Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AGIM GASHI - BESONI NË ZOTIN POR BESONI SHQIP

Shko poshtë

AGIM GASHI -  BESONI NË ZOTIN POR BESONI SHQIP Empty AGIM GASHI - BESONI NË ZOTIN POR BESONI SHQIP

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jun 28, 2015 2:58 pm

AGIM GASHI -  BESONI NË ZOTIN POR BESONI SHQIP 11219649_10153000159704077_6432306083840054788_n
AGIM GASHI

BESONI NË ZOTIN POR BESONI SHQIP

Mjerisht spo ndalen kërcnimet por vetëm po lehin, e po lehin duke më denu me sharje, ofendime, kercnime me prerje, varje e linçime etjera. 
Kërcnojnë aq paturpshëm thua se unë ua ndala agjerimin, faljen, besimin...Po jo more njerz, falnu secili për vete, lutnu për vete, besoni Zotit të gjithë se ai është edhe mbi profetët e sidomos mbi këta hoxhollaret që u bënë milionerë për me e shitë kombin e atdheun. Merrne more Sulltan Muratin e banja nga një përmendore në oborret e juaja por jo jashtë oborreve, se kjo tokë ende është shqiptare, ende gjaku i shqiptarëve avullohet mbi trollin e mbjellur me varre, dhe kjo tokë patjeter se ka me mbijetu e me mbi përsëri si Feniksi i Anteut!
Ky popull ka me u zgju një ditë si uragan për ta vendos rendin e ligjin, jeten demokratike me të drejta të barabarta, pa bandit e karaxhozë, pa kriminel e mafioz, pa mjekrrosha e harambasha, pa vjedhës e shitës të atdheut. Shpresoj dhe shpresojmë bashkarisht ne shqiptarët e vërtetë, se kjo tokë ishte, është dhe mbetet shqiptare përgjithmonë. Nuk e ka të drejten e kësaj toke, as serbi, as greku, as turku, as arabi e as sektet me hoxhollar e antikombëtar e barbar. Zoti na e fali ne shqiptarëve për ta dashtë, nderu e për me e ru si sytë e ballit.
Besimi është i garantuar me ligje e Kushtetutë. Por, me ligje e kushtetutë nuk është i garantuar degjenerimi, as humbja e identitetit kombëtar, as ndrrimi e revizionizmi i fesë tradicionale shekullore për interesa individuale si të ishin statuset e partive tona politike, as ndrrimi  historisë sipas tekeve të dikujt, as veshja kombëtare me ato turko-arabee,  dhe kjo tokë nuk është bahqe e babait të askujt me marr e me ba çka ti teket dikujt. Kjo tokë ishte dhe mbetet tokë dardane, ilire, perllazge, shqiptare,  arbërore, dhe shumë e dashur për ata që ndjehen akoma shqiptar.
Ja po më vrajkan mua, po ma hiqkan edhe koken, duke më kërcnuar në vazhdimësi si serbët, si udbashët, si shikasit, e tani si xhihadët, si banditët e partive politike, e si karaxhozët analfabet që me një veshje uniforme u bënë më të „mëdhenjët“ e kombit, si hajnat e plaçkitësit, haraçxhijtë e dhunuesit e vashave e nuseve shqiptare....Por ta dini se sot ky komb ka miliona si unë, ndersa unë do ti bashkangjitem atdhetarëve që u bënë theror për kombin e atdheun.
Ju besoni në Zotin e shqiptarëve sepse vetëm Ai që na krijoi, na fali në tokën e bukur shqiptare, na e dha edhe gjuhën e bukur shqipe, na kupton e na do shqip e me besnikri.
Tjerat të gjthat janë tradhëti, tradhëti dhe vetëm tradhëti.
Besoni në Zotin por besoni shqip!

28.06.15
Duren
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics