Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lindet fëmija i parë në kampin hungarez, quhet Migrim

Shko poshtë

Lindet fëmija i parë në kampin hungarez, quhet Migrim Empty Lindet fëmija i parë në kampin hungarez, quhet Migrim

Mesazh nga Agim Gashi Thu Feb 05, 2015 2:17 am

Lindet fëmija i parë në kampin hungarez, quhet Migrim

Lindet fëmija i parë në kampin hungarez, quhet Migrim Femija-730x520

Miradije Haliti, 30 vjeçare nga një zonë rurale e Rahovecit mësohet që të jetë bërë nënë për herë të parë. Madje ajo ka pasur fat që të lind në njërin nga kampet e Hungarisë ku më shumë se 10 mijë kosovar në dy muajt e fundit kanë ikur nga vendlindja e tyre.
Zonja Haliti mësohet të ketë ikur nga Kosova 1 javë më herët dhe ka qenë shtatzënë në muajin e 9-të.  Fëmija i gjinisë mashkull e ka emrin Migrim. Pra do të quhet Migrim Haliti.
Lajmin e ka bërë të ditur stacioni televiziv KTV-, gazetari i së cilës Xhemajl Rexha nga Interaktiv e ka të xhiruar komplet lindjen.
“Lindja ka qenë diçka e madhe në kampin. Mijëra njerëz e kanë parë zonjën Miradije teksa ka lindur fëmijët e parë në këtë kamp. Më pas ka pasur edhe një festë të madhe në kamp”, ka thënë Rexha.
Siç merr vesh Kukunews, KTV e ka të xhiruar krejt procesin e lindjes dhe do të sjellë ekskluzivisht në një raport që do të transmetohet javën që vjen.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi