Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?!

Shko poshtë

Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! Empty Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Sep 07, 2009 9:46 pm

Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?!

E përgatiti: Diella XHOKLI
Disa qindra adhurues të Michael Jackson-it nëpër shi në Nju-Jork në një park dje ia kishin festuar ditëlindjen e tij të 51-të, ditëlindja e të cilit u festua edhe në të katër anët e botës

Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! ---mj51

Me fillimin e pasdites së djeshme ishin mbledhur qindra njerëz në ‘Prospect Park’ në Brooklyn, por edhe përkundër shiut që binte pa pushim kjo turmë u rrit deri në rreth 10.000 persona. Në Indi disa nga yjet më mëdha të Bollywood-it i kishin dhuruar publikut një video incizim për nder të yllit të vdekur të pop-it. Në Meksikë ishte përgatitur një grup prej disa vallëzuesve të cilët kishin planifikuar së bashku të vallëzojnë koreografinë e njohur nga albumi 'Thriller' i vitit 1982. Në Paris më shumë se 2.500 adhurues morën pjesë në organizimin për nder të tij, duke i emetuar në projektor disa video integrale të klipeve nga e tërë karriera e tij, dhe atë në ekranin më të madh të kinemasë në Evropë. Michael Jackson ishte dashur që të varroset të shtunën, në ditëlindjen e tij të 51-të, por kjo ceremoni do të mbahet të enjten në varrezat e Forest Lawn-it në Los Anxhelos. Të premten Instituti i gjyqësisë medicinave në Los Anxhelos deklaroi pas hetimit që ylli i pop-it ka vdekur më 25 qershor nga 'helmimi akut me propofol', anestezik i fortë i cili ishte gjendur në shtëpinë e tij në LA.

Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! 1m
Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! 2m
Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! 3m
Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! 4m
Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! 5m
Ja si ja festuan adhuruesit ditëlindjen Jackson-it?! 6m
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008