga Shqipëria. Në përgatitje për fushatën zgjedhore të Partisë Demokratike të Shqipërisë për zgjedh
jet e para të lira pas rënies së komunizmit në Shqipëri, Dega e LDK-së në Bruksel, si dhe Degët simotra të LDK-së në Gjermani e Zvicer, duke dhënë mbështetjen e tyre financiare dhe logjistike për Partinë Demokratike.

Pas Azem Hajdarit i shoqëruar gjatë vizitës së tij në Belgjikë dhe Gjermani, bashkëshorti im shkoi me të edhe në Shqipëri, ku është marrë kjo foto. Gani Azemi kaloi një muaj në Shqipëri gjatë së cilës ai e shoqëroi Azem Hajdarin gjithëkund në qytete e fshatra të Shqipërisë duke bërë fushatë për Partinë Demokratike.

Për burrin tim, fati i Shqipërisë dhe Kosovës ishin të lidhura ngushtë njëra me tjetren. Një Shqipëri e fortë dhe demokratike ishte një mbështetje e vlefshme për aspiratat e shqiptarëve drejt pavarësisë së Kosovës.

Në këtë foto: Gani Azemi (majtas lart), Azem Hajdari (poshtë djathtas) dhe realizatori Kujtim Çashku (poshtë majtas).


Mejreme Azemi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Thu Oct 03, 2013 11:40 pm

R.I.P. Gani Azemit 12366_662931130407458_1256747149_n
R.I.P. Gani Azemit 644290_662931007074137_761374573_n
R.I.P. Gani Azemit 1379931_662914600409111_116408789_n
R.I.P. Gani Azemit 1382851_662914283742476_1269356362_n
R.I.P. Gani Azemit 10573_662914813742423_366569018_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Tue Oct 08, 2013 6:40 pm

R.I.P. Gani Azemit 1376597_200567473458912_1481782607_n
Në ketë foto, Diplomati e Veprimtari Gani AZEMI me Kryetarin e LDK-së, Dr 
Isa MUSTAFA.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Tue Oct 08, 2013 6:42 pm

R.I.P. Gani Azemit 1239845_198376673677992_392396499_n

Me rastin e dheniës të Mirenjohjen, pas vdekjes, bashkëshortit tim Diplomati e Veprimtari Gani AZEMI, ish-Kryetar e Degës LDK-së për Beneluks, nga LDK-ja në Zvicër, po e publikoj ketë kujtim të një Tubim të LDK-së në Zvicër në të cillën Ganiu mori pjesë (2007).

Mejreme Azemi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Wed Oct 09, 2013 7:56 pm

R.I.P. Gani Azemit 1380706_655958541090161_1591120985_n
Diplomati Gani Azemi dhe aktori Çun Lajçi, me 23.12.2007 ne Shkup

Foton e solli Faruk Tasholli.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Tue Oct 15, 2013 9:59 pm

R.I.P. Gani Azemit 1240475_165817440291127_1427957741_n 
Gani AZEMI në kohen e rinisë. 
R.I.P. Gani Azemit 1185983_162822667257271_1024452474_n
R.I.P. Gani Azemit 1382027_168781373328067_590439103_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon Oct 21, 2013 11:42 am

R.I.P. Gani Azemit 1385103_644866792202047_1925243353_n
 
 
SKËNDER ZOGAJ


NE KUJTIM TE XHEMAJL MUSTAFES DHE GANI AZEMIT

Ne kete foto jane anetaret e Grupit letrar te Universitetit te Prishtines, me 1974.
Ne kembe nga e djathta: Gani Azemi, Nazmi Misini, Nergize Kelmendi-Demolli, Ilaz Prokshi, Merrushe Gjoshaj-Zogaj, Skender Zogaj, Xhemajl Mustafa, Qani Mehmedi, Azem Zogaj. Ulur nga e djathta: Selajdin Krasniqi, Ryzhdi Shusha dhe Ibrahim Shala. Fotografia eshte bere ne Prizren, me rastin e vizites per nje ore letrare ne bashkepunim me Klubin letrar "Fan S.Noli" te Prizrenit, organizuar me studentet e Shkolles se Larte Pedagogjike ne Prizren. Xhemajl Mustafa, Gani Azemi dhe Ilaz Prokshi nuk jane me ne mesin tone, por jane te perjetshem ne memorjen kombetare, ku kane lene gjurme te pashkyeshme si krijues, initelektual dhe atdhetare.
 
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon Nov 25, 2013 1:19 am

R.I.P. Gani Azemit 75333_460153654076_5447397_n

Mirënjohja që ma dha Gani Azemi më 2005 në 15 vjetorin e formimit të LDK-së për Beneluksin!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon Nov 25, 2013 2:40 am

R.I.P. Gani Azemit 1476348_625236674203176_1838198549_nR.I.P. Gani Azemit 1450951_625235907536586_640123181_nR.I.P. Gani Azemit 1001995_623826911010819_1954221135_nR.I.P. Gani Azemit 1468591_625236047536572_33609273_n
R.I.P. Gani Azemit 1476116_625236460869864_1809902337_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Agim Gashi Mon Nov 25, 2013 2:42 am

R.I.P. Gani Azemit 1483283_685534554797516_943500450_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

R.I.P. Gani Azemit Empty Re: R.I.P. Gani Azemit

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi