Samsung: Laptopi OLED në fund të vitit 2010
Faqja 1 e 1
Samsung ka theksuar se do të prodhojë laptopat e parë komercial me ekran OLED, pas një viti.
Duke folur në lansimin zyrtar në IFA të produkteve X-Series dhe N-Series, laptop dhe netbook, Kyu Uhm, lider i shitjeve botërore dhe i marketingut për Divizionin Kompjuterik të Samsung, tha se kompania është duke shikuar para për të paraqitur laptopa OLED në fund të vitit 2010. “Samsung është prodhuesi më i madh në botë për ekrane OLED. Dhe sapo do të bëhen këto produkte komerciale për laptopë, ne do t’i adaptojmë ato” tha ai. “Ndoshta në çerekun e tretë gjatë vitit të ardhshëm”. Kjo do të thotë se pas një viti prej ditës së sotme ne do të kemi laptop OLED. Ndoshta, Patick Pove, Menaxher i Produkteve Evropiane, ishte shumë i shpejtë për të shtuar se analisti Garnter beson se laptopat OLED do të bëhen standard në gjysmën dekadën e ardhshme. Dhe Samsung është i gatshëm për këtë ide, duke pasur parasysh se edhe më parë pati shpalosur një prototip OLED.
Povel më herët ka deklaruar se kompjuteri do të bëhet më personal se kurrë më parë, dhe ditët e një kompjuteri në shtëpi janë të numëruara. “Ne jemi duke lëvizur drejt trendit një PC për një person, gjë që do të thotë se kompjuteri po bëhet më personal... rritja po vjen nga fundi i ultë” shtoi ai kur bisedonte për netbook-ët N-Series. Ai shpjegoi se X-Series është i fuqizuar nga një procesor me voltazh të ulët nga Intel, që përfaqëson bashkimin më të mirë të dhe mobilitetit, dhe se konsumatorët nganjëherë janë dëshpëruar nga fuqia e mangët e netbook-ut. “60% e njerëzve nuk e dinë dallimin mes një notebook dhe një netbook” shpjegoi ai duke u bazuar në një hulumtim të kryer kohë më parë. “Pse blejmë një laptop të ri? Për shkak se ata nuk janë të kënaqur me performancën”.
“Vetura netbook vozitë në 100 km/h, kurse konkurrentët tonë vozisin në 150 km/h. Caku për ne është 200 km/h. Me X-Series kanë përfunduar ditët kur ju është dashur të zgjidhni mes dizajnit dhe performancës” shtoi Povel.
Samsung ka theksuar se do të prodhojë laptopat e parë komercial me ekran OLED, pas një viti.
Duke folur në lansimin zyrtar në IFA të produkteve X-Series dhe N-Series, laptop dhe netbook, Kyu Uhm, lider i shitjeve botërore dhe i marketingut për Divizionin Kompjuterik të Samsung, tha se kompania është duke shikuar para për të paraqitur laptopa OLED në fund të vitit 2010. “Samsung është prodhuesi më i madh në botë për ekrane OLED. Dhe sapo do të bëhen këto produkte komerciale për laptopë, ne do t’i adaptojmë ato” tha ai. “Ndoshta në çerekun e tretë gjatë vitit të ardhshëm”. Kjo do të thotë se pas një viti prej ditës së sotme ne do të kemi laptop OLED. Ndoshta, Patick Pove, Menaxher i Produkteve Evropiane, ishte shumë i shpejtë për të shtuar se analisti Garnter beson se laptopat OLED do të bëhen standard në gjysmën dekadën e ardhshme. Dhe Samsung është i gatshëm për këtë ide, duke pasur parasysh se edhe më parë pati shpalosur një prototip OLED.
Povel më herët ka deklaruar se kompjuteri do të bëhet më personal se kurrë më parë, dhe ditët e një kompjuteri në shtëpi janë të numëruara. “Ne jemi duke lëvizur drejt trendit një PC për një person, gjë që do të thotë se kompjuteri po bëhet më personal... rritja po vjen nga fundi i ultë” shtoi ai kur bisedonte për netbook-ët N-Series. Ai shpjegoi se X-Series është i fuqizuar nga një procesor me voltazh të ulët nga Intel, që përfaqëson bashkimin më të mirë të dhe mobilitetit, dhe se konsumatorët nganjëherë janë dëshpëruar nga fuqia e mangët e netbook-ut. “60% e njerëzve nuk e dinë dallimin mes një notebook dhe një netbook” shpjegoi ai duke u bazuar në një hulumtim të kryer kohë më parë. “Pse blejmë një laptop të ri? Për shkak se ata nuk janë të kënaqur me performancën”.
“Vetura netbook vozitë në 100 km/h, kurse konkurrentët tonë vozisin në 150 km/h. Caku për ne është 200 km/h. Me X-Series kanë përfunduar ditët kur ju është dashur të zgjidhni mes dizajnit dhe performancës” shtoi Povel.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Pallati 'Rilindja' i gatshëm deri në fund të vitit
» NJEREZIMI I VITIT 2010!!!!
» Beka: 24 raste të vetëvrasjeve në gjashtëmujorin e parë të vitit 2010
» Vetem ne fund te vitit 2001 KPSNKC investoi 4 milione rials (1 milione dollare) ne Kosove
» Gazeta kombëtare “Bota sot” shpall Sali Berishën, personalitet të vitit 2010
» NJEREZIMI I VITIT 2010!!!!
» Beka: 24 raste të vetëvrasjeve në gjashtëmujorin e parë të vitit 2010
» Vetem ne fund te vitit 2001 KPSNKC investoi 4 milione rials (1 milione dollare) ne Kosove
» Gazeta kombëtare “Bota sot” shpall Sali Berishën, personalitet të vitit 2010
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi