Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduti më budalla në botë

Shko poshtë

Hajduti më budalla në botë  Empty Hajduti më budalla në botë

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jul 17, 2015 12:05 pm

Hajduti më budalla në botë 

I riu nga Fort Loudoun, Pensilvani, kishte hyrë në një shtëpi për të vjedhë. Pasi ka marrë dy unaza me diamantë, ka menduar të shfrytëzojë dhe kompjuterin e pronares të shtëpisë për të kontrolluar profilin e tij në Facebook.
Hajduti më budalla në botë  Hajduti_me_budalla_ne_bote

Mania e facebookut ka futur në bela hajdutin 19 vjecar Jonathan G. Parker, i cili hyn në klasifikimin e hajdutëve më budallenj të botës.

I riu nga Fort Loudoun, Pensilvani, kishte hyrë në një shtëpi për të vjedhë. Pasi ka marrë dy unaza me diamantë, ka menduar të shfrytëzojë dhe kompjuterin e pronares të shtëpisë për të kontrolluar profilin e tij në Facebook.

Disa orë më vonë, pronarja është kthyer në shtëpi dhe menjëherë ka telefonuar policinë pasi kishte gjetur të thyer një dritare në pjesën e pasme të shtëpisë.

Kur policia ka mbërritur në vendngjarje ka nisur të mbledhë provat. Puna e tyre është bërë edhe më e lehtë kur padronja e shtëpisë ka vënë re se jo vetëm që kompjuteri i saj ishte ndezur, por dhe se ai që e kishte përdorur as nuk kishte bërë “log out” nga profili i tij i Facebook, i cili vazhdonte të ishte i hapur në ekranin e kompjuterat. Menjëherë policia ka arrestuar Parker.(bw)

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi