Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

​Familjarët e veprimtarëve të vrarë të LDK'së, protestojnë të martën para qeverisë së Kosovës

Shko poshtë

​Familjarët e veprimtarëve të vrarë të LDK'së, protestojnë të martën para qeverisë së Kosovës Empty ​Familjarët e veprimtarëve të vrarë të LDK'së, protestojnë të martën para qeverisë së Kosovës

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jan 19, 2015 12:33 am

​Familjarët e veprimtarëve të vrarë të LDK'së, protestojnë të martën para qeverisë së Kosovës Untitled_5529

​Familjarët e veprimtarëve të vrarë të LDK'së, protestojnë të martën para qeverisë së Kosovës
​Familjarët e veprimtarëve të vrarë të LDK'së, protestojnë të martën para qeverisë së Kosovës Untitled_5529
Familjet e veprimtarëve të vrarë të LDK'së, kanë njoftuar se do të protestojnë të martën para ndërtesës së qeverisë së Kosovës, duke thënë se do të kërkojnë "drejtësinë e mohuar për ta".

Nëpërmjet një njoftimi, përfaqësues të familjarëve të veprimtarëve të vrarë, kanë bërë me dije se protesta do të mbahet më 20 janar në orën 12:00.

Njoftimi i plotë:

Familjet e intelektualëve dhe aktivistëve të LDK-së, të vrarë në atentate politike gjatë dhe pas lufte në Kosovë e jashtë saj, ftojnë të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që t'i bashkohen protestës me moton:
DUAM DREJTËSI - VRASËSIT NË BURG!

Protesta mbahet të martën, më 20 janar 2015, në orën 12:00, në Sheshin "Ibrahim Rugova", pranë ndërtesës së Qeverisë në Prishtinë.

Protesta ka për qëllim thirrjen për drejtësinë e mohuar. Protesta është organizuar nga të gjitha familjet e intelektualëve dhe aktivistëve të LDK-së që u vranë në atentate politike të cilat nuk u zbuluan deri më sot.

Këshilli Organizativ i Protestës

Familjet e Ahmet Krasniqit, Enver Malokut, Xhemajl Mustafës, Shaban Manajt, Smajl Hajdarajt, Tahir Zemajt, Ukë Bytyqit, Ismet Rracit, Haki Ymerit, Shefki Popovës etj..
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi