Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lediana Kapaj: Lëndimi!!!

Shko poshtë

Lediana Kapaj: Lëndimi!!! Empty Lediana Kapaj: Lëndimi!!!

Mesazh nga Agim Gashi Sat Nov 28, 2009 3:18 am

Lediana Kapaj: Lëndimi!!! N744374599_2405

Lediana Kapaj: Lëndimi!!!

Ike,u largove para meje mes shiut qe binte e njomte lehte floket e mi,mes loteve qe rridhnin papushim.
Largimi yt me tha''Lamtumire''!...
Gjethet bien ngadale nga pemet dhe bashke me to disa pika loti nga syte e mi.
Dimer i eger ka hyre dhe zemra ime lengon per kete fatkeqesi.Une trishtohem sepse tashme do te me duhet qe fill e vetme te perballoj kete dimer te acarte dhe ku i dihet ndoshta shume te gjate.......
Zemra me mbushet plot dhimbje,plot brenga dhe ne kete mundim shkaterrimtare.
Lotet e mi rrjedhin pa pushim,pa mbarim rrjedhin pak rrembyeshem,po per ku se di.
Ato rrjedhin dhe krijojne nje kanal,ne te cilin pllakosen kujtimet,rikthehen zhgenjimet,enderrat heshtin dheshpresat vdesin.Ah,!...Ky dimer kaq i vrazhde!......

E ndjej qe lotet dhe dhimbjen nuk do te m'i pushoje.
E ndjej qe rrjedhen e jetes te qete s'do te me ler ta vazhdoj,e ndjej qe keto mizori kerkojne te me torturojne.
Fillikat e vetme,e lenduar,do te mundohem te perpiqem ta kaloj .
Tani ti prane meje me nuk do te ndodhesh!!
Nuk do te jesh me rrezja e pare e diellit qe me zgjon,sdo te jesh ti me flladi i eres qe fytyren,trupin ma ledhaton,zemra sdo ta ndjeje me ate ngrohtesi,qe ti dikur ma jepje.
Shpirti sdo te gezoje,sdo te lumturoje me sepse gezimi i shpirtit ishe ti,ne ato dite te kaluara vere.
Por edhe dimri me stuhi do te mbaroje!...PO!...PO...do te mbaroje!...

Jam e bindur se nje dite ky acar qe ka ngrire,e ka pushtuar gjithe qenien time,ky artikull qe ka ngrire mendjen time,do te shkrije.
Jam e bindur se keta lot te kristalte e te pashterueshem,nje dite do te pushojne se rrjedhuri.
E pra nje dite serish do te vije pranvera per mua dhe dimrin e hidhur e te acart do ta kem lene pas duarve,pas kraheve pergjithmone,por jo per ta harruar!...

Lediana Kapaj
Lediana Kapaj: Lëndimi!!! 5488_123582349599_744374599_2274632_178839_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: