Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pse hoqi dorë Angelina nga aktrimi me Brad-in!

Shko poshtë

Pse hoqi dorë Angelina nga aktrimi me Brad-in! Empty Pse hoqi dorë Angelina nga aktrimi me Brad-in!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Sep 28, 2009 10:45 pm

Pse hoqi dorë Angelina nga aktrimi me Brad-in!

Pse hoqi dorë Angelina nga aktrimi me Brad-in! Lele

E përgatiti: Diella XHOKLI
Edhe pse janë njohur dhe janë dashuruar gjatë incizimit të filmit 'Mr. and ms Smith', për Angelina Jolie-n dhe Brad Pitt-in, kjo është e para dhe e fundit paraqitja e përbashkët në film

Aktorja e bukur deklaroi se nuk do të aktorjë më bashkë me Brad-in dhe atë për shkak se ka shumë obligime. Angelina tha se do të ishte e mrekullueshme që t’i bashkojë forcat në film me babanë e fëmijëve të saj, por për shkak të obligimeve familjare, kjo nuk do të jetë e mundura më. 'Do të dëshiroja që të punojë me të, por kam shumë fëmijë. Po mundohemi që të gjejmë baraspeshën në jetët tona pasi që dëshirojmë që t’i rrisim fëmijët tonë dhe t’i plotësojmë ëndërrat tona si artist dhe persona.
Pse hoqi dorë Angelina nga aktrimi me Brad-in! 1ms
Kështu para secilit vendim mendojmë mirë për të gjithën, pasi që roli i prindit është mbi të gjitha. Ne përkujdesemi për detyrimet e tyra në shkollë, disciplinën dhe me secilin prej tyre individualisht punojmë dhe kalojmë shumë kohë', zbuloi aktorja e cila për vete thotë që është një person krejt normal. 'Unë jam vetëm nënë dhe vërtetë një nënë normale, si gjithë të tjerat. Kohën e lirë ia kam dedikuar punës me Kombet e Bashkaura dhe shumë më interesojnë problemet e shoqërisë. Por brenga ime kryesore janë fëmijtë e mi, dhe dëshirojë që jem me ta edhe në momentet më të rendësishme të tyre', tha Angelina.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi