Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video)

Shko poshtë

Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Empty Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video)

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 11, 2014 6:58 pm

Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Xxl_teuta-rugova-isa-mustafa1399820103

[size=40]Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video)[/size]

Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk5Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk

Teuta rrugës së babait, ‘LDK-ja për popullin është shpresë dhe besë’

Vetë kryetari i LDK-së Isa Mustafa e kishte paralajmëruar mundësin që bija e vetme e presidentit Rugova, fëmija më i vogël, vajza Teuta të bëhej pjesë e listës zgjedhore të LDK-së.
Me dhjetëra zyrtarë të LDK-së, ishin ngjitur bregut të Velanisë, më shumë se sa për ta bërë ngjarjen madhështore me shpresën, se kjo është rruga e fitores në zgjedhjet nacionale të 8 qershorit.
Teuta Rugova ka vendosur që t`i bashkohet LDK-së, veçanërisht për të përfaqësuar të rinjtë dhe femrat e Kosovës.
“LDK-ja ka lindur në Kohët më të vështira, kur Kosovës i nevojitej forca dhe artikulonte qartë dhe fuqishëm përpjekjet e popullit për liri, pavarësi dhe demokraci, pra LDK-ja që nga fillimi i saj është bërë sinonim i lirisë pavarësinë dhe demokracisë. Apo siç ka thënë babai im, LDK-ja për popullin është shpresë dhe besë”, këto ishin fjalët e saj gjatë konferencës për medie ku Teuta Rugova, u prezantua si kandidate për deputete në Kuvendin e Kosovës nga radhët e LDK-së.

Ajo tregoi se tashmë ka mbaruar studimet universitare dhe sipas saj, tani është shumë e nevojshme që rinia të përfaqësohet në mënyrë të denjë krah për krah me vlerat dhe civilizimin evropian.
“Tani që e kam mbaruar universitetin, mendoj që është më se e nevojshme për rininë dhe popullin e Kosovës, që të ketë një përfaqësues të denjë në Kuvendin e Kosovës, sepse segmenti i shoqërisë shpesh edhe është anashkaluar në planin e brendshëm, dhe i harruar i izoluar në planin ndërkombëtar. Të rinjtë tanë duan të jenë krahë për krahë me moshatarët e tyre evropian, t’i ndajnë dhe t’i gëzojnë vlerat e tyre të civilizimit evropian”, theksoi Teuta.
Kurse, Lideri i LDK-së, Isa Mustafa, shprehi besimin e subjektit politik që ai drejton se do ta përkrahë Teutën në synimet e saj të mëtutjeshme.
Mustafa, tha se në shtëpinë e presidentit Rugova janë themeluar bazat e shtetëndërtimit të Republikës së Kosovës duke shtuar se Teuta Rugova e ka mbështetjen e plotë të LDK-së, pasi që ajo do ta prezantojë gjeneratën e saj të re.
“Teuta do ta ketë hapësirën e saj për t’i mbrojtur interesat e gjeneratës së saj, ku më pas ata do të jenë më aktiv në vendimmarrje, në mënyrë që të rinjtë të jenë pjesë aktive e shoqërisë”, tha Mustafa.
E pyetur për vëllain, Ukë Rugovën, ajo tha se rasti tij i fundit, është një keqkuptim dhe tha se ata kanë besim të plotë se shumë shpejtë ai do të dëshmojë pafajësinë e tij.
Ardhjen e Teuta Rugovës në LDK e ka mirëpritur edhe ish deputetja e Kuvendit të Kosovës Vojsa Osmani e cila ka thënë se bashkë me Teutën do të jetësohet programi i LDK-së për gjeneratën e re.

“Sot, Teuta Rugova filloi aktivitetin e saj politik ne LDK. Ne i dëshiruam mirëseardhje në ekipin e fitores, të bindur se ajo do ta përfaqësoj shkëlqyeshëm gjeneratën e re në Kuvendin e ardhshëm të Republikës së Kosovës, ku LDK synon ta ketë shumicën. LDK ka një program qeverisës ku interesat e gjeneratës së re kanë zënë vend qendror. Jam e bindur se bashke me Teutën dhe përfaqësues të tjerë të gjeneratës se re, do ta jetësojmë këtë Program. Teuta Rugova është jo vetëm trashëgimtare e një familjeje që vuri themelet e Republikës se Kosovës, por një vajze e re që arriti të shkëlqej gjatë studimeve me mundin dhe punën e saj. Ajo shume herë me ka bërë të ndihem krenare me performancën e saj, gjate kohës që isha profesoreshe e saj ne AUK. Prandaj, jam e bindur që do të sjellë këto kualitete në Kuvendin e Republikës së Kosovës”, ka thënë ajo.
Menjëherë në LDK dhe në opinion duket se ka filluar një entuziazëm i veçantë. Shpresat për LDK-në, një parti rugoviane po rikthehen fuqishëm. Jo vetëm se lajmi mbizotëron edhe në media, por ai tashmë po bën namin gjithandej Kosovës dhe në botë, kudo gjenden përkrahësit e Rugovës.

Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk1Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk2Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk3Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk4Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk6Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Teuta%20ldk7

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) Empty Re: Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video)

Mesazh nga Agim Gashi Mon May 12, 2014 1:42 am

Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) 2toTRgYqViAIiribI-iw7CDdKzTkq-iwXzrN1SDkA3vxhyuXHNiNZw==Teuta Ibrahim Rugova, hyn në garën zgjedhore (Video) TVNdWxuwWHUAJe8o3DRyNF4AKJb5jxwA1Q2qsw317iN4XEI0k4Tm-Q==
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi