Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

INOFICIEL: Largimi i 100.000 qytetarëve, garanton qetësi për politikën e korruptuar kosovare

Shko poshtë

INOFICIEL: Largimi i 100.000 qytetarëve, garanton qetësi për politikën e korruptuar kosovare Empty INOFICIEL: Largimi i 100.000 qytetarëve, garanton qetësi për politikën e korruptuar kosovare

Mesazh nga Agim Gashi Sat Feb 07, 2015 1:05 am

INOFICIEL: Largimi i 100.000 qytetarëve, garanton qetësi për politikën e korruptuar kosovare
INOFICIEL: Largimi i 100.000 qytetarëve, garanton qetësi për politikën e korruptuar kosovare 562X315182176_stacion6

Në Evropë INOFICIEL thonë se: Largimi i 100.000 qytetarëve, garanton qetësi për politikën kosovare në 10-15 vitet e ardhshme!

Edhe pse në të gjitha mjetet e informimit në Austri dhe Gjermani thuhet se të gjithë azilkërkuesit kosovarë do të kthehen në Kosovë, në realitet inoficiel ka tjera mendime.

Politika e këtyre vendeve e thotë hapur se kanë nevojë për njerëz te rinj, punëtorë. Raca shqiptare është më e preferuar se racat aziatike dhe afrikane.

Janë punëtorë të mirë, respektojnë të huajt më shumë se veten e tyre dhe asimilohen shumë shpejtë! Ata besojnë se vetëm 10% nga 100.000 të cilët do të vinë në këto dy vende, do ta kthejnë në Kosovë.

Prandaj, atyre po u përgatitet përkujdesje njerëzore për një kohë më të gjatë, kanë filluar edhe fëmijët ti përgatisin për shkolla. Ikja e më shumë se 100.000 do të ndalohet sepse nuk dëshirohet as nga Evropianët...../Përktheu: Ramiz Selimi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi