Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Xuni Çetta:Temë në facebook :

Shko poshtë

Xuni Çetta:Temë në facebook : Empty Xuni Çetta:Temë në facebook :

Mesazh nga Agim Gashi Fri Dec 25, 2009 4:37 am

Organizuar nga Xun Çetta


Xuni Temë në facebook :
Më 24.12.09. deri më 28.12.09.
Loja shpërblyese për publicist e gazetar,kryesisht vlen për
analist.

Shpërblimi bëhet më renditje varësisht kush sa,ku ja ka
qëlluar po atë vend zënë.


Pyetja :

1. Kush mund të ketë qenë autorë i
këtij artikulli ?

2. Në cilin vit mund të jetë botuar ky artikull ?
3. Të paktën këtu përgjigjuni :

Autori ka mund të ketë qenë i krahut pacifist apo radikal ?


Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2-Xuni--

Të nderuar anëtar të fb-së,mund të përgjigjeni edhe ju pa
dallim profesionit dhe ju them se pjesëmarrja në përgjigje deri në afatin e
caktuar kur unë do ta publikoj të vërtetën më kuptimin shumë më vlerë që ka.


Është hera e parë që nëse inkuadroni në lojë konsideroj se më
keni nderuar,them këtë ngase është në interesin e gjithë neve qe po merremi
kush më shumë e kush më pak më tema të tilla.


Paraprakisht ju falënderoj dhe shpërndajeni që pjesëmarrja të
jetë mundësisht sa më e madhe.



xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Xuni Çetta:Temë në facebook : Empty Foto teksti i E.Malokut në atashment-hape aneksin-

Mesazh nga Agim Gashi Tue Dec 29, 2009 1:46 am

Foto teksti i E.Malokut në atashment-hape aneksin-


Hapja dhe mbyllja e temës në facebook –lexoje fundin e kësaj teme



Xuni Temë në facebook Më 24.12.09. deri më 28.12.09.:



Loja shpërblyese për publicist e gazetar,kryesisht vlen për analist.

Shpërblimi bëhet më renditje varësisht kush sa,ku ja ka qëlluar,po atë vend zënë.



Pyetja :



1. Kush mund të ketë qenë autorë i këtij artikulli ?

2. Në cilin vit mund të jetë botuar ky artikull ?

3. Të paktën këtu përgjigjuni :

Autori ka mund të ketë qenë i krahut pacifist apo radikal ?



Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Shtesa 2-Xuni--




nderuar anëtar të fb-së,mund të përgjigjeni edhe ju pa dallim
profesionit dhe ju them se pjesëmarrja në përgjigje deri në afatin e
caktuar kur unë do ta publikoj të vërtetën më kuptimin shumë më vlerë
që ka.


Është
hera e parë që nëse inkuadroni në lojë konsideroj se më keni
nderuar,them këtë ngase është në interesin e gjithë neve qe po merremi
kush më shumë e kush më pak më tema të tilla.


Paraprakisht ju falënderoj dhe shpërndajeni që pjesëmarrja të jetë mundësisht sa më e madhe.



Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Shtesa 3. Xuni



Ju
lutëm juve gazetar,publicist e analist po edhe ndonjë historiani,që të
merrni pjesë në këtë pyetësorë si e quajta lojë shpërblyese ku si
shpërblim do ta keni vendin kush ku arrin të renditët më saktësinë e
përgjigjeve tuaja. Merrni pjesë sa është rasti dhe keni mundësinë të
dëshmoni se jeni përcjellës të ngjarjeve e mos më thoni pastaj se Xuni
është i pa kulturë dhe po na nënçmon pa kursyer asnjë nga ne.


Ju
them se pas datës 28 12.09 do ta shihni se ja ka vleftë ta jepni
kontributin tuaj,andaj mos hezitoni nëse dëshironi që vlerësimet e mija
mbi gazetar,publicist,analist e historian të jenë më të kujdesshme nga
ato që i kam bërë deri tani. Unë mjerisht kam
vlerësuar dhe po vazhdoj të vlerësoj dhe konstatoj vetëm zi në këtë
çfarë po bëjnë në këto fusha krijimtarie.


-

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Vetëm disa nga reagimet :



Më 25.12.09—



Agim
FLM por faqja nuk po hapet a bash kisha pas dëshirë ta publikoni
pytsorin si lojë shpërblyese ngase ka një qellim shumë të kohës,provoje
dhe njëhere.




Ju përshëndet Xuni



----------------------..--------------------

Agimi Gashi--



Cila faqe nuk po hapet? Kjo e imja? Ndoshta ke probleme me rrjetin sepse une po punoj ne te.

-................----------………….



Xuni.



Po
Agim,ashtu është,faqja u hap por nuk e bart artikullin në foto Word,pra
ke kujdes sa duket nuk e ke hapur artikullin për të cilin bëhet fjalë.


Bartja në faqen tuaj është bërë pa artikullin të cilin duhet hapur në atashment.



Besojë e hapë aneksin dhe lexon artikullin.

Përshëndet Xuni



xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Zeri I Shqiptarit (zeriishqiptarit@yahoo.com)

Freitag, 25. Dezember 2009 07:31:59



Ore
kush, të flm për ofrimin e lojës, por hapja në atachment qenka e pa
mundur, kështu që nuk dihet cila është pyetja. Përshëndetje Muhamet
Lushi, dhe Urime festat e fundviti 2009 dhe viti i ri 2010!


--------------------------..---------------

Xuni.--



Nëse jo në E.Mail posten tuaj,futu në Facebook dhe shikoje a përgjigjën bëre në E.Mail postë.

Por përgjigjen bëre gjithsesi,po ta kesh idenë dhe ja qëllon..



Tung,tung Xuni



--------............----------------------------------------------



Salih Kabashi komentoi ne fotografinë tuaj : Freitag, 25. Dezember 2009 10:13:51

Dua
ta di çmimin. Domethënë shpërblimin. Pa një shpërblim të mirë nuk e
them as emrin e autorit, as vendin e botimit. S'ka pa pare, Xun miku!




---------------------.....-----------------------------

Më 25.12.09.



Përshëndetje Salih



Fillimisht
ju përshëndes dhe më vjen mirë që e ke parasysh pyetësorin që paraqita
si lojë shpërblyese. E quajta kështu sa për të qenë i kohës më këto
shpërblime por thënë të vërtetën si shpërblim në këtë rast e merr
çertifikatën për meritën që ke në analizë,publicistikë e gazetari
ndoshta pjesërisht edhe në fushën historike... Po more Salih,unë
fillimisht dua të besoj se njërës nga tri pyetjet do të jesh në gjendje
të i përgjigjesh a kënaqësia ime do ishte po të u përgjigjesh të tri
pyetjeve gjë e cila do ishte mrekulli.


Salih,unë
pas mbylljes së këtij pyetësori apo loje shpërblyese kam për të thënë
diqka më vlerë dhe aktuale për momentet çfarë po i kalon Kosova,do
binden të gjithë se kam pas nevojë për përgjigjet e tyre .


Edhe
njëherë ju them se t`paktën përgjigjen e tretë jam i interesuar ta kem
nga secili që e lexon këtë pyetësorë. Sa për shpërblimin me mjete
materiale,mjerisht nuk kam siguruar sponsor e donacione nga ku mund ta
shpërblej atë i cili do më nderonte me përgjigjët e sakta.



në fund edhe unë vet po vazhdoj me kontributet vullnetare që të bëjmë
diqka më shumë deri në një ditë më të lumtur për ne vullnetarët
varfanjak por vullnet dhe shpirt bardhë pa dyshim.




Ju përshëndet Xuni



----------------...-------------------------------------



Freitag, 25. Dezember 2009 16:55:53

Ibish Neziri



Xun, përshëndetje!



Nuk na ke treguar se cili është shpërblimi

Ibishi



Xuni---25.12.09



Në postë elektronike



Po,Ibish
edhe në sqarimin e parë kam treguar se renditja më pikë varësisht kush
ku arrin më të qëlluara do ta merr vendin e merituar dhe pranuar se i
ka përcjellur dhe i përcjell ngjarjet. Nuk kam sqaruar bash në detale
por mjaft kuptueshëm ishte përcaktuar kjo. Më gjerësisht lexoje
sqarimin shtesë që i kam bërë Salihut.


Kjo
do të thotë se po të ishte më pagesë ose shpërblim me mjete materiale
do jeni në gjendje të pergjigjëni!!! Po more tezak nuk je nder ata që
të ka interesuar paraja në këto kontribute,po them dhe jam i sigurt në
këtë. Si gjithë here jepe edhe këtë kontribut vullnetarisht ku ju
garantoj se po ndihmoni një të mirë kolektive.




Përshëndet Xuni



--------------------......----------------------------------



Syle Mujaj komentoi ne fotografinë tuaj :

Sonntag, 27. Dezember 2009 19:09:47

Xun
e Salih, te respektuar, a kane te drejte te marrin pjese, ne këtë Loje
Shpërblyese" edhe artistë autodidakt te Kombit tone..`?




------...--------------------------------

Xuni----------27.12.09--



Sylë,jo
vetëm artistët,por gjithë ata që dinë të përgjigjën në pyetjet e
kryesisht në pyetjen e tretë e cila si përgjigje është e lehtë,kuptohet
nëse nuk frikësohen se mos po gabojnë,a edhe ashtu nuk do ishte dështim
i ku ta di çfarë pune nëse nuk ja qëllojnë.




Qëllimi im është tek publicistë,gazetar,analist dhe ndonjë historiani që nuk dinë madje kanë harruar se çfarë është hulumtimi.

Pra,përgjigju nëse jo në të gjitha s`paku në pyetjen e tretë ngase nesër pas darke mbyllët



-----------........-----.---------------------------------------



Syle Mujaj komentoi ne fotografinë tuaj :

Sonntag, 27. Dezember 2009 20:34:10

Faleminderit
te dashurit e mije qe per racen tone pra te "artisteve" është një nisem
e mire ARTISTIKE, dhe një loje e mire, dëshiroj vetëm suksese, sepse
artisti vetëm këtë e duron...




-----............................------------------------------------------



Xuni---27.12.09



A
e sheh Sylë se nuk qenka lehtë të kontribuosh dhe krijash jashtë fushës
artistike pa dashur ta nenqmojë atë fushë. Më në fund a e sheh se shoku
juaj nuk paska braktisur aktrimin nga Teatri i Luzernit për çka ti ke
pas shpreh keqardhje dhe mërzitur aq shumë .Por ja se kombinacionet
janë vet vlera.


Lexohëmi nesër mrama shëndet andej nga Tiqina



-------------------...........................-----------------------------



Syle Mujaj komentoi ne fotografinë tuaj :

Montag, 28. Dezember 2009 02:42:33

Unë pra po marre pjese vetëm te pyetja e tretë:
3.-Autori ka mund të ketë qenë i krahut pacifist apo radikal ?
Ehe...?...
unë mendoj se ky lloj autori nuk është as djathtist as majtist, as
pacifiste as radikal është asishne... a.) qe ka mbetë “pa pare” apo
është
b.) “m..ozot ma keq” për te e për ne, qe me këso shkrimeve
“ekstremiste shqiptare”!!!?, sot kur Kosova po përpëlitet mbas lufte ta
merrë kandarin ne dorën e vetë qe te funksionoj drejtësia e ligji.



A thua a ja qellova ta shohim...?



-----------------------................----------------------------



Xuni 28.12.09------------



FLM
Sylë,një mund të ju them se je më guximtarë se sa të vetëquajturit
gazetar, publicist,analist apo historian. Tani më veç po dihet se më
këtë kategori e kam luftën,ata e dinë këtë dhe e kanë bërë të vetën
çfarë kanë ditë e kanë mund të bëjnë. Dashtë zoti e më jap
forcë,drejtësi ligjore dhe pak pushtet në kohën kur gjërat do ta marrin
rrugën e drejtë.




Pushteti
i dorës së fortë kuptohet nëse është i drejt dhe pa shpërdorim të
vetvetes mbi popullin,nuk është diktaturë por është demokraci e cila
mbrohet nga diktaturat që tentojnë ta instalojnë sistemin e
shpërdorimit të pushtetit,e pastaj diktatura do vjen vetvetiu ngase
shpërdoruesit detyrohen ta përdorin pushtetin për ta mbuluar krimin e
tyre.




Po
Sylë,je më guximtar në mendimin tënd dhe shprehjen e mendimit të lirë
pa dallim se a ja qëllon apo jo,ose në rrethana tjera,ti thua mendimin
a tjetri gjykon dhe vlerëson Sylën,mua,tjetrin e tjetrin dhe kjo është
demokracia ngase punoj e veproj pasi ta kem vlerësuar atë çfarë tjetri.


Gazetar,publicist e
historian të cilët nuk kanë guximin ta thonë realitetin as të japin
lajmin e drejtë po as të hulumtojnë pa u thënë vet pushtetari,këta janë
vet mjerimi i vendit. Të tillët bëjnë artikuj sensacional sa që e
dridhin opinionin ditor nesër asgjë!!!. Ndodh kjo ngase pushteti ka
punuar punën e vet të pistë në po atë kohë sensacionesh të improvizuara.


Koha
që po vjen të tillë gazetarësh,publicistësh e historianësh që thurin
histori më para,pa dyshim se do i ketë nën kontroll të rreptë ngase të
tillët janë mësuar me praktikat e tyre të dobëta,fare të ulëta nga
pushtetar të dobët. Lajmin kur e japin nëse nuk e argumentojnë aj apo
ajo do të ndëshkohet më pezullim nga puna pa dallim është ai në mediat
private apo shtetërore.


Ata
që nuk shkruajnë më kohë dhe tentojnë të përfitojnë me shkrimet e
vonuara po ashtu do jenë nën kontroll që të mos viktimizohen nga krimi.




Sidoqoftë Sylë, ju falënderoj për guximin dhe pjesëmarrjen në këtë pyetësor.




Samichlaus du liebe Maa, hesch dis Hotmail hüt scho gha? Gratis Geschenk runterladen!








Xuni Çetta:Temë në facebook : GetAttachment
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Xuni Çetta:Temë në facebook : Empty Mbyllja e Lojës –Pyetësorit –28.12.09

Mesazh nga Agim Gashi Tue Dec 29, 2009 2:36 am

Mbyllja e Lojës
–Pyetësorit –28.12.09






Ja se
artikulli i fortë ka çmim,qoftë nga kundërshtari apo nga e kundërta
!!!


Autor
ishte Enver Maloku në të përditshmen ,,Bota Sot” 20.10.1998,i
majtë apo i djathtë,i qendrës apo në shërbim të së vërtetës së vonuar këtë
nxirreni ju.



Të nderuar/a
anëtar/e të facebook-ut






Unë,nga
natyre që kam jo tani por gjatë gjithë jetës time kam tentuar që gjërat të cilat
unë i kapi dhe nuk më besohet në realitetin që them ,atëherë ta gjejë formën se
si të bindet tjetri pa u marr edhe aq shumë më mendjet e fjetura të cilat nuk më
kuptojnë,madje më bëjnë të dyshoj në realitetin tim.




Kësaj
radhe në faqen tonë facebook po edhe për mes top listës me adresa elektronike jo
pa qellim testova kujtesën e shumë gazetarëve,publicistëve e në veçanti
analistëve apo historianëve të cilët nuk i kemi pasur kurrë,veçse prezantimi i
tyre mashtrues ka qenë firma gazetar,publicistë,analist.e të ngjashme. Kjo nuk
është fyerje por është një realitet të cilin jeta praktike deshëm ne apo jo po e
dëshmon këtë fatkeqësi për vendin dhe popullin tonë.




Nuk jam
armiqësuar kotë dhe pa arsye më mediat të cilat çfarë thonë dhe bëjnë sot nuk
thonë dhe nuk bëjnë nesër. Të tilla i kemi pasur dje,mjerisht i kemi sot si
media krejt servile dhe tepër të përkulura para pushtetarit sot ashtu si para
pushtuesit dje. Kjo është ajo e keqe e cila ka viktimizuar gjeneratë pas
gjenerate dhe në fund kurrë nuk përjetuam një llogaridhënie por gjithherë
gazetari,publicisti,analisti,politikani ishin dhe mbeten të tillë pra vetëm emri
i tyre por jo puna,jo vepra e cila na mungoj.




Gazeta
,,Bota Sot” do ishte mirë që si artikull postëmortum të autorit tani të ndjerë
Enver Maloku ta boton po këtë artikull e jo të i largohet dhe bënë të harrohet
ky sikur nuk e ka thënë publicisti Maloku.




Pastaj
do ishte mirë sikur hetuesia ta përdor si pistën bazë të atentatit,po këtë
artikull i cili tregon shumë çka mbi politikën dhe politikanët tonë të krimit. E
kanë vrarë ata pse z.Maloku po i tradhton në vinë politike të cilën e ndoqën
ndërkombëtar e vendor për kaq vite,apo e kanë vrarë këta të cilët u frikësuan se
më pendën e tij z. Maloku po u hynë në fitoren e cila nuk kishte
si të mos dihej!!!,jo si meritë e tyre por e popullit dhe rrethanave politike të
cilat kishin përmbysur gjitha rregullat e paqes së rrejshme që po ndiqej në
kurriz të këtij populli.




Gazetar,publicist,analist e historian të cilët mjerisht
janë të kidnapuar jo vetëm nga krimi politik sa nga shpirti i tyre i shitur për
ta dhe në llogari të politikës kriminale. Tani le të vazhdojnë,por kohërat
serosh do ndryshojnë,llogaridhënia do jetë e pa shmangshme ngase nuk lejohet që
fitorja të kthehet në humbje pikërisht për shkakun e jo llogaridhënies dhe
avazeve të vjetra më të njëjtat elemente krimi.




Besoj se
ju kam paralajmëruar më thirrjet çfarë u bëja në pyetësor,se nëse heshtni me
qellim apo pse nuk i dini përgjigjet nuk do ju fyej por realiteti i hidhur që do
ta dëgjoni do ju dukët fyerje. Pra gjithë kjo nuk ishte fyerje por një realitet
i cili duhet thënë,pranuar dhe të merren masat për ta ndryshuar gjendjen.
Shkrimi mbetet,arkivi ringjall njerëzit qoftë për veprat e mira qoftë të
turpit,dosjet gjithashtu në mos sot nesër do jenë ato të cilat do e ndalin
konfliktin mes nesh duke u kokorizur në veprat patriotike pa kriterin
patriotik.


Para
dosjeve kaq të bllombuara nga gjitha anët,ne mundemi dhe duhet të fillojmë
ballafaqimin në ato raste të cilat janë më prioritet për ta zhbllokuar gjendjen.



nderuar publicist,gazetar,analist e historian edhe pse aspak në nivel
profesional,shumë të pa mëshirë ndaj veprimtarëve,më në fund dua të ju uroj
punë,angazhim,pse jo edhe sakrifica dhe fate të mbara në ndryshimet e radhës




Miqësisht Xun çetta


28.12.09 Luzern
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Xuni Çetta:Temë në facebook : Empty Re: Xuni Çetta:Temë në facebook :

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi