Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Faqja 2 e 3 Previous  1, 2, 3  Next

Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sat Sep 06, 2014 4:05 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 936054_10204178278956385_5731169117926989160_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sun Sep 07, 2014 1:00 am

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Lavdrim-muhaxheri
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Mon Sep 15, 2014 1:24 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Hoxhallaret-gadafi-2

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 HoxhallareXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Hoxhallaret-gadafi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Mon Sep 15, 2014 5:35 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Vildane-antoinette-ramadvert-600-avipXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Arta_arifi_fillon_punen_ne_minXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Arta_arifiXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Arta_arifi_1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Shkendije-mujaj-0028-600-avip
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Mon Sep 15, 2014 6:13 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 0XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10469704_926472724036202_3903953983235749740_n-225x300XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Arta
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Tue Sep 16, 2014 4:05 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10407997_556512397811334_6443230974695773361_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10464373_721440727914775_374896267392330524_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Tue Sep 16, 2014 4:21 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10433945_721160894609425_960136167051952694_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10462438_720142238044624_1951132446162642362_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10410212_716473621744819_5754490239800102386_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10369195_716473585078156_8832987671913057086_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10155227_716473541744827_159845318685840306_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10169357_716473515078163_243459037799413900_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10349887_716473438411504_9170747774214061178_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10377178_716473418411506_5064427842060889508_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1902822_716473398411508_7611950466985278842_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10369195_716473325078182_8914286118211418950_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10346210_716472615078253_1017373914126701032_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10341974_716472561744925_4843399701029533285_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10441302_716472558411592_3605851469513410062_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10300219_716472511744930_283797136159715235_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10341631_716472505078264_1164242585005109718_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10155523_716472441744937_6407023453347446123_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 19, 2014 6:16 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Protesta-e-karaqev-euml-s-ldquo-alarmon-rdquo-xhandarm-euml-rin-euml-serbe_hd
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sun Sep 28, 2014 2:20 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Haxhi0011XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Haxhinjte-shqiptar-264x198
Më 2011 ishte kështu!

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Haxheti-nanaXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 TimthumbXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 234233-301e04ac-f472-11e3-9b4b-c275dbac2021XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Screen_Shot_2014-06-16_at_1.10.48_PM
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Screen_Shot_2014-06-16_at_1.10.33_PM

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Isis-syria-raqqa-beheadingsXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Isisisisisiiii.siXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 111-1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 111-2XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Unique-Dog-Breeds-You-May-Never-Come-Across1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Swedish-Vallhund1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 2,w%3D559,c%3D0.bildXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Isis_1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Der-us--journalist-james-foley-isis-terroristen-kamera-1408525634XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Isi

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 591x390xtikrit-mass-grave-isis-pagespeed-ic-ua8be_g5vqXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Isis-kaempfer_bei_einer_parade_im_syrischen_raqqaXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Schiitische-frauen_620x349
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Tue Sep 30, 2014 7:49 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Vehabistet_399375XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Imami-i-rrahur-300x230
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Propoganda-Kur'ani - Mrekullitë e Kur'anit

Mesazh nga Agim Gashi Wed Oct 01, 2014 1:27 am

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10696213_10204695960499987_9108400342998509022_n


XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10405385_704487659635608_4817383453196008334_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10665931_704454292972278_81917422234596986_n


Libri i Matematikës për klasën e dytë, që përdoret nga shqiptarët në Mal të Zi.XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10384294_704058589678515_6667607664260360941_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10653775_826365794070895_760850505049222315_n

U KËNAQËN HAXHITË E SHQIPËRISË.... Do ta dëshironim secili nga ne ta kryenim Haxhxhin. Allahu na mundësoftë. Amin XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10678448_826255554081919_921353259486415050_n


PAMJE nga nisja e Haxhive të rajonit të Prizrenit. Allahu ua pranoftë Haxhin. Amin

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1234104_826252247415583_9053288029208597367_n

XHEMATI i XHAMISË SË ENIS RAMËS, presin në rend për ta përshendetur hoxhën pas Namazit të Xhumasë. Vërtetë i ka marrë malli për ato ditët që kaloi ne burgun e regjimit të Hashim Thaçit XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10628408_826246337416174_2456640684795039189_n

Ne haraçine!
هل تؤيد ارسـال قـوات الـجـيش المصــرى والسعـــودى الى بورمـا لانقـاذ المسلمين ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وان كنت لا تعرف فابحث عن المسلمين فى بورما .
انا لله وانا اليه راجعون
[ltr]Unterstützen Sie die Truppen wie Ägypten und Saudi Körper speichern zu bilden Muslime!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Und dass Sie nicht wissen, finden Muslime in Birma.
Ich bin Gott und wir die Liebe nicht erwidern (Übersetzt von Bing)[/ltr]
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Wed Oct 01, 2014 2:34 am

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10600421_606770356106490_2227925066372911943_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 7086_606531142797078_2316392314969000517_n

“Kur të ha dhe të pi ndonjëri prej jush, le të hajë dhe të pijë me dorën e ndjathtë, se me të vertetë shejtani ha dhe pi me dorën e majtë.” Hadith"
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Thu Oct 02, 2014 6:17 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 14989_1496400773965561_6443293216035818903_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10670067_1496395947299377_4477440581359452213_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10671266_1496397703965868_154180704885295441_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 65115_1496398073965831_3887118347033049971_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10177477_1496401383965500_637257506388643794_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10710733_1496399270632378_6701245839855619058_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10685392_1496396827299289_2650145621491411581_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10424258_564195863709654_354799072317632350_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Fri Oct 03, 2014 6:36 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10665863_1544500685779869_739162202302913207_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10407465_1544502095779728_8340187915581867333_n

Ky eshte nje shqiptar me gruan e vet te mbuluar . Foto e ardhur nga Siria .Foto qe eshte per ti sjlelll fatekeqesi familjes se tyre , shoqerise shqiptare dhe kombit. Mbi 110 janer te zbuluar ne kohen e fundit me foto emer dhe mbiemrea burra gra dhe femije te vrare shumica nga Kosova dhe Maqedonia .Mjer ky popull qe i la zuzaret bashibuzuket dhe tradhtaret te operojne ne trojet tona per me i infektuar edhe popullin tionene sekete teroriste . Zoti i ndihmoft popullit shqiptar ...

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10616502_1544503759112895_1936646081168767947_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1545034_767758473252711_1058755288_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Fri Oct 03, 2014 8:18 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Beslan-massacre1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Beslan-massacre2XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 6XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 7XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 179101_314702728617945_2030505282_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Fri Oct 03, 2014 8:37 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Atari20120607144853733XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Behead_4-viXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 74%2B2XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 74+1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352964-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489832XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 FL_pal-girls-islamic-jihad-w-gunsXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Iju-flag4XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Jihad-muslim-protesters_egyptindependent_130125-articleXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Jihad_islamica_pijXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Jihad

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Victim-of-Jihad
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 20071203003919!JihadXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 JihadXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 2145902XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Islamic-jihad22XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Boston%2BMarathon%2BJihad%2B1XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Islamic-jihadXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos4XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos11
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos10XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos9XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos8XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos7

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos6XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos3XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photos2XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Thai_jihad_photosXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Video-jihad-ad-war-articleLargeXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352968-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489823XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352964-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489832XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352962-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489833XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352965-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489830XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352966-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489829XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352966-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489828XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352967-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489826XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352971-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489815XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352968-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489820XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352974-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489810XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352976-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489807XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352979-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489940XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352978-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489919XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352980-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489954XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352982-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489960XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1288352983-masked-islamic-jihad-fighters-parade-through-gaza_489962
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Fri Oct 03, 2014 8:43 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10723477_858422344192038_1254086698_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sun Oct 05, 2014 12:41 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10356760_524419781038067_5775795982879197624_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10411029_506507752829270_682152986724743068_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10509670_503618316451547_3799291477262635603_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10527799_497023180444394_344428464705636959_n
Një fëmijë irakian Yazidi, familja e të cilit u masakrua ne shtëpinë e tyre një javë më parë, kur militantët ISIS sulmuan qytetin e tyre Dohuk, e cila është në rajonin autonom të Kurdistanit të Irakut.

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10525911_497018910444821_2106684235819560272_n

Dy fytyrsia e Militantve ekstremist islamik ISIS
Mosul, një anëtar ISIS shpërndan një kopje të Kur'anit, librit të shenjtë të Islamit.
K'tej presin koka njerzish, masakrojn femij e perdhunojn gra e k'tej shperndajn kuranin librin e shenjt te islamit qe i frymezon e i inspiron drejt k'tyre makabriteteve
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10536941_497016673778378_2860104136763506112_n
Burrat irakianë regjistrohen për të luftuar së bashku me forcat e sigurisë në një qendër rekrutimi në Bagdad.

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10527695_497014513778594_2385658847081829147_n

Fiset e Irakut mblidhen në Bagdad për të treguar gatishmërinë e tyre për t'u bashkuar me forcat e sigurisë së Irakut në luftën kundër militantëve islamikë ISIS
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10606220_495657520580960_2934712314116393746_n


Më shumë sheriatit ! Më shumë gjymtimit gjenital të femrave ! Më shumë vrasje e dhun per nder ! Më shumë ekzekutime! Spastrim etnik! Më shumë martesa me fëmijë! Martesa më me forcë! Më shumë nënshtrim! Më shumë skllavëri! Më shumë besim! Më shumë aparteidit gjinor! Më shumë urrejtje ndaj Hebrenjve! Go ISIS Go !
(luftetare te ISIS)
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10514560_492062437607135_5054431750450741462_n
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10580249_491011104378935_3239411798000440588_n

Sa qesharak qe duken k'ta islamiket para botes !
Zëvendëskryeministri turk: Gratë nuk duhet të qeshin në publk

GratëGratë në Turqi nuk duhet të qeshin në publik, ka thënë Zëvendëskryeministri turk Bülent Arınç gjatë një fjalimi për ‘korrupsionin moral’ në Turqi.
Bülent Arınç ka shfrytëzuar një takim për ditën e Bajram për të dënuar ‘regresionin moral, konsumerizmin edhe përdorimin e panevojshëm të telefonit mobil’.
Ai ka fajësuar televizonin dhe mediat të cilët sipas tij i kanë shndërruar fëmijët e moshës së mitur në të varur nga seksi, raporton Hurriyet.
“Burri nuk duhet të shkojë pas grave tjera. Ai duhet të jetë i lidhur me gruan e tij. T’i dojë fëmijët e vet. Gruja do ta dijë se cka është ‘haram’ e cka jo. Ajo nuk duhet të qesh në publik. Ajo me qëndrimet e saj nuk duhet të jetë nxitëse dhe do të mbrojë nderin e saj” ka thënë ai.
Ai u ka bërë thirrje që ta rizbulojnë Kuranin dhe ta ndalin rënien e moralit.

Arinc është anëtar i partisë në pushtet të Erdogan, Partisë së Drejtësisë.


XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10590627_490473507766028_939272256752783327_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10570446_490473327766046_4081009771836352627_n

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1924341_490365951110117_7045000859049857783_n
Ku vritet myslimani nga myslimani nuk protestohet si ne rastin e krimeve te ISIS ne Irak qe per 2 jav jan vrar trefishin e te vrareve ne gaza, kur vriten Palestinez mysliman nga Israeli plasin protestat...si propagand e flliqur po me duket..!
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10563093_484616871685025_57094238894070699_n
Paradoks Arab !

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10352088_478058962340816_1967765848947685979_n
Se fundmi nga disa studime te psikologeve ne te ardhmen e afert fanatiket e besimeve fetare mund te klasifikohen si te semure mendore !

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10363897_474966069316772_3927685146411414083_n
Pse po sulmohet personaliteti i Gjergj Kastriotit !?

Pse po sulmohet personaliteti mbikohor i Gjergj Kastriotit ?, shtrohet pyetja sot ne kete shekull ,e qe natyrshem nuk do te duhet te kishte pyetje te tilla po te ishin gjerat ne vendin e vete :
1- E para ai sulmohet sepse eshte drita e kombit,
2- E dyta sepse ai eshte mbrojtesi i qenjes sone kombetare e identitare dhe tere civilizimit te familjes europiane,
3- E treta sepse ai eshte rrenja dhe fisi me frytdhenese i kombit shqiptar europian,
4- E katerat sepse ai eshte i vetmi mbret i kombit shqiptar me merita te dyfishta , gje qe nuk ka pasur ne historine e mbreterve ne europe,
5- E pesta sepse ai dhe shpirti i tij i fuqishem eshte tmerri ne syte e turqeve dhe mbetjeve te tyre,
6- E gjashta sepse ai eshte lider, strateg dhe personalitet mbikohor i perjetshem ,ai nuk vdes edhe pse kete e duan turqit dhe mbetjet sulltaniste,
7- E shtata sepse ai eshte deshmia me e mire e vleres se pavdekshme te rrenjeve tona dhe themeleve te lashta europiane te kombit shqiptar,
8- E teta sepse ai e ka bere shtetin e Arberit model dhe faktor vendimtar te fatit politik te kontinentit tone,
9- E nenta sepse ai eshte akoma edhe sot hero i preferuar i shume kombeve e popujve ,por ja qe ai eshte shqiptare dhe i tille do te jete deri sa te kete bote shqiptare nen qiellin e tij,
10- E dhjeta sepse ai ka lene pasardhes.


XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10447044_466903426789703_6044476489725399067_n
nuk esht kryetar i F.A.R.K por minister i rendit ne shqiperi..!!!!!!!!!!!!!!
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10403139_466903030123076_1217821532399538574_n

Tahiri luan luftash ne Lazarat..!
XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10404226_465628876917158_3054858253820952945_n
GJERGJ KASTRIOTI “SKENDERBEU” pushton qendrat botërore: Gjenevë, Londër, New York, Bruksel, Romë, Budapestë…Ka mbetur vetem Beogradi, Athina dhe Moska pa pushtuar…

Busti i Gjergj Kastriotit "Skenderbeu" në Gjenevë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10431572_458752587604787_8891000869914688349_n500 vjet të mërguar për Shqipëri duke luftuar besimin qe me dhun u futen ne trojet shqiptare / Arzobispo Aleksander-Kryepeshkop i Shqiptarisë
Edhe pse të gjitha dyert të mbyllura, nuk mund të ndalojënë rikthimin e shqiponjave. Kisha ëndërruar dhe ndërtuar rishfaqet pandalshme Fan Noli, patriotik dhe 100% shqiptar. Koha e Zotit po vjen, Koha e Shqipëria po vjen... Durimi, lutje, dhe luftimin... Rroft Kombi Shqiptare!!

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sun Oct 12, 2014 3:29 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1604866_1708580426034066_7064555234370610124_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10516741_1708588486033260_357174884083301233_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sun Oct 12, 2014 6:29 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10713012_963884226961859_3022493957750651579_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Fri Oct 17, 2014 1:54 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 1920571_1518012951770285_2272989881006949973_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10712816_873796849312055_2982116225130751503_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sat Oct 25, 2014 11:19 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Largea_image-761233-galleryv9-dsoo1414261028
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Sun Oct 26, 2014 12:57 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 BBbfS9U
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Wed Nov 26, 2014 9:21 pm

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 10833852_303428883199330_927615570_nXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Islamizmi%20terrorist%20ambicjet%20e%20tyreXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 OriginalXHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 292284_10150870379229077_104759098_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Agim Gashi Tue Dec 09, 2014 10:00 am

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Untitled_4864
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS - Faqe 2 Empty Re: XHIHADI DHE RREZIKU QË I KANOSET BOTËS

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 2 e 3 Previous  1, 2, 3  Next

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi