Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Simiq: Skënder Hyseni na ka premtuar Polici serbe më të fortë në Dukagjin

Shko poshtë

Simiq: Skënder Hyseni na ka premtuar Polici serbe më të fortë në Dukagjin Empty Simiq: Skënder Hyseni na ka premtuar Polici serbe më të fortë në Dukagjin

Mesazh nga Agim Gashi Wed Oct 28, 2015 8:51 pm

Simiq: Skënder Hyseni na ka premtuar Polici serbe më të fortë në Dukagjin

Simiq: Skënder Hyseni na ka premtuar Polici serbe më të fortë në Dukagjin Largea_201510281804203866461446053901

Shefi i grupit parlamentar të Listës Srpska në Kuvendin e Kosovës dhe njëherësh kryetari i kësaj liste Slavko Simiq ka deklaruar sot se në takimin me ministrin e Punëve të brendshme të Kosovës Skënder Hysenin janë harmonizuar hapat që policia duhet t’i ndërmarrë, siç raporton portali serb N1, për të garantuar sigurinë e lëvizjes së serbëve.
Simiq ka thënë se do të ndërmerren masa efikase në, siç i quan portali, vendet me rrezikshmëri të lartë e janë caktuar dy rajon në Dukagjin – Klina dhe Peja ku incidentet po përsëriten.

"Ministri Hyseni ka premtuar se atje do ta përforcojë infrastrukturën policore serbe në terren dhe do të sigurojë disa punkte statike në mënyrë që policia të mundë të reagojë në mënyrë adekuate kur të ndodhë ndonjë incident", ka thënë Simiq.
Simiq ka thënë se ministri Hyseni vërtet është interesuar që të zgjidhet çështja e sigurisë së serbëve në Kosovë.
"Ministri Hyseni vërtet do t’i ndihmojë popullit, përkatësisht serbe atje ku incidente përsëriten dhe mendoj se ministri së shpejti do t’ia fillojë me zgjidhjen këtyre problemeve", ka vlerësuar Simiq.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi