REXHEP SHAHU:PERÇARESIT E KOSOVES
Faqja 1 e 1
Keto qe jane kunder FARK-ut, kunder oficerave profesioniste te Kosoves, keto qe duan te pervetesojne luften, a mundet te tregojne dhe ta bindin Kosoven se ku kane luftuar, si, a kane ike ndonjehere, sa kohe qendruan ne Shqiperi, Kukes, Has Tropoje, Tirane, ku dhe kur trimeruan, ke mbrojten, kujt i shpetuan jeten, cilin katund mbrojten, me cfare cmimi, a iken para civileve apo mbrapa civileve, ne cilen bjeshke veruan, cilat varre mbrojten (se varret nuk iken dhe thiren mos ikni por na mbroni...). Ta bindin Kosoven a ishin vertete çlirimtare apo ishin refugjate çlirimtare dhe u bene komandante lufte ne Shqiperi, gazetare lufte mes refugjateve, a ishin UÇK Kosove qe nuk e braktisen kurre ate, apo UCK Shqiperie qe diten shkonin deri afer kufirit dhe naten e kalonin ne Kukes, Has apo Tropoje, e Tirane a Durres dhe qe shkonin here pas here me pa familjen ne shtetet e perendimit.
Perveç te reneve, atyre qe me gjak e vaditen vertete lirine e Kosoves, perveç invalideve te luftes qe askush nuk kujdeset per to dhe perballen me shperfillje vrastare nga gjasme komandantet e luftes, askush tjeter nuk duhet te guxoje te beje diferencim mes luftetareve. E keta nuk bejne diferencim se nuk hyne ne lufte per biznes as ne ate kohe e as pas lufte.
Po me duket se ata qe kane ndenjte ne dimia apo ne minifunde, qe nuk kane meritat e merituara ne lufte por te blera pas lufte si kostumet e UÇK, po mbjellin ngaterresa te medha dhe po shperfillin ushtaret e Republikes se Kosoves, te cilet kane qene institucionale, kane respektuar institucionet te cilat kane ekzistuar, se Kosova nuk ka qene e njerzve endacake qe mbulonin hallatet me lapa gjethi, por ka qene shtet me institucione te njohura nga populli i Kosoves por jo nga te huajt.
Ata qe mendojne se me ta nis historia, le te shkojne e te pshurrin mbi varret e te pareve te tyre njehere e pastaj le te hane miza.
Une kam pare me syte e mi qindra e qindra ushtare te FARK-ut duke hyre ne lufte ne Kosove per te luftuar per Kosoven dhe jo per t'ia marre pushtetin dikujt e per t'ia dhene dikujt tjeter. Sic kam pare e shoqeruar qindra e qindra te tjere te UCK qe nuk kishin asnje lloj inati apo merie me profesionistet (Inate e meri kishin vetem ca tipa enveriste marksiste leniniste, te ngushte shume fisnike e patriote te zjarrte shqiptare qe u dukej sikur po u merrnin hisen ne kosove ushtaret e FARK-ut). I kam pare duke hyre ne lufte jo kur ishte vendose te hynte NATO-ja, se pasi nisi luften NATO, u be lufte per pushtet pastaj ne Kosove, se e dinin pushtetarwt e rinj se Serbine do ta largonte NATO-ja nga Kosova.
Une kam njohur njerez te rendesishem te Kosoves, kordinatore te rendesishem qe nuk i diferenconin luftetaret sa ishin duke hyre ne Kosove. Dhe kam shume deshmi per ato qe e kishin seriozisht luften dhe qe kishin ardhe te hynin ne lufte seriozisht. Siç kam edhe shume deshmi per ata qe delnin shetitje deri ne kufi dhe shetisnin ne darke me mua neper Kukes.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Rexhep Shahu - Po â...
» Rexhep Shahu - KU ISHE TI… HERO
» REXHEP SHAHU-VISHE KOSTUMIN E PRESIDENTIT TË KOSOVËS NË TIRANË Z. THAÇI
» Rexhep Shahu - Ta mbrosh Edi Ramen
» Rexhep Shahu:Rexhep Qosja i kërcënuar prej harrimit
» Rexhep Shahu - KU ISHE TI… HERO
» REXHEP SHAHU-VISHE KOSTUMIN E PRESIDENTIT TË KOSOVËS NË TIRANË Z. THAÇI
» Rexhep Shahu - Ta mbrosh Edi Ramen
» Rexhep Shahu:Rexhep Qosja i kërcënuar prej harrimit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi