Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tia Vushi: Dedikuar atyre qe me ipokrizi vishen kritike, gjykates te poesize !!!

Shko poshtë

Tia Vushi: Dedikuar atyre qe me ipokrizi vishen kritike, gjykates te poesize !!! Empty Tia Vushi: Dedikuar atyre qe me ipokrizi vishen kritike, gjykates te poesize !!!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Dec 07, 2009 10:45 am

Tia Vushi: Dedikuar atyre qe me ipokrizi vishen kritike, gjykates te poesize !!! N1579542812_1465
Tia Vushi: Dedikuar atyre qe me ipokrizi vishen kritike, gjykates te poesize !!!

Ekzistojne persona qe nuk e njohin ,qe nuk e vleresojne qe nuk e kutpojne por bejne sikur dijne ,
e shume te tjere qe lexojne . Dhe me ne fund jane ata persona qe shkruajne dhe ata qe e jetojne .
JAne shume te veshtira per tu bere .
Duhet sensibilitet, ndjeshmeri, nje pergjegjesi nje padronance te shkruari , por mbi te gjitha duhet te jesh e te kesh aftesi te emocionosh , dihet te kesh vuajtur e buzeqeshur , duhet te dish si ta shprehesh , te konsiderosh jeten tjeter vend e tjeter gje por nje enderr qe te lumturon dhe te ben te ndihesh gjithcka.
I vleresoj, i stimoj dhe i respektoj ata qe shkruajne dhe qe dine te shkruajne. Sbesoj akoma te jem e afte , por ketu dhe ku jetoj dhe si jam rritur kam pasur nderin te njoh e te flas me ata persona qe munden te rishkruajne boten me nje pene dhe disa pika gjaku .
S'dua te them " ti po e ti jo" , por shpresoj qe ta kuptojne ose me mire te rinjihen ne kete te vertete.
Une e provoj ta jetoj cdo kohe poezine .SI????
Jo ne kete vend , nuk eshte ky vendi per te thene qe jam apo je , cili je dhe cfare je ...........
Por ju garantoj qe eshte nje mrekulli .
Vetem nje shpirt qe ve rregull ne kaosin e tij eshte nje poet qe ndjen dhe le mbrese.
Tia Vushi: Dedikuar atyre qe me ipokrizi vishen kritike, gjykates te poesize !!! 12864_1214558255647_1579542812_30531858_1506207_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi